Dyson PencilVac Fluffycones Steelstofzuiger - Stick Vacuum - Bagless - Black, Grey

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 499,00Bekijk alle aanbieders
m**************@h**********17-03-2026

Uitkomst voor huishoudens met huisdieren

Als hondenbezitter ken ik het probleem: lange haren overal. De Dyson PencilVac pakt dit verrassend goed aan. Op onze PVC-vloer zuigt hij de lange haren moeiteloos op, zonder dat ze zich ophopen rond het mondstuk. Dat alleen al maakt hem bij ons een onmisbaar apparaat voor de dagelijkse schoonmaak. Hij is lekker lichtgewicht, waardoor je hem snel even oppakt als je een pluizige vloer ziet en met meerdere honden in huis is dat regelmatig. De batterij heb ik tot nu toe nog nooit leeg gekregen, wat aangeeft dat hij zijn energie goed beheert. Het enige minpunt is het legen van de stofbak: daar valt nogal wat viezigheid bij vrij, wat je net opgeruimde gevoel wat teniet doet. Het is een super fijne stofzuiger en hij zou nog beter zijn geweest als hij ook op tapijt zou kunnen zuigen. Maar op harde vloeren is dit een fijne stofzuiger voor iedereen met huisdieren.
Pluspunten
  • Licht
  • Wendbaar
  • Prima batterij
Minpunten
  • Laat vuil los bij het loskoppelen van zuigstuk
  • Werkt niet uit op tapijt