Braun CareStyle 3 IS 3041 WH - Reviews

Specificaties
Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 81 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun CareStyle 3 IS 3041 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P.v.Veggel 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige stoom strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

9,0
Waren wederom op zoek naar een Braun stoom strijk ijzer . Omdat we met de vorige zeer goede ervaring hadden

Pluspunten

  • Krachtige stoom stoot
  • ergonomisch handvat

Minpunten

  • weinig instel mogelijkheden
  • groot

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Geertje 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Carestyle is3041

Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

10,0
Na het lezen van diverse lovende reviews, ben ik overgestapt op deze Braun stoomgenerator. En werkelijk er is geen woord teveel over gezegd. Ideaal de automatische temperatuurregeling. In een mum van tijd de hele was gestreken! Geen angst meer voor brandplekken als je het ijzer op de strijkplank laat staan! Kortom, ik beveel dit apparaat van harte aan!

strijkt goed en makkelijk,
erg fijn dat de watertank er af kan,
makkelijk te ontkalken.

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik,Is snel op temperatuur
  • Snel warm, automatische temperatuurregeling
  • Heeft economie stand

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ellen 08-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat van braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

9,0
Werkt boven verwachting erg blij mee,gelukkig nu wel een goed stoomstrijkbout,na 3 miskopen van Tefal nu eindelijk de beste koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 24-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig en handig bruikbare stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
Ik vind deze stoomstrijkijzer handig in gebruik, maar ook het strijk resultaat prima.
Vandaar dat ik nadat mijn 15 jaar oude strijkijzer kapot ging ik opnieuw voor dit soort strijkijzer heb gekozen.

Pluspunten

  • Stof blijft na strijken mooi.

Minpunten

  • geen afneembare container

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mimy 09-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superfijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

10,0
Mooi design, makkelijk in gebruik, strijken gaat supersnel. Had ik dit maar eerder gekocht. Fijn apparaat, zeker aanschaffen!

Pluspunten

  • strijkt snel,
  • stoomt goed

Minpunten

  • vullen gaat lastig,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joan 06-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, makkelijk in gebruik, licht en soepel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

9,0
Op internet kwam de Braun Carestyle goed uit de test. De vele revieuws gelezen en besloten om het product in de winkel te bekijken. Na aankoop krijg je de tijd om thuis het product uit te proberen. Mocht het niks zijn, mag het terug gebracht worden. Niet goed, geld terug.
Ben erg enthousiast! Beschrijving is duidelijk. Stoomstrijkijzer is makkelijk te bedienden. Prijs/kwaliteit is goed.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Strijkt heel licht en soepel

Minpunten

  • Vaste watertank

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

clari 02-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prima strijkijzer met een fijn groot waterreservaar

Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
Een uitstekend Braun product. het voldoet volkomen aan mijn eisen. lekker een licht een licht gewicht strijkijzer dat ook fijn in de hand licht.

Pluspunten

  • goede temperatuur
  • groot waterreservaar

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cindy 31-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg handig ivm 3D strijkzool. Je blijft nergens meer haken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
Niets mis mee! Strijkt als een zonnetje. Niet te zwaar en makkelijk in gebruik. Zeker nu qua temperatuur regeling die je niet meer hoeft aan te passen.

Pluspunten

  • Temperatuur regeling
  • Onderhoud
  • Voldoende stoom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 31-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Licht strijkijzer, compact, geen temperatuur instellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
Strijken is nu een leuke bezigheid! Door automatische temperatuur instelling is verbranden van kledingstukken onmogelijk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mustafa 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

genaratorstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

7,0
goed product vind wel jammer dat de kabels zwaar zijn. watertank mag best koppel baar moeten wezen. En meer mogelijk heden tot het strijken van textiel.

Pluspunten

  • licht
  • stijl

Minpunten

  • kabels
  • vast watertank

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

? 25-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact ijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
Werkt super, in een handomdraai is mijn strijk gedaan!
Een echte aanrader!
Zo mooi zijn onze hemden nog nooit gestreken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pat 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuw in doos ziet er leuk uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

5,0
Nog nieuw in doos maar ik ben verplicht hier een review te schrijven om 4jaar garantie te claimen. Apart.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

GG75 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

9,0
Product is eenvoudig in gebruik, geen ingewikkelde instellingen. Iedere stof strijkbaar zonder temperatuur in te moeten stellen.

Pluspunten

  • compact
  • eenvoudig
  • strak design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steef 22-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en 2 liter vulling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

9,0
Helaas was mijn strijkijzer kapot gegaan, na diverse vergelijkingen kwam Braun qua prijs/kwaliteit het beste uit de bus. Compact strijkijzer, lekker licht, watercomponent van 2 liter zodat we niet steeds de tank hoeven te vullen. Enige nadeel is dat de de knop voor het stomen ingedrukt moet blijven vandaar een 9 en geen 10!

Pluspunten

  • Inhoud Watertank
  • Snel Warm
  • Strijkijzer licht

Minpunten

  • Knop continue indrukken voor het stomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rian 20-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot waterreservoir. Snel opnieuw te gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
Het is een prima apparaat en strijkt moeiteloos. Het heeft een goede stoomkracht en een groot waterreservoir.

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • Goede stoomkracht

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen Willemse 20-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
Doet precies wat het moet doen ,ben er blij mee.ga nu weer fijn strijken na twee miskopen met een Tefal stoomgenerator,water liep er aan de onderkant uit,en moest de was eerst weer laten dragen ,voor dat die weer in de kast kon.

Pluspunten

  • Prima aankoop

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T.Brekelmans 19-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn compact strijkijzer voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit strijkijzer gekozen omdat het; Goed strijkt niet te licht is maar zekerook niet te zwaar in de hand. Strijkt mijn kleding weer helemaal glad. Er was nog een duurdere versie maar goed is goed dacht ik en dat heeft ie waar gemaakt.
Super blij mee.

Pluspunten

  • goed werkend strijkijzer voor een redelijke prijs

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Smoitje 17-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuw strijkijzer en mede vanwege de beoordelingen en de cashback deze gekocht. Geweldig apparaat! Zo makkelijk dat je de temperatuur niet hoeft in te stellen. Ook de 2 liter tank is ideaal omdat je er een hele tijd mee vooruit kunt. Absoluut een aanrader!

Pluspunten

  • 2 liter tank
  • Geen temperatuur hoeven instellen
  • licht en handelbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gonnie 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strijkgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

9,0
Na gewoon stoomstrijkijzer te hebben gebruikt, een half jaar geleden dit strijkijzer
Van een familielid mogen gebruiken. Dit beviel zo goed, dat wij hebben besloten deze ook aan te schaffen.

Pluspunten

  • Strijkt gemakkelijk
  • Groot reservoir

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G. 13-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
Een handig product vooral voor het strijken van overhemden en grote stukken.
Een grote watertank, van 2 liter en de gladde zool is fijn,

Pluspunten

  • Grote watertank
  • Gladde strijk zool

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews