Tefal Express Power SV8110 - Stoomgenerator - 2800W - 6 Bar - 120 g/min - Rood/Wit

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 124,99Bekijk alle aanbieders
Sandra02407-09-2026

Van strijkcrisis naar strijkplezier!

Mijn vorige strijkijzer besloot helaas een nogal spectaculaire duik te nemen… en dat overleefde hij niet. Ondertussen stapelde het strijkgoed zich vrolijk op, dus er moest met spoed een nieuwe komen. 😅 Mijn keuze viel op de Tefal SV8110 stoomgenerator en wat een goede beslissing! Hij is snel warm, heeft een fijne stevige stoomdruk en het lange snoer is echt ideaal. Het strijkijzer zelf ligt lekker licht in de hand, terwijl de stoomgenerator stevig op de plank blijft staan. Geen gedoe, gewoon lekker doorstrijken. En alsof dat nog niet genoeg was, had Tefal ook nog een actie met een Fashioncheque. Kijk, dát is nog eens een mooie manier om je huishoudelijke drama om te zetten in een shopmomentje. 😂 Inmiddels ligt de strijkstapel er weer een stuk minder dreigend bij. De Tefal doet precies wat hij moet doen en ik ben tevreden.
Pluspunten
  • Lang snoer
  • licht in de hand
Minpunten
  • De kleur
  • -