Philips XW7263/11

Philips XW7263/11

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 415,00Bekijk alle aanbieders
Miss.Brabo22-12-2024

Brandschone vloer zonder inspanning

De Aquatrio is zeer compleet en beschikt over veel functionaliteiten. Het bestaand onder andere uit een stofzuiger met dweilfunctie, een stofzuiger zonder dweilfunctie en een kruimeldief. Dat is ook wel meteen een nadeel, er worden veel losse onderdelen meegeleverd die opbergruimte in beslag nemen of potentieel kwijt kunnen zijn op het moment dat je ze nodig hebt. Ook vind ik de handleiding niet altijd even duidelijk. Het zijn plaatjes en door middel van een QR code kan online een handleiding met tekst worden ingezien. Het bespaart papier, maar ik lees een handleiding liever uit een boekje. Het apparaat is wel erg handig in gebruik. Doordat hij snoerloos is en er wieltjes onder zitten, is hij gemakkelijk te verplaatsen. Ook heeft de kop een ledlamp, waardoor je goed ziet waar nog iets op de grond ligt. En doordat je het apparaat vrijwel volledig plat kunt leggen, kan je goed onder alle meubels komen. De stofzuiger met dweilfunctie is ideaal aan gemakkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • Stofzuigen én dweilen in 1
  • Snoerloos
  • LED stofzuigerkop
  • Autoclean
Minpunten
  • Accu snel leeg bij intensief dweilen
  • Digitale handleiding
  • Geen eigen schoonmaakmiddel gebruiken