Braun CareStyle 3 IS 3041 WH - Stoomgenerator - 2400W - Zilver - Stoomgeneratoren
Krachtige stoom strijkijzer
Waren wederom op zoek naar een Braun stoom strijk ijzer . Omdat we met de vorige zeer goede ervaring hadden
Pluspunten
- Krachtige stoom stoot
- ergonomisch handvat
Minpunten
- weinig instel mogelijkheden
- groot
Eenvoudig in gebruik
Product is eenvoudig in gebruik, geen ingewikkelde instellingen. Iedere stof strijkbaar zonder temperatuur in te moeten stellen.
Pluspunten
- compact
- eenvoudig
- strak design
Compact en 2 liter vulling
Helaas was mijn strijkijzer kapot gegaan, na diverse vergelijkingen kwam Braun qua prijs/kwaliteit het beste uit de bus. Compact strijkijzer, lekker licht, watercomponent van 2 liter zodat we niet steeds de tank hoeven te vullen. Enige nadeel is dat de de knop voor het stomen ingedrukt moet blijven vandaar een 9 en geen 10!
Pluspunten
- Inhoud Watertank
- Snel Warm
- Strijkijzer licht
Minpunten
- Knop continue indrukken voor het stomen
Groot waterreservoir. Snel opnieuw te gebruiken.
Het is een prima apparaat en strijkt moeiteloos. Het heeft een goede stoomkracht en een groot waterreservoir.
Pluspunten
- Groot waterreservoir
- Goede stoomkracht
Prettig strijken
Doet precies wat het moet doen ,ben er blij mee.ga nu weer fijn strijken na twee miskopen met een Tefal stoomgenerator,water liep er aan de onderkant uit,en moest de was eerst weer laten dragen ,voor dat die weer in de kast kon.
Pluspunten
- Prima aankoop
Minpunten
- Geen
Fijn compact strijkijzer voor een redelijke prijs
Ik heb voor dit strijkijzer gekozen omdat het; Goed strijkt niet te licht is maar zekerook niet te zwaar in de hand. Strijkt mijn kleding weer helemaal glad. Er was nog een duurdere versie maar goed is goed dacht ik en dat heeft ie waar gemaakt.
Super blij mee.
Pluspunten
- goed werkend strijkijzer voor een redelijke prijs
Minpunten
- Nog geen gevonden
Super apparaat!
Ik was op zoek naar een nieuw strijkijzer en mede vanwege de beoordelingen en de cashback deze gekocht. Geweldig apparaat! Zo makkelijk dat je de temperatuur niet hoeft in te stellen. Ook de 2 liter tank is ideaal omdat je er een hele tijd mee vooruit kunt. Absoluut een aanrader!
Pluspunten
- 2 liter tank
- Geen temperatuur hoeven instellen
- licht en handelbaar
Minpunten
- geen
Strijkgemak
Na gewoon stoomstrijkijzer te hebben gebruikt, een half jaar geleden dit strijkijzer
Van een familielid mogen gebruiken. Dit beviel zo goed, dat wij hebben besloten deze ook aan te schaffen.
Pluspunten
- Strijkt gemakkelijk
- Groot reservoir
Minpunten
- Geen
Stoomstrijkijzer
Een handig product vooral voor het strijken van overhemden en grote stukken.
Een grote watertank, van 2 liter en de gladde zool is fijn,
Pluspunten
- Grote watertank
- Gladde strijk zool
Super stoomgenerator
Heb vandaag een stoomgenerator gekocht model IS 3041 WH. Vergleken met mijn oude stoomgenerator warmt deze zeer snel op en enorm licht. Enorm fijn strijkijzer!
Zeker een aanrader.
Stoomgenerator
De 1e stoomgenerator die ik aankocht. Positieve ervaring. Had ik eerder moeten doen. Scheelt een stuk zeker met blouses. Ook het rechtop stomen is prettig bij niet al te veel kreukels
mooi design
Product biedt veel voor acceptabel bedrag. Groot reservoir, veel bar, compact en laadt snel op. En dat voor dezelfde prijs als 7 jaar geleden.
Pluspunten
- groot reservoir
- design
- handzaam
- gemakkelijk strijken
Minpunten
- reservoir niet afneembaar
Eenvoudig en degelijk
Zeer eenvoudig in gebruik, licht van gewicht. Strijkt in een simpele beweging alles glad. Degelijk materiaal ook! Nog maar net in gebruik.
Pluspunten
- Eenvoudig in gebruik
- Degelijk materiaal
Minpunten
- Geen uitneembaar reservoir
- Langere stoomsnoer zou nog handiger zijn
Stoommachine
Fantastisch stroomstrijkijzer, licht, snel en gemakkelijk in gebruik. Bovendien ziet hij er nog leuk uit. goede aankoop geweest, veel plezier van.
Pluspunten
- Licht in gebruik
- snel
Minpunten
- geen minpunten tot nu toe gevonden
Stoomsysteem Braun IS3041WH
Geweldig systeem ! Aangekocht om snel b.v. uniformen te kunnen persen. Werkt perfect en supersnel. En veilig! Van mij krijgt Braun een 9 voort dit fantastische product.
Pluspunten
- Na het inschakelen supersnel beschikbaar
- Geweldige prestatie en veilig.
Minpunten
- Geen
- Geen
Fijn handvat, strijkt fantastisch
Geweldige stoomgenerator. Strijkt fantastisch. Grote watertank waardoor je erg lang kan strijken zonder bij te hoeven vullen
Pluspunten
- Grote watertank
- Strijkt fantastisch
- Lang snoer
Minpunten
- Watertank is niet afneembaar
Goede prijs/kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit. Luxe product. Veel functies en een goed design. Ik zou het product zeker aanbevelen voor deze prijs.
Net nieuw
Top op heden prima, warmt snel op en groot reservoir. Daarnaast licht en gemakkelijk in gebruik. Jammer dat tank niet los is en dat de beugel niet vastgemaakt kan worden aan station.
Pluspunten
- Geen temp meer instellen
- Grote watertank
Minpunten
- Geen clip om beugel vast te zetten
Prima strijkijzer
Werkt prima voor iemand die 1x per week wat overhemden moet strijken. Goed heet en strijkt snel. Maakt wel veel geluid bij het opwarmen.
Pluspunten
- Heet
- Soepel
Minpunten
- Wat veel geluid bij het opwarmen
Groot waterreservoir, Geen temperatuur meer instellen
Super makkelijk bij te vullen waterreservoir waarmee je een hele poos kunt strijken, dat je geen temperatuur meer hoeft in te stellen is ook een pluspunt.
Pluspunten
- Groot waterreservoir
- Geen temperatuur instellen
Supppper apparaat en gebruiksvriendelijk
Ik heb dit keer voor het merk Braun gekozen waar ik uiteraard heel erg tevreden over ben. Ik heb al meerdere stoomstrijkijzers gehad maar dit is toch het apparaat waar mee je het beste uit de voeten kunt. Het apparaat is handig in gebruik, maakt weinig geluid en strijkt super en is lekker licht in de hand vergeleken met andere merken. Dus ik zou zeggen aanschaffen dit apparaat.
Pluspunten
- Mooi en licht apparaat
- Strijkt lekker licht
Minpunten
- Niet kunnen ontdekken
strijkt licht
Deze stoomgenerator strijkt licht en geeft veel stoom is ook makkelijk te vullen je ziet door de transparante tank hoeveel er in zit
Pluspunten
- makkelijk in gebruik
- veel stoom
Minpunten
- beetje groot
- beetje zwaar
Stukken beter dan dat oude ding van HEMA
Nooit een strijkbout gehad die fatsoenlijk kon strijken. Eindelijk kan het na de aanschaf van deze Braun CareStyle 3
Pluspunten
- Krachtig
- Krijgt kreukels goed weg
Minpunten
- Zwaar basis station
Stukken beter dan dat oude ding van HEMA
Pluspunten
- Krachtig
- Krijgt kreukels goed weg
Minpunten
- Zwaar basis station
- Klein waterresevoir
Prima apparaat veel eerder moeten aanschaffen
Ik heb al 2 keer een stoomgenerator aangeschaft prima apparaten. Maar ik zocht nu naar een groot water reservoir daar had ik bij de vorige niet goed op gelet en vind ik heel belangrijk. Zo kan je je hele was wegstrijken. Goede keus .
Pluspunten
- De "strijkbout" is lekker licht
- Je kunt er veel wasgoed mee wegwerken