Dyson V8 Absolute Pro - Steelstofzuigers
Dyson V8 Absolute Pro - Steelstofzuigers
Stofzuigen met de Dyson V8 Pro maakt je blij!
Vorig jaar tijdens onze vakantie in Engeland stond in het appartement ook een Dyson stofzuiger zonder snoer. We waren direct overtuigd van het gemak en de kracht van deze Dyson. Toen onze ouderwetse stofzuiger er mee ophield wisten we precies wat we wilden: De Dyson V8 Pro, met veel verschillende opzetstukken en turbostand! Nadat we de Dyson hadden uitgepakt en opgeladen hebben we eerst onze slaapkamer met vloerbedekking gedaan. Je weet niet wat je ziet: zoveel stof in het stofreservoir, dat heeft onze vorige stofzuiger dus laten liggen!! En het mooiste is dat je geen kracht hoeft uit te oefenen, het apparaat is zeer wendbaar. Ik lees in sommige reviews dat hij veel lawaai maakt: Dit is echt onzin. Bij de Dyson V8 Pro kun je gewoon met elkaar praten, zelfs op de turbostand. Deze Dyson is echt je geld waard!
Pluspunten
- Zeer grote zuigkracht
- Veel verschillende opzetstukken
Minpunten
- Geen
Weg al het stof met een krachtige stille machine.
Het is verbazend hoeveel stof deze machine opzuigt. Ten opzichte van de traditionele stofzuiger. Hij haalt meer stof en rommel uit het tapijt. Geweldig. Ook op de gladde oppervlakte geweldig. Ook alle hulpstukken enorm handig. Lichte machine en makkelijk even snel te pakken. Ook boven het hoofd met de hulpstukken makkelijk te gebruiken. Makkelijk schoon te maken. Ook zijn de emails met de hulp videos enorm handig. Topmachine.
Pluspunten
- Snel te pakken
- Krachtig en stil
Handig en snel in gebruik
Ik had eerst een stofzuiger met snoer en daarnaast meen kruimeldief. Omdat de kruimeldief op was en vervangen moest worden heb ik na een grondige studie gekozen voor de Dyson V8, was tevens in de aanbieding. Ik beschik nu over een stofzuiger die je ook als kruimeldief kan gebruiken. Omdat die snoerloos is hangt altijd aan muur standby, je kan hem zo pakken en gebruiken ook voor kleine klusjes. Door de vele hulpstukken, welke makkelijk te plaatsen zijn, stofzuig ik nu gemakkelijker en vaker dan voor heen, ook op moeilijk te bereiken plaatsen. Doordat ik een extra stang mocht uitzoeken bij de koop heb ik nu meerdere hulpstukken direct klaar voor gebruik en grote hoogtes zijn nu ook haalbaar om aftestoffen. Al met al ben zeer tevreden over mijn Dyson en kreeg van de week een Email van Dyson met filmpjes over het onderhoud en de gemakkelijke vervanging van onderdelen. Dus de voorlichting is goed geregeld bij Dyson.
Pluspunten
- altijd gebruiksklaar
- veel assessoirs
Minpunten
- misschien een grotere stofopvang
Fantastisch apparaat, mijn grote vriend!
Ik had al sinds vele jaren de Dyson met de roze steel. Ik had na een tijdje problemen met de accu en zonder verder gezeur werd mij onmiddellijk een andere accu toegezonden. Deze Dyson is nu voor de bovenverdieping van het huis. We hebben een nieuwe aangeschaft voor de begane grond van het huis. Wat een fantastisch apparaat. Stil en een grote zuigkracht. We zijn er heel erg blij mee. Nooit meer een ander apparaat als een Dyson. Chapeau!!!
Pluspunten
- zuigkracht
- verschillende borstels en zuigmonden
Minpunten
- geen
Fijne stofzuiger
Ik ben blij met de dyson. Het is anders stofzuigen dan met een gewone stofzuiger. Hij zuigt het beste als je vooruit gaat. Grote dingen heeft ie wel moeite mee. En het is best wel zwaar in de hand na een tijdje. Voor de rest is hij natuurlijk ideaal omdat hij snoerloos is. Ik ben er blij mee
Pluspunten
- Snoerloos
Minpunten
- Best zwaar in de hand
- Zuigt niet goed in achteruit
handig
Snoerloos is top. In het begin is het wennen aan de zwaarte van het apparaat. Makkelijk schoon te maken.
Pluspunten
- snoerloos
Minpunten
- hoekjes met apart opzetstuk
Top!
Super makkelijk in gebruik, handzaam, licht gewicht en weinig herrie. Gebruik met name de turbo stand.
Wendbaar en super handig!
Ik ben erg blij met mijn snoerloze Dyson V8. In mijn jaren ‘20 woning zijn stopcontacten niet altijd op logische plekken en vaak beschadigde ik deurposten met mijn oude stofzuiger. De Dyson is zeer compact en wendbaar en ik pak nu veel vaker even de stofzuiger om een kamer even snel te zuigen. Ook de extra hulpstukken maken het schoon houden van plinten en kleine hoekjes en gaatjes stukken makkelijker. De zuigkracht is prima en ook over de accuduur ben ik zeer tevreden.
Pluspunten
- Prima zuigkracht
- Wendbaar
- Veel accessoires
Minpunten
- Geen
Erg ontevreden
Als ik de gang heb gezogen moet ie al weer op de lader voor een paar uur.
Als ik dit had geweten had ik deze stofzuiger nooit gekocht
Goede accuduur en fantastische zuigkracht
Fantastische zuigkracht vergeleken bij al mijn vorige snoerloze stofzuigers.
Een enorm aantal hulpstukken voor alle mogelijke klussen. gebruik ze zowat allemaal maar moet nog even testen welke waarvoor het beste is.
Het hele huis zuig ik makkelijk en dan heeft mijn accu nog genoeg over.
Had hem gewoon eerder moeten kopen, top.
Pluspunten
- goede zuigkracht
- lange accuduur
- weinig en beschaafd geluid
- makkelijk te legen
Minpunten
- zou het niet weten
Gemakkelijke stofzuiger
In november de dyson v8 absolute pro gekocht.
Ik ben er nog steeds erg blij mee. Zuigt goed.
Ik had wel een andere plattere zuigborstel bij gekocht, omdat hij net niet ver genoeg onder mijn kast kwam. Dze paste helaas niet op mijn dyson, jammer. Ik ben nog steeds op zoek naar een plattere zuigborstel.
Hier mag dyson wel iets duidelijker in zijn, dus welke borstel er geschikt is voor welke type Dyson.
Maar nog steeds ben ik erg tevreden.
Mocht Dyson reageren, ik zoek een borstel die platter, voor een gladde vloer.
Pluspunten
- Geen snoer
- Goede zuigkracht
- 40 minuten accu
Minpunten
- Wel zwaarder, dan alleen een stofzuiger steel
Perfecte aankoop
Zeer goede stofzuiger. Op de lage stand kan ik keuken, woonkamer en slaapkamer stofzuigen +- 85 m2. Accu is dan nogsteeds niet leeg. Ook groot vuil word goed opgenomen op de lage stand. Echte aanrader ondanks de hoge aanschaf prijs.
Pluspunten
- lage stand kan ook groot vuil verwijderd worden
- Complete set mondstukken
Minpunten
- Prijs erg hoog
Dyson V8 Absolute Pro - kwaliteit?
Mooi product. Werkte goed zolang die het deedt. (Welgeteld 3 dagen) Levensduur technisch zou ik dit apparaat zeker niet aanbevelen. Daarnaast is de service afdeling van Dyson totaal niet klantgericht/oplossingsgericht.
Marketing is 1 ding maar service zorgt ervoor dat klanten terugkomen bij een Merk. Ben nu bijna 3 weken bezig om een unit te fixen (gaat dus puur om bezorgen van spare Parts onder garantie) maar op voorraad of een nieuwe unit zit er niet in. En dan gaat het over een product wat welgeteld 3 dagen oud is. Nu dus 4 weken met de snelheid van Dyson. Kan ook geen aanspraak meer maken op de zichttermijn door de “snelle” afhandeling van Dyson. Anders had ik mijn koopovereenkomst zeker ontbonden.
Heb dus een paperweight was €499,- in de voorraadkast staan. Top en dank u Dyson
Pluspunten
- Zuigt goed
- Veel accessoires
- Wendbaar
Minpunten
- Levensduur (3 dagen accu stuk)
- Fragiel systeem.
- Voorraad van reserve onderdelen dramatisch!
- Ruin 2 maanden wachten op een accupack
- Relatief duur voor de kwaliteit
makkelijke grote kruimeldief
vroeger een stofzuiger en een kruimeldief, nu een dyson. je moet er even aan wennen en het instructie boekje is wazig maar we een toppertje. Hoe hoger het nummer hoe langer de gebruiksduur, deze d8 houdt het 40 minuten vol op normale zuigkracht, voor ons huis meer dan genoeg, geen geknoei met stroomdraad geweldig.
Pluspunten
- mobiel
- twee in een
- suigkracht is goed en neemt niet af
- makkelijk te legen
- meer dan genoeg hulpstukken in tas
Minpunten
- handleiding
- geen schroeven en pluggen om op te hangen
Wat een rot ding
Bij aankoop garandeerde ze ons dat hij het 40 minuten zou doen. Na 2 weken deed de batterij het nog 7 minuten. Je kan amper de woonkamer ermee zuigen.
Bij de mediamarkt Eindhoven-Centrum gekocht. Ik kregen geen nieuwe maar werd voor reparatie opgestuurd. Inmiddels is hij 3 weken weg. Hij ligt langer bij de reparatie als dat wij hem in huis hebben gehad
Minpunten
- batterij
- batterij
- batterij
afvoerklep stof
Wij zijn zeer tevreden over de V8 absolute, echter de afvoerklep gaat aan de verkeerde kant open , als je de machine leeg maakt boven een afvalbak met de voet op de grond.
Korte gebruikstijd
Over de dyson V8, ik vind het persoonlijk een ( waardeloos ding ) mijn mening !!!
Ben zeer teleur gesteld door deze aankoop.
De reclame op tv is misleidend klopt van geen kanten,
ook de 40min klopt niks van.
Wees er goed van bewust waarvoor u hem koopt, als het voor een huis is waar er dagelijks in geleefd wordt zou ik het direct af raden.
Ik vind het erg jammer van mijn 600 euro en dat voor twee jaar garantie, voor 600 euro kun je wel 3a4 stofzuigers kopen in twee jaar.
Zou er graag meer over willen vertellen maar is niet veel positiefs bij, het enige voordeel dat je hem makkelijk pakt doordat hij draadloos is.
Denk wel hierom als u hem aanschaft niks weggooien anders wordt hij niet retour genomen, en leest voor gebruik het boekje dan ziet u vanzelf hoelang je met (elek) borstels kan doen.
Daarom zit ik er mee opgescheept anders was hij direct retour gegaan.
Pluspunten
- hij is mobiel
Minpunten
- tekort stang, krijg last van rug
- hepa filter valt eraf bij enige contact
- zuigkracht val vies tegen
- op max stand maar 7 min te gebruiken
- bortels 4 maand nu al stuk
accuduur zeer slecht
Het apparaat werkt goed maar echter niet zoals aangegeven in plaats van 40 minuten max. 7 of 8 minuten.
Batterij snel leeg
Dit is mijn 2e Dyson. 1 voor de zaak en nu 1 voor privé. Het is privé de V8 geworden en best een dure aanschaf, Maar wat me enorm tegenvalt is de korte tijdsduur om stof te zuigen op het hoogste niveau. Hooguit 15 minuten en dat is te kort om een klein appartement schoon te houden. Jammer.
Pluspunten
- Vind Dyson een tof merk
- Design
Minpunten
- Het batterij vermogen
Prachtige vormgeving
Gekocht .ivm altijd stand nu. 30 dec gekocht .kan mij niet registreren geeft elke keer foutcode aan . Zie op de site dat er een tas bij zit .die hebben wij niet bij de aankoop gehad .jammer .maar wat ik tot nu toe heb gezogen prima boven verwachting
Ps zon tas nog te koop ? Vind ik heel fijn voor de onderdelen
Pluspunten
- Schoon
- Makkelijk te reinigen
- Makkelijk in gebruik
- Goed in alle kieren en gaten
- Tot slot fantaschtisch
Minpunten
- Nr niet te registreren
Altijd stand-by, vervangt gewone dyson
De stofzuiger gekocht omdat hij draadloos is en mijn vorige dyson nog wel een stroomsnoer achter zich aan sleepte. Het hele huis gedaan en nog stroom over. Hoogpolige kleden en kokosmatten geheel haren vrij. Een vriendin die ook beesten heeft, heeft er na een test bij mij ook een aangeschaft.
Pluspunten
- Altijd stand-by
- Het gewicht en draaibaarheid mondstuk
- Stopt wanneer er iets verstopt is
- Makkelijk legen vuilreservoir
Minpunten
- Nog niet gevonden
Kapot
Mijn dyson ging al na 3 dagen stuk. Toen ik terug ging naar de winkel werd aangegeven dathet mij eigen schuld was. Triest.
Erg goede zuigkracht, fijne stofzuiger.
Met de stofzuiger op zich is helemaal niets mis. Door mijn pijn in de rug is het ideaal om hem naar boven te nemen. Je kunt makkelijk onder de bedden en tussen de spleetjes van de verwarming.
Zuigen doet hij heel goed en lang.
Alleen de service van de mensen van Dyson daar ben ik niet over tevreden.
We zouden korting krijgen, maar dit ging niet door. Door priveredenen waren we een week of twee te laat met reageren en toen reageerde ze best wel bot. Daarom zal het bij 1 Dyson blijven en zoeken we volgende keer naar een ander goed merk!
Pluspunten
- Goede stofzuiger
- Fijn om te dragen bij rugpijn e.d.
Minpunten
- Service van personeel.
Prominente plek in de huiskamer
We hadden al een dyson stofzuiger maar die was met kabel en hobbelde achter ons aan door de kamer.
De Dyson V8 is snoerloos en maakt veel minder kabaal en de zuigkracht is verbluffend, de hulpstukken erg handig en het grote voordeel is dat je de machine overal mee naar toe neemt zonder snoer en verlengsnoer. Over de levensduur kan ik niets zeggen want we hebben hem net maar het is genieten om te mogen stofzuigen, mijn partner en ik maken er bijna ruzie om.
Kortom, een geweldig apparaat ondanks dat we schrokken van de aanschafprijs.......
Pluspunten
- snoerloos
- geluidsarm
- makkelijk mee te nemen naar buiten
- handig op te bergen, altijd wel een plekje
- zelfs decoratief
Minpunten
- Flexibel hulpstuk had flexibeler kunnen zijn
Dysonv8
Ge-wel-dig!!! De aanschafwaarde is hoog maar zeker elke euro waard! Wat een enorm fijne stofzuiger. Ik ben verlieft!
Pluspunten
- Lichtgewicht
- Enorme zuigkracht