Meest populaire keuze – Scherpste prijs!
Bekijk productPhilips 7000 series PerfectCare PSG7040/10 - Stoomgenerator - 2100W - 120 g/min - Gold/White
Fantastische stoomgenerator!
Ik heb de Philips PSG7040/10 stoomgenerator enkele weken getest en ben er heel erg tevreden over. Dit stoomapparaat is echt een uitkomst voor iedereen die snel kleding wil strijken. Je zet hem aan en binnen no-time is hij klaar voor gebruik. De strijkbout is erg licht van gewicht, wat zorgt voor comfortabel strijken, zelfs met grotere hoeveelheden kleding.
De stoomdruk is krachtig genoeg om zelfs de moeilijkste kreukels uit je kleren te krijgen. Bovendien is het strijkijzer zelf erg gemakkelijk te hanteren.
Wat me ook opviel, is het grote waterreservoir, wat betekent dat je langer kunt strijken zonder steeds bij te vullen.
Het enige nadeel van het apparaat is dat het best een groot, lomp geheel is. Ik heb hem op de grond naast de strijkplank staan en daar blijft hij ook staan. Dan is het geen probleem. Ik zou het niet aanraden om het apparaat steeds te verplaatsen.
Dit apparaat zou ik zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke stoomgenerator.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Zeer goed resultaat
- Mooi design
- Lichtgewicht strijkbout
Minpunten
- Zwaar apparaat met waterreservoir
- Niet makkelijk te verplaatsen