Braun CareStyle 3 IS 3041 WH - Reviews

Specificaties
Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marieke 07-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot waterreservoir, Geen temperatuur meer instellen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super makkelijk bij te vullen waterreservoir waarmee je een hele poos kunt strijken, dat je geen temperatuur meer hoeft in te stellen is ook een pluspunt.

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • Geen temperatuur instellen
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beautybeauty6 01-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supppper apparaat en gebruiksvriendelijk

Algemene score

10,0
Ik heb dit keer voor het merk Braun gekozen waar ik uiteraard heel erg tevreden over ben. Ik heb al meerdere stoomstrijkijzers gehad maar dit is toch het apparaat waar mee je het beste uit de voeten kunt. Het apparaat is handig in gebruik, maakt weinig geluid en strijkt super en is lekker licht in de hand vergeleken met andere merken. Dus ik zou zeggen aanschaffen dit apparaat.

Pluspunten

  • Mooi en licht apparaat
  • Strijkt lekker licht

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkt licht

Algemene score

9,0
Deze stoomgenerator strijkt licht en geeft veel stoom is ook makkelijk te vullen je ziet door de transparante tank hoeveel er in zit

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • veel stoom

Minpunten

  • beetje groot
  • beetje zwaar
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Paul 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stukken beter dan dat oude ding van HEMA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nooit een strijkbout gehad die fatsoenlijk kon strijken. Eindelijk kan het na de aanschaf van deze Braun CareStyle 3

Pluspunten

  • Krachtig
  • Krijgt kreukels goed weg

Minpunten

  • Zwaar basis station
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Paul 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stukken beter dan dat oude ding van HEMA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nooit een strijkbout gehad die fatsoenlijk kon strijken. Eindelijk kan het na de aanschaf van deze Braun CareStyle 3

Pluspunten

  • Krachtig
  • Krijgt kreukels goed weg

Minpunten

  • Zwaar basis station
  • Klein waterresevoir
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Braun CareStyle 3 IS3041WH Easy 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat veel eerder moeten aanschaffen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb al 2 keer een stoomgenerator aangeschaft prima apparaten. Maar ik zocht nu naar een groot water reservoir daar had ik bij de vorige niet goed op gelet en vind ik heel belangrijk. Zo kan je je hele was wegstrijken. Goede keus .

Pluspunten

  • De "strijkbout" is lekker licht
  • Je kunt er veel wasgoed mee wegwerken
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Braun lover! 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij doet wat hij belooft

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb hem sinds een week en al 3 keer gebruikt... Hij is een upgrade van mijn ouder Phillips... ik vind hem makkelijker en strijker wordt plezierig... Bijna addective!
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carolien 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk bedienbaar, licht in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Braun is een goed merk, vanwege opruiming bij bcc helemaal aantrekkelijk. Apparaat is licht goed en bedienbaar

Pluspunten

  • licht
  • makkelijk
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kelly 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Super strijkijzer!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Super apparaat en heel eenvoudig te bedienen. Het voelt robuust aan en strijken gaat superlicht! Een echte aanrader voor niet al teveel geld!

Pluspunten

  • Compact
  • Veel stoom

Minpunten

  • Geen uitneembaar waterreservoir
  • Je kunt er zelf niets meer aan verstellen
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot waterreservoir, krachtige stoomstoot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige stoomstrijkijzer (stoomgenerator). Werkt prima. Enige minpuntje is dat het stroomsnoer iets langer had gekund.

Pluspunten

  • Krachtige stoomstoot
  • Groot waterreservoir

Minpunten

  • Stroomsnoer had iets langer gemogen
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieternel 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijn deze strijkgenerator + een prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geeft veel stoom waardoor het strijken bijna een feestje wordt. De ronde zool aan de achterkant is super omdat je nu bij het “terug” strijken niet meer blijft haken aan de knopen.
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bERKEL 04-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

sTRIJKIJZER

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
FIJN STRIJKIJZER MET GEBRUIKSGEMAK. mAKKELIJK OVER ALLE MATERIALEN HEEN TE STRIJKEN.
HET BIJVULLEN MOET MET EEN APART FLESJE. IK BEN BENIEUWD NAAR DE KALKOPSPARING
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mark 26-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwalitiet en design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uistekende bouw en mooi design. Helaas maakt de pomp toch wat luid brommend geluid waarbij een enkele boileroplossing beter was geweest. Toch zeer tevreden.
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkijzer Braun

Algemene score

7,0
Het Braun strijkijzer werkt echt prima, ziet er mooi uit en goed resultaat. Ik ben blij met mijn aankoop.
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bas 15-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima apparaat, een temperatuur voor alle kleding en krachtige stoomstand. zou dit apparaat absoluut aanbevelen als je voor 1 a 2 personen strijkt met overhemden. voor een groot gezin zou ik een duurder en beter model nemen
2L tank is wel ideaal
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wil 14-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Carestyle 3 stoomstrijkijzer

Algemene score

8,0
Prima stoomstrijkijzer met voldoende druk, groot waterreservoir en snelle opwarmtijd , dit als vervanging van een Laura Star stoomapparaat.

Pluspunten

  • snelle opwarmtijd (2 min.)
  • groot waterreservoir (2 liter)
  • voldoende druk (2 bar)

Minpunten

  • geen los waterreservoir
  • geen
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 13-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

n.v.t.op dit proiduct

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aangezien ik alles van betrek was de keuze erg makkelijk. Mede gezien dat de strijkbout erg licht en makkelijk strijkt. Zeker als jest hebt van rheuma.

Pluspunten

  • het licht striiken met de bout

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bettine 11-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Carestyle 3 IS3041 WH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Compact apparaat en heel eenvoudig te bedienen. Het voelt robuust aan en strijken gaat superlicht! Een echte aanrader voor niet al teveel geld!

Pluspunten

  • Compact
  • Groot reservoir
  • Warmt snel op
  • Superglad strijkresultaat
  • Voelt robuust/degelijk aan

Minpunten

  • Geen uitneembaar waterreservoir
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stoom 09-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stoom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stoom,heel veel stoom,handig dat erg geen temperatuurregeling op zit,jammer dat kraanwater word afgeraden.

Pluspunten

  • Stoom

Minpunten

  • Geen kraanwater
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nanine 05-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima strijkijzer, krachtige stoom en bepaalt temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet z'n werk naar behoren, lekker licht, gladde zool, krachtige stoom en niet te duur. Temperatuur regelt zichzelf, je hoeft hem alleen maar uit en aan te zetten. Zelfs ik snap hoe t werkt :-)
Aanrader!

Pluspunten

  • regelt zelf temperatuur
  • niet duur

Minpunten

  • je kunt er zelf niets meer aan verstellen
  • geen
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews