- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
Remington Shine Therapy Pro S9300 - Stijltang - Warm - Zwart/Blauw - Stijltangen
voor alle wilde haren
Ik heb dit product cadeau gedaan met kerst. Zij is er onwijs blij mee. Haren blijven gezond en zijn mooi stijl.
Pluspunten
- handig in gebruik
- fijn voor haren
Zeker een aanrader
Heel mooie stijltang! Zeker een aanrader. Krullen gaat ook zeer makkelijk. Ook mooi van kleur.
Pluspunten
- Makkelijk om mee te krullen
- Heel licht
Minpunten
- Prijs
- Lang moeten wachten op levering
Ik had voordien reeds een Remington stijltang en was hiervan zeer tevreden. Deze heb ik nu extra aabgekocht als reserve stijltang. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding van deze stijltang zeer goed
Goede aankoop
Maakt het haar mooi glad en glanzend.
Toestel warmt snel op
Doet zijn werk
Pluspunten
- Snel warm
- Mooi glad
Minpunten
- Geen
Aanrader
Ik heb altijd een Remington stijltang, dit is een waardige opvolger van mijn vorige.
zeer tevreden
Zeer fijne stijltang , men haar pluist niet en perfect glanzend. zeker een aanrader
Pluspunten
- haar pluist niet
- glanzend effect
Prijs/kwaliteit topper
Ik heb gekozen voor deze stijltang omwille van het leuke kleurtje en de mooie prijs. Ik koop al jaren producten van Remington en ben er steeds tevreden over. Ook deze stijltang voldoet aan mijn verwachtingen: aanpasbare hitte, elegant uiterlijk, makkelijk te bedienen, ... De stijltang is ook fijn genoeg om er ook krullen mee te maken.
Pluspunten
- warmte instelbaar
- krullen maken ook mogelijk
- handige display
- makkelijk schoon te houden
Deze tang werkt zeer goed. Heel content . Zou hem zeker aanbevelen aan iedereen
Remington S9300 exclusief
De reviews waren erg positief en bij de tang hoorde een kabel die mee draait als men de tang gebruikt.
Voldoet aan de verwachtingen, warmt snel op, wel wat zwaar om te hanteren .
Bevalt goed
Snel warm en goede resultaat. Heb meer het merk gebruikt en ben tevreden over het kwaliteit.
Fijne stijl/Krul tang
Deze Remington heeft een mooie kleur,
Wordt snel warm en maakt het haar zijde glad stijl en kan je ook mooie krullen maken.
Pluspunten
- Snel warm
- Mooie kleur
waar voor je geld
we waren eerst van plan om de S8500 te kopen, echter lag de S9300 ernaast met wat functies meer voor maar een paar euro duurder. dus deze gekocht. prima product voor maar een paar euro meer dan een ander goed product
Pluspunten
- handzaam
- goed te bedienen
mooi glad
goede tang, prijs kwaliteit is goed. Remington is een goed merk. Dit is al mijn derde tang.
Hopelijk gaat deze lang mee
Pluspunten
- goedkoop
- glad en mooi haar
Minpunten
- snoer rolt niet fijn op
- opwarmen duurt langere dan vorige remington
Geweldig product
Ben heel tevreden met dit product. Ik heb ook het gevoel dat mijn haar minder snel beschadigd raakt door de oliën in het product.
Het laat mijn haar stralend achter en warmt snel op.
Pluspunten
- Mooi stijl haar
- Verwarmt snel
Minpunten
- Geen
Verrassend snel
Ik ben erg onder de indruk van hoe snel deze stijltang opwarmt en hoe hij, met een of twee keer op hetzelfde stuk, je haar mooi en steil krijgt zonder statisch te worden. Duidelijk hoe je hem gebruikt en welke temperatuur je moet hebben voor je haartype. Ik heb hem op 170 graden gedaan en heb zelf niet erg krullend haar.
Pluspunten
- warmt snel op
- Maakt je haar snel steil
Remington shine therapy pro
Het product is erg fijn, heel licht, lange snoer, doet zijn werk heel goed heb geen pluizend haar meer! Enige vervelende is dat de platen van elkaar afglijden soms en dat het een irritant geluid maakt als ik het aanzet.
Pluspunten
- Geen pluizig haar
- Snelle opwarming
Minpunten
- Irritant (zacht) geluid
Goed en fijn product.
Fijn product, warmt snel op. Onthoud welke temperatuur je het laatste gebruikt hebt. Er zit een lockfunctie op zo blijft je tang altijd dezelfde temperatuur behouden. Makkelijk op te bergen en beschikt over een lang snoer. Kortom blij met deze aankoop. Vorige remington stijltang begaf en na 10 jaar. Qua prijs kwaliteit verhouding een goede stijltang. Doormiddel van cashback en oudjaarsdeal was deze stijltang nu 25 euro.
stijltang
goede stijl tang, werkt snel en fijn, glad haar zonder pluis.
aanrader licht gewicht lange snoer drie meter
Pluspunten
- snel warm
- stijl
Beste stijltang
Product doet wat vermeld word.
Maakt pluizig haar per direct glad/ glanzig en smooth.
Je haar ziet er heel verzorgt uit.
Pluspunten
- Lange kabel
Mooi design
Ziet er mooi uit. En luxe uitvoering. Verstelbare temperatuur.
Snel geleverd. Goed verpakt.
Snel verwarmd. En er zit een hoesje bij om de platen te beschermen.
Pluspunten
- Verstelbare temperatuur
Aantrekkelijke kleur
Na 5 jaar lang remington S8500 te hebben gebruikt, over gestapt naar dit model en ben er super blij mee ! Warmt snel, maakt je haar super glad en shineyyy, de snoer is lang genoeg om het overal in je kamer te gaan gebruiken en zelfs met nat weer blijft mijn haar deels goed. Ik raad dit product zeker aan ! Eigenlijk alle stijltangen van Remington wel !
Pluspunten
- Warmt snel op
- Glans en zacht haar
Snel op temperatuur, snoer draait mee!!
Mijn dochter doet de kappers opleiding en heeft goed gereedschap nodig, nog mooier is dat er een cash back actie is
Pluspunten
- beschermhoesje
- temperatuur instelling
Werkt goed
Fijne stijltang
Kado gekregen
Had de krultang al van dit merk
Ook zeer te vreden mee
Werkt goed
Is snel warm
Tot 230 graden instelbaar
Fijn in de hand
Handig opberghulsje
Haar glanst mooi
Fijne Stijltang, Glad glanzend haar
Ik heb deze stijltang gekozen omdat ik graag de temperatuur zelf wil kunnen instellen. De stijltang is lekker licht, en snel warm. Hij maakt mijn haar met een beweging per lok mooi glad en glanzend. Slag maken met deze tang is wat lastiger, maar wellicht zal dit als ik hem vaker gebruik makkelijker gaan. Ik heb ook een CHI tang (niet instelbaar) en daar doet deze stijltang van Remmington niet veel voor onder. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Pluspunten
- Snelle opwarmtijd
- pluisvrij glanzend haar