Bosch BGS7RCL - Reviews

Specificaties
Vermogen
700 watt
Stofopvang
zakloos
Energieklasse
A energieklasse
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pietertjeprut 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stille schoonmaakvriend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen n.a.v. eerdere revieuws van gebruikers, mijn Philips zakloze stofzuiger stopte spontaan en ik moest dus snel op zoek naar een nieuwe goede stofzuiger voor allergiepatienten. Ik kwam na een dag zoeken uit op dit product... en niets is minder waar, hij voldoet op alle fronten, stil, licht, goede zuigkracht en wendbaar. Dat is precies wat ik zoek in een goede stofzuiger, mijn schoonmaakvriend voor alle dagen!

Pluspunten

  • zeer geruisloos
  • licht in gewicht
  • goede zuigkracht
  • lang snoer
  • goede wendbaarheid

Minpunten

  • geen stootrand
  • geen greep bovenop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Henk 19-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top stofzuiger. Super zuigkracht, zeer stil (voorheen hadden we een Dyson straaljager). Voldoet in alle opzichten aan onze wensen. Enige nadeel vindt ik het handvat, dat onder de slang zit, dit maakt het iets lastiger om de stofzuiger op te tillen. Plus als extra 50 euro cashback, binnen anderhalve week op de rekening. Makkelijk schoon te maken, lekker lang snoer en goede wendbaarheid. Voldoende toebehoren. Zuigkracht op kleed of tapijt op vol vermogen zelfs te sterk...Niet goedkoop, maar wel beste koop!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluid

Minpunten

  • handvat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A.J. Rutten 30-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzame stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zuigkracht is goed instelbaar, maakt weinig lawaai. Zuigt krachtig op gladde vloeren. Goed wendbaar en flinke actieradius.

Pluspunten

  • Wijnig geluiluid
  • Flinke actieradius

Minpunten

  • Ledige stofopvangbak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MarkH 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Superstil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net ontvangen en uitgeprobeerd, heerlijk stil, zelfs de dochter van 3 wil nu stofzuigen! Voldoende hulpstukken en een extra lange kabel, handig!

Pluspunten

  • Stil
  • Lange kabel

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hans 19-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed doordachte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger uitgezocht om voor de beste prestaties te gaan voor een zeer aantrekkelijke prijs (met de 50 euro cashback actie). Bij ontvangst direct het hele huis gezogen voor een degelijke test. Wat eerst opvalt is hoe stil deze stofzuiger is, je verwacht hierbij wat minder zuigkracht, maar dat is absoluut niet het geval. Op harde vloeren is het zuigen een fluitje van een cent, zeker met de bijgeleverde speciale borstel. Op vloerbedekking was de zuigkracht zo groot dat de zuigmond vast gezogen werd aan de vloerbedekking, daardoor werd dit de eerste stofzuiger waar ik ooit het vermogen teruggeschroefd heb om beter te kunnen werken. Het enige minpunt van de stofzuiger is dat de stofopvang van 3L redelijk snel vol zit, al is deze ook zeer snel weer geleegd.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Enorme zuigkracht
  • Voldoende lange snoer
  • Zeer goed doordacht ontwerp
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Stofopvang kan groter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 18-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger, die geen stof de lucht in blaast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger, die vooral op de harde vloeren heerlijk soepel zuigt. Op vloerbedekking is het stofzuigen wel zwaar werk. Goede zuigkracht. En wat voor mij het belangrijkst is: door een goede filter blaast hij geen stof de lucht in.

Pluspunten

  • luchtfilter, waardoor hij stof de luht in blaast
  • weinig geluid, bij hoge zuigkracht
  • lang snoer

Minpunten

  • wat zwaar
  • niet goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Linda 13-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille, soepele stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij is stil, licht, en rijdt heel soepel. Super handig zonder zak. Het snoer is Lang. Heel erg blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Soepel
  • Zuigt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

gewoon_Vera 08-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

eindelijk weer een stofzuiger waar ik blij mee ben

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prachtig apparaat, geen stofzuigerzakken, prima HEPA-filter , werkt uitstekend, zo mooi dat het jammer is om deze stofzuiger in een donker hok op te bergen en dan ook nog voor € 250.-- (na aftrek van de verwachte € 50.--).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer