Bosch BBS811PCK zwart - Reviews

Beste deals -4% prijsdaling
Specificaties
Type/soort
stofzuiger
Soort
steel-stofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 59 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBS811PCK zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote zuigkracht en accuduur. Makkelijk te legen. Aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

10,0
Direct na ontvangst accu volledig geladen en daarna eenvoudig in de lader opgehangen. Nadat accu volledig was opgeladen, het degelijk aanvoelende apparaat geprobeerd. Fantastische zuigkracht en grote accuduur. Versteld gestaan van de hoeveelheid stof die in korte tijd, in het makkelijk te legen stofreservoir zat. Prima aankoop voor aantrekkelijke prijs.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Accu duur
  • Opbergsysteem
  • Lange garantie termijn
  • Stil, handig en licht in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 08-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht en licht in gebruik,weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

8,0
Goede stofzuiger en licht in gebruik. Maakt weinig geluid. Een klein puntje vind ik zelf dat borstel niet uitgezet kan worden en een losse mat er aan vast zuigt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steel stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

9,0
Wat een fijn apparaat. Makkelijke bediening, simpel schoon te maken. En een mooi apparaat om te zien ook.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Simpel schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super handig en makkelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

9,0
Prima apparaat en doet wat het belooft. Ook op de normale stand is er voldoende zuig kracht. Ook op het tapijt werkt het goed.

Pluspunten

  • Stiller dan ik had verwacht
  • Zuigt prima
  • Lekker licht en goed te bedienen
  • Heel prettig zonder snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pieter 04-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger, accu gaat wel hard

Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

8,0
Zuigt vooral goed op de turbo stand (tapijt). Hierbij wordt de accu behoorlijk op de proef gesteld, maar als kruimeldief of voor kleine woningen kan het prima.

Pluspunten

  • snoerloos
  • zuigt prima

Minpunten

  • Accuduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Chaboncitos 30-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Great value for the money

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

7,0
The product works great. I've got hardwood floors and about 70m2 - can easily get through the apartment on one charge and most items sweep up on the first pass. It's easy enough to maneuver and quite quiet which is great. The drawback is that it's a bit of a mess to empty the canister, and the battery can only be charged through the actual machine (or need to buy a separate charger).

I got it on a major Black Friday sale, so it's been a bargain. If I had paid full price, I might have just upped a bit more for a Dyson.

Pluspunten

  • quiet
  • powerful
  • easy to maneuver

Minpunten

  • hard to empty out
  • expensive

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

C.Ruijters 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

9,0
Heerlijke stofzuiger licht in de hand, geen vervelend snoer achter je aan slingeren. Waar men snel over kan vallen. En als verrassing een extra accu, geweldig toch. Een tevreden huisvrouw.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roula 29-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed zuigende stofzuiger, alleen een beetje zwaar

Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

8,0
Goede stofzuiger, zuigt goed zowel op tapijt als op harde vloeren. Ook op de trap is het gemakkelijk (alhoewel het beter zou zijn als je de steel kon inkorten). Handig in gebruik en zeer flexibele zuigmond. Heeft een turbostand, zodat je snel meer zuigkracht hebt. Het opladen gaat wat langzaam, maar is voor ons ruim voldoende. Handig dat Bosh nu een extra accupakket geeft (of geld terug). De stofzuiger heeft geen stofzak, handig. Maar de stofbak is wat aan de kleine kant. Voldoende voor 1 of 2 keer zuigen, maar daardoor moet je het bakje vaak leegmaken.

Pluspunten

  • Zuigt goed
  • Flexibel
  • Mooi design

Minpunten

  • zwaar bij lang zuigen
  • Stofbak wat te klein

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marek 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strong motor. Quite quiet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

10,0
Very sturdy and solid construction. Not heavy. Also, the noise is not that loud. No problem sucking all kind of dirt.

Pluspunten

  • Quiet
  • Strong
  • Quite lightweight

Minpunten

  • Long charging time on standard charger
  • One battery is not enough for turbo mode

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanS 24-12-2020

Super fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

10,0
Ik heb heel veel plezier van onze bosch serie 8. We hadden hem vrij 'kaal' besteld (1 accu etc). Daarna mijn vrouw overgehaald om er 18v accuboormachine bij te kopen met dubbele accu ;). Wij hebben een erg verharende hond en moeten dus elke dag stofzuigen.

Het allerfijnste vind ik het gemak waarmee je hem pakt. Uit de houder en gelijk gaan. In de tijd waar ik vroeger alleen de huiskamer deed... pak ik nu het gehele huis. De steel pak je er met veel gemak vanaf. Dus in de hal pak ik de steel eraf en zuig ik met de 'kruimeldief' setup gelijk de trap naar boven. Boven klik ik de steel er weer op en ga ik zo verder. Ik zet het apparaat niet eens uit tijdens deze handelingen.
Hij komt goed in alle hoeken en is erg wendbaar. Met haren en stof/zand heeft deze machine geen moeite. Met de wat zwaardere dingen heeft hij wat meer moeite.
Na elke zuigbeurt leeg ik de stofcontainer. Ook dit gaat erg makkelijk zonder al teveel handelingen. De 'filterratel' vind ik echt een top uitvinding. Met deze ratel zie je het stof er gewoon uitvallen en hou je filter extra schoon (1x per week blaas ik mijn filter ook af met een compressor en mijn filter lijkt nog als nieuw).
Ik zuig altijd op de turbo. Met 3 accus heb ik ook altijd genoeg power om zo het hele huis te doen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Veronike 24-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger voor tussendoor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze stofzuiger gekocht voor de kattenbakkorrels en even tussendoor en vind hem heel handig. Hij gaat lang mee, ik gebruik de turbostand weinig want die is niet nodig hij zuigt de korrels ook zonder turbo goed op. Ik heb wel het idee dat het op harde vloeren minder makkelijk gaat. Dan moet ik vaker over het korreltje heen. Voor de randjes haal ik de steel eraf want daar krijg ik de korrels niet weg anders. Maar ik ben tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lytsbaaske 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi product makeelijk te hanteren goede zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

9,0
makkelijk te pakken en mee te stozuigen , door het ophangsysteem makkelijk op te bergen . laden gaat dan automatisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl 21-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger met handige accu vondst!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

8,0
Deze steelstofzuiger gekocht om snel het één ander op te zuigen. Dat doet deze Bosch. De zuigkracht is prima. De kruimels en stof wordt prima verwijderd. De stofzuiger is niet stil maar maakt zeker in verhouding met andere steekstofzuigers weinig lawaai. Als kruimelzuiger doet dit type het erg goed. De turboknop gebruik ik bijna niet. Wel mag deze Bosch iets lichter zijn. Even wennen. Tenslotte. De accu zit aan de buitenkant van de machine. Super handig. Ik heb nu door een aanbieding van Bosch ook de snellader en nog een accu in mijn bezit. Je komt dan echt niet meer zonder stroom te zitten. Perfect. Aanrader dus.

Pluspunten

  • accu
  • redelijk stil
  • goede zuigkracht
  • kruimelzuiger is goed

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Poppelaars 14-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

10,0
Meer dan tevreden over dit apparaat.
Uitstekende zuigkracht op verschillende type vloeren. Handzaam en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Zuigkracht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kimp 11-12-2020

Super stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

10,0
Ben er zeer tervreden over is super handig en makkelijk in gebruik [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rv 11-12-2020
  • Product gekocht

Goede zuigkracht voor een snoerloze stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

9,0
De stofzuiger doet zijn werk boven verwachting! En door de wisselbare accu grijp je nooit mis! Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Extra accu moet je los bestellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Anne 05-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn, functioneel, modern

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

9,0
Mooi design, door het vegertje in onderaan de stok veegt hij alles zo in de lucht. Daarna zuigt hij het opgehaalde stof op. Ik gebruik hem elke dag.

Echt een ideaal apparaat als je een normale stofzuiger irritant vindt om te pakken.

Pluspunten

  • Mooi
  • Exclusief
  • Zuigkracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Matje 04-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzame stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen om zijn handzaamheid, zuigkracht , korte laadtijd en lange zuigtijd.
Tevens ziet de stofzuiger er ook nog mooi uit, het oog wilt ook wat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sara 03-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

9,0
De stofzuiger is niet te zwaar, waardoor het stofzuigen gemakkelijk gaat. Verder komt de stofzuiger met meerdere opzetstukken, waardoor je bijv. ook heel gemakkelijk je auto kan schoonmaken (zonder gedoe met snoeren). Verder vind ik de kracht van de stofzuiger meer dan voldoende voor onze vloer (pvc), ik weet niet hoe dat is met bijv. tapijt.

Pluspunten

  • Niet te zwaar
  • Beweegt gemakkelijk

Minpunten

  • Opladen duurt erg lang

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 02-12-2020

Handig in gebruik

Geschreven voor: Bosch BBS811PCK zwart

Algemene score

8,0
Snoerloos stofzuigen is een uitkomst. Gemakkelijk op te bergen en mooie aanvulling op onze grote Bosch stofzuiger. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews