Philips 9000 series XB9154 zwart, grijs

• Test panel 8,9 jun 2020
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 9000 series XB9154 zwart, grijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,5

Marcelletje 21-03-2023

Verbaasd over de zuigkracht

10,0
Onze oude Philips Marathon FC9236/01 was inmiddels al een jaar of 12 oud en de behuizing was hier en daar afgebroken, zo ook het handvat en het gedeelte die de stofbak vasthoudt. Hij zat nog in elkaar met ductape, maar hij zoog nog wel perfect en ik ben altijd zo tevreden geweest over de FC9236/01. Ik was al een tijdje aan het zoeken naar een vervanger, maar aangezien de oude stofzuiger 2000 watt is en de nieuwe modellen niet hoger mogen gaan dan 900 watt, was ik erg bang dat de zuigkracht t.o.v. onze oude krachtpatser zou tegenvallen. Toch dit model maar besteld en ik heb hem net uitgepakt en een stukje geprobeerd en ik ben blij verrast! Ik geloof dat de zuigkracht nog sterker is dan onze oude Philips. Ik moet hem nog echt gaan ervaren verder, maar het proefstukje dat ik net gezogen heb ging uit de kunst.

Poets koningin 17-02-2023

Hard geluid en kort snoer

4,0
Ik heb spijt van mijn aanschaf: de stofzuiger maakt veel geluid en het snoer is korter dan onze vorige stofzuiger (Dyson)

Anoniem 27-01-2023

Krachtige stofzuiger

Heel tevreden over deze aankoop. Het enige minpuntje is dat de slang wat kort is, zodat bij verplaatsing telkens de stofzuiger van de grond komt.

K Rensen 24-01-2023

Een geweldige Stofzuiger

10,0
Dit is een geweldig apparaat van af dag 1 geen spijt van de aankoop werkt helemaal na verwachting echt een aanrader voor grote en kleine huishoudens

El Loco 22-01-2023

Powerrr

10,0
Krachtige stofzuiger. Goede feature is de geïntegreerde afstandsbediening. Fijn lang snoer. Hij is alleen zwaar.

Pdev 06-01-2023

Redelijk tevreden

4,0
Wij vinden de stofzuiger zwaarder hanteerbaar dan we hadden ingeschat, mede door grote slang en stang en de grote van de stofzuiger zelf. Tevens is de stang niet makkelijk vast en los te klikt als je hem wegzet. Voor het eerst een stofzuiger zonder zak, maar vraagt sneller en meer schoonmaken en we vinden hem meer stinken. Zuigt wel goed en opzetstukken erbij zijn fijn.

Delfts 02-01-2023

Goede stofzuiger

Goede stofzuiger maar wat log en inflexibel. Hulpstukken zitten op een goede plaats maar ik verlies ze regelmatig

SandervanV 29-12-2022

geweldig gebruiksgemak

10,0
Een geweldig solide apparaat. Gekozen voor de variant met de meeste opties en die zijn wel degelijk goed bruikbaar. Zo de aan/uit knop op slang/handvat. Daarbij zit ook de zuigkracht regeling. Alle onderdelen voelen heel degelijk aan. Belangrijk aspect voor ons is het lange snoer en de goede parketborstel. Het is enorm eenvoudig om de stofbak te legen. Ook dit voelt heel degelijk. Wij hadden altijd stofzuigers van een zgn goed merk. Deze is duidelijk beter. Kortom, de tip van onze zoon om deze te kopen voldoet volledig.

Anoniem 13-12-2022

Goed produkt

Goede stofzuiger met goede zuigkracht, maar ik vind de slang iets te kort, zodat bij verplaatsing telkens de hele stofzuiger mee naar omhoog komt, wat erg vervelend is en nefast voor slijtage.

Serie900Klant 10-12-2022

Super toestel

Ik heb dit toestel gekocht om beneden te gebruiken.
Dit toetel moet dus het sleuren met een andere stofzuiger van het bekendste merk te voorkomen.
Dit is veruit de beste stofzuiger die ik ooit had.
Krachtig, gebruiksvriendelijk, gebruiksgemak, extra comfort door snufjes...
Het automatisch stoppen wanneer je de stang op de grond legt, het licht op de zuigkop maken het extra gebruiksvriendelijk.
Mijn poetsvrouw is er ook een gaan kopen.

Harley T 05-12-2022

De stofzuiger doet wat hij moet doen en is perfect

10,0
Deze stofzuiger heeft een heel hoge zuigkracht en een perfecte bediening die je boven op het handvat kan regelen dus de ziugkracht en ook aan en uit zetten en hoef je dus niet meer te bukken als je bezig bent en is zeer geschikt voor parketvloeren en tapijtvloeren.

M H C G 29-11-2022

krachtige stofzuiger, de beste die ik ooit had !

10,0
de stofzuiger is de beste die ik ooit had ! Met 6 katten, een hond en een groot gezin, hebben we heel wat te onderhouden. De krachtige stofzuiger zuigt zelfs zo hard, dat ik tapijten onmogelijk kan stofzuigen met het gewone mondstuk. Gelukkig zit er een roterende borstel bij speciaal voor tapijten, die tot in de diepe vezels reinigt ! Toch heeft de uitvoering ook een paar minpuntjes : Het wisselen van het logge mondstuk van vloer naar tapijt is niet handig, bovendien weet ik met het tapijtmondstuk geen blijf, dus slingert dat hier in de bijkeuken wat rond. Ook de haak om de steel aan de stofzuiger te bevestigen bij het opbergen knelt en de houder past precies niet. Opbergen is dus wat stuntelen. Echter deze nadelen wegen niet op tegen de zuigkwaliteit en het gebruiksgemak bij het stofzuigen zelf. Er blijft geen stofje liggen , deze stofzuiger doet wat hij belooft !

Nono lulu 22-11-2022

Aspirateur fonctionnel et pratique

10,0
C'est l'appareil dont je cherchais. Les accessoires toujours à portée de main est le nec plus ultra. Mise en route et changement de puissance à la poignée c'est le confort absolu. Seul bémol c'est le flexible qui est un peu raide du à son diamètre élevé. Puissance d'aspiration efficace.

Christian0912 21-10-2022

Onhandig in gebruik, prijs/kwaliteit

4,0
Ben tevreden met de zuigkracht, opvang capaciteit en lengte van het snoer. Maar wat echt vervelend is, is het handvat omdat meermaals de aan-/uitknop onbedoeld wordt beroerd en de telescoopstang continue los schiet. Prijs/kwaliteit mijns inziens niet in verhouding. Product is net 2 maanden uit fabrieksgarantie maar van Philips mag ik voor het aankoopbedrag toch betere kwaliteit verwachten.

Jansen126 16-10-2022

Zwakke zuigkracht

2,0
We hadden deze stofzuiger uitgekozen om zijn zuigkracht, en goede review voor katten en hondenharen.
Maar hij zuigt erg slecht alsof hij continu verstopt zit, heel zwak moet er zeker 4/5 keer overheen. Daarnaast is hij log en zwaar dus niet praktisch in gebruik.
Voor ons echt een miskoop, echt zonde van het geld terwijl het een dure stofzuiger is.

Zonering 14-10-2022

Prima zuiger

Goede zuiger, sterk en niet te zwaar. Flexibel en goed zwenkbaar, lange kabel.
Handig is ook dat op het handvat de zuigregeling ingesteld kan worden, ook dat de kleine borstel op de steel blijft.
Persoonlijk zou het handig zijn dat het omschakelen van tapijt en harde bodem aan weerszijden van de borstel zou zitten.

Ottomaan 13-09-2022

Mijn handveger zuigt net zo hard

2,0
Wat een baggerapparaat. Werkelijk de slechtste aller tijden. Wij gebruiken liever onze oude stofzuiger van 20 jaar oud.
Zuigt voor geen meter. Alle filters zijn schoon. In het begin deed ie het prima.
Het zit m puur in de motor.
1 ster omdat ik anders geen review kan schrijven

King K 12-09-2022

Philips 9000 Vacuum cleaner

6,0
Powerful suction and useful attachments. Robust build. Heavy and difficult to operate for shorter and less fit persons and children.

Aybük 01-09-2022

mooie schietkracht

mooie machine, maar ik heb een ster verwijderd omdat hij beetje zwaar en beetje groot is, een beetje een probleem voor kleine huizen

orkas 16-08-2022

geweldige zuigkracht

10,0
geweldige zuigkracht en vooral met de turbo borstel ideaal voor het verwijderen van hondenhaar op matten

Toon meer reviews