De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG AP51AH18SW 5000 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Lichte en compacte steelstofzuiger met goede zuigkracht
Ik vind dit een hele fijne, kleine en handzame steelstofzuiger met een goede zuigkracht. In eerste instantie vreesde ik dat de stofzuiger te klein zou zijn, maar hij ligt juist fijn in de hand en is niet zo zwaar. Daar staat tegenover dat je misschien het bakje iets vaker moet legen, maar ik kan mijn hele woning doen zonder tussendoor te hoeven legen.
Mijn woning is een kleine 60m2 groot en ik kan makkelijk 2 of 3 keer mijn hele woning uitgebreid stofzuigen zonder de accu te hoeven opladen.
Ik ben heel erg te spreken over de zuigkracht, waar eerdere steelstofzuigers nog wel eens te kort kwamen. De stofzuiger maakt ook niet heel veel herrie en indien nodig, kun je zelf de zuigkracht verhogen. De stofzuiger zuigt zowel op de pvc vloer, tegels en kleden/matten alles goed op. Ook de extra opzetstukken voor de bank of dierenharen werken erg goed, ze nemen praktisch alles mee en tot op heden zijn er nog geen haren in de knoop gegaan in de borstels.
De houder voor aan de muur oogt ietwat groot, maar je plaatst de stofzuiger er heel makkelijk en stevig op dus dit is het wel waard mijns inziens.
Kortom, een hele degelijke en compacte steelstofzuiger.