Dyson V8 Absolute Pro - Steelstofzuigers
Dyson V8 Absolute Pro - Steelstofzuigers
Top zuiger
Top stofzuiger met veel hulpmiddelen. Ik gebruik hem ook voor de boot en auto. Met de juiste mondstuk zuigt deze dyson perfect alles schoon. Zelfs de meest heftige hondenharen gaan zonder problemen de dyson in. Zeer tevreden.
Pluspunten
- Zonder snoer
- Zuigt perfect alles
- zeer handzaam
- je pakt hem steeds vaker
Minpunten
- duur accu
- leijke kleuren
Oplaadpunt
Een geweldige stofzuiger. Hebben hem zowat een jaar geleden gekocht en onze Nilfisk weggegeven. Hadden we lang eerder moeten doen
Minpunten
- Het oplaadcontact zit op een vervelende plaats
- Maakt dan contact met je huid
- Geeft daardoor tijdens stofzuigen stroomprikkels
Super stofzuiger, wendbaar, lange accuduur
Dit is een geweldige stofzuiger. Zeer krachtig. Handige hulpstukken. Zeer wendbaar. .Accu gaat lang mee op de laagste stand van zuigkracht
Pluspunten
- zeer wendbaar
- goede zuigkracht
- handige hulpstukken
Minpunten
- Jammer dat hij wat duur is
Prima stofzuiger!
Ik vind de snoerloze Dyson een aanwinst waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad! De talloze hulpstukken zijn ook heel goed,het is gewoon heel leuk om de stofzuiger te pakken en de hele woning door te kunnen zonder lastig snoer waar ik altijd een hekel heb gehad!
Pluspunten
- zonder kabel
- alleen een steel
Minpunten
- prijs
Geweldig apparaat super zuigkracht
Gekocht omdat hij snoerloos is en lange zuigkracht heeft ,(40 min). En lekker veel hulpstukken .Super Ik kan ons hele appartement in een keer zuigen .Ben er erg blij mee.(Ik dans er mee door mijn huis ) C
Waardeloos apparaat
Welgeteld 1 maand gebruikt, voor de rest alleen problemen mee en de klantenservice komt alleen maar met ‚we sturen u een onderdeel‘. Al deze onderdelen lossen het probleem niet op en nu moeten we alweer weken wachten vorrdat er eindelijk eens een monteur kan komen kijken. Ben benieuwd of de stofzuiger erna wel zijn beloofde werk doet.
Maar voor ons nooit meer een Dyson!
V8 Absolute Pro Boven verwachting!
Nadat ik heel veel beoordelingen over de Dyson steelstofzuigers gelezen en zelfs een goedkoop namaak hebben uitgeprobeerd maar die was echt goedkoop dan heb ik toch de sprong gemaakt. Hierbij mijn beoordeling: Deze stofzuiger maakt niet veel geluid, zelfs mijn poes is er niet bang van. Super zuigkracht en makkelijk of leeg te maken. Ja, als je een gemotoriseerde accessoire gebruikt gebruik je meer accu maar mijn ervaring valt dit wel mee. Gewoon accessoires gebruiken geen extra accu. Snel opgeladen in 3 uur en veel accessoires en zelfs en tas erbij gekregen.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Accessoires
- Makkelijk te legen
- Snel opgeladen
- Dyson kwaliteit
Minpunten
- Prijs
- Meer accu tijd zal wel fijn zijn geweest
SUPPER DYSON OPTEMAAL GOED IN DE HAND LIGGEND
IK HEB DE DYSON STEELSTOFZUIGER GEKOCHT OMDAT IK GEHANDICAPT BEN EN DE DYSON IS GEBRUIKS VRIENDELIJK EN HIJ IS GOED HANDELBAAR EN HIJ GEBRUIKT OOK NOG EENS WIJNIG STROOM
grote zuigkracht
Compact, vele hulpstukken, zeer krachtig, super om de gestoffeerde trappen mee te zuigen, inmiddels onmisbaar in huis
Pluspunten
- veel zuigkracht
- veel hulpstukken
accuduur
Is een zeer goede stofzuiger. Handzaam. Makkelijk in gebruik zeer goede zuigkracht. Kan overal goed bij met de zuigmond
Pluspunten
- handzaam
- makkelijk in gebruik
Minpunten
- accuduur te kort bij max.
- uitleg legen container minimaal
Handig
Had liever de V10 gehad. Maar daar "repte" men nog niet over toen ik deze kocht!!!! Week badat ik de V8 in huis had kwam Dyson met de V10 op de proppen. Die veel langere accuduur heeft oa.
Doet zn werk echter wel goed. Mis wel een brede stevige borstel voor tafels of bureau's. Stof blijft op een plek in de bak zitten. Daardoor snel leeg maken.
Pluspunten
- Zuigkracht
Minpunten
- Prijs
- Accuduur
Zuigt super
De zuiger is super voor harde vloeren want in de voegen bleef altijd stof en vuil achter maar door het borstel systeem is dit verleden tijd.
Pluspunten
- Borstelen en zuigen samen
- Accuduur
Dyson V8 Absolute Pro
Motivatie om deze Dyson V8 te kopen is 3 grote honden in huis en ik moet zeggen na 1 maand kan ik hem al niet meer missen geweldig.
Dyson 8 absolut pro
De machine bevalt goed, maar ik vind het wel heel duur. Je pak hem gauw dat is makkelijk.
Zuigkracht vind ik matig.
Pluspunten
- Makkelijk
Minpunten
- Heel duur
Accuduur valt tegen
Op hoogste stand gaat de accu vd stofzuiger niet 40 minuten mee.
Verder bevalt de stofzuiger goed.
Super apparaat
Zuigt alles op terwijl je draadloos door huis heen wandelt echt een super apparaat.
Ook zijn alle hulpstukken heel erg goed.
Minpunten
- Geen
- Geen
handig en werkt goed
goede motivatie om even tussendoor wat op te zuigen zonder dat je er constant omheen hoeft te lopen. Je hoeft je normale stofzuiger niet meer moeizaam uit de kast te pakken om vervolgens de kabel af te rollen. En je struikelt ook niet meer over de kabel en je stofzuiger knalt ook niet meer tegen je mooie meubilair.
Pluspunten
- tapijt wordt ook goed gereinigd
- even makkelijk de trap zuigen
- even makkelijk de auto zuigen
Minpunten
- accu opladen vrij langzaam
Dyson V8 Absolute Pro een mooi "sieraad"om mee te werken
Dyson V8 Absolute Pro is een zeer handig apparaat. Niet zwaar en onhandig in gebruik.
Kan nu overal bijkomen om schoon te maken.
Geen snoeren die ergens achter blijven haken.
Zeker een aanrader
Pluspunten
- Niet zwaar
- geen snoeren
- zuigkracht zeer goed
Van mijn vertrouwde Philips naar de Dyson V8
Mijn oude Philips moest na 25 jaar trouwe dienst het veld ruimen. Ik heb gekozen voor een Dyson V8 omdat ik zonder snoer wilde, maar wel altijd genoeg power wilde hebben. Dat levert de V8, op het laminaat, op vloerbedekking, in de auto. Bij mijn uitvoering zit een tas vol handige hulpstukken. Ik kan het iedereen aanbevelen. Na gebruik in de oplader en bij de volgende keer heb je weer 100% capaciteit.
Geweldige stofzuiger/kruimelzuiger
Deze stofzuiger/kruimelzuiger gekocht ter vervanging van een kruimeldief.
Sindsdien de "normale" stofzuiger (ook een Dyson maar met snoer) niet meer gebruikt.
Geweldig apparaat, vooral de motorische borstels doen hun werk zeer goed.
Accuduur is ruim voldoende om de gehele onderverdieping en de trap te zuigen.
In turbo stand is de machine wel snel leeg, maar deze stand is niet vaak nodig.
Helaas duurt het wel heel lang om de machine op te laden zodra deze volledig leeg is.
Pluspunten
- Goede zuigkracht
- Motorische borstels
- Makkelijk te reinigen
- Goede accuduur
Minpunten
- Duur
- Opladen duurt lang
Makkelijk te reinigen en simpel in gebruik, goede accu duur,
Dit product is gekozen vanwege het gebruiksgemak en de grote hoeveelheid accessoires maar vooral ook vanwege bekend zijnde betrouwbaarheid van de Dyson producten
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- Gebruiksduur accu
- Tijdensgebruik en opladen is de status van de a
Minpunten
- Bevestiging opvangbak ziet er niet erg sterk uit
Haden we eerder moeten doen
Geen snoer, ideaal.
Zeer wendbaar.
Makkelijk en snel gepakt.
Accu is ruim voldoende voor de beneden verdieping.
Pluspunten
- Makkelijk in onderhoud
- Met even hand the bedienen
Minpunten
- Accu niet voldoende voor hele huis in een keer
- Oplaadpunt voor maar 2 hulpstukken, is te weinig
perfecte keuze, accu ruim voldoende voor woonkamer
de zuigkracht, de accessoires en de accuduur zijn dusdanig dat de snoer stofzuiger ongebruikt in de kast blijft staan.
Ideaal apparaat
Pluspunten
- accuduur
- zuigkracht
- simpele reiniging
Minpunten
- prijs
- hoe stootgevoelig is het platic?
Goede accuduur
Soepel in de bediening. Weinig lawaai. Makkelijk in de bediening. De borstel voor de harde vloeren is heel flexibel wat de richtingen aan gaat.
Pluspunten
- Flexibel
Alles in 1
Goede combinatie van stofzuiger en kruimeldief. Makkelijk hanteerbaar en simpel de “ zak” legen. Opladen gaat snel en een goed opgeladen accu gaat min 45 minuten mee.
Pluspunten
- Handig
- Verschillende mondstukken