Dyson Bigball Multifloor Pro - Zakloze Stofzuiger - Blauw - Steelstofzuigers
Dyson Bigball Multifloor Pro - Zakloze Stofzuiger - Blauw - Steelstofzuigers
degelijk.
de Dyson is degelijk, erg krachtig, gebruiksvriendelijk in elkaar zetten en in gebruik, hygiënisch schoonmaken van de opvang bak . maar vooral prettig in gebruik
Stofzuiger Bigball multifloorPro-lichte stofzuiger met body!
Fijne stofzuiger, zuigt uitstekend! A Klasse stofzuiger. Hele degelijke stofzuiger, ben er super blij mee. Zelf heb ik er nog een extra parketborstel bijgekocht. Ik wist niet hoe ik hem moest bevestigen. Ik heb contact opgenomen met Dyson en 1 van de medewerksters wist mij haarfijn uit te leggen hoe ik de parketborstel moest bevestigen. Het deel om de parketborstel te bevestigen zat nl in de doos van de nieuwe stofzuiger.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Voldoende Accessoires
- Makkelijk te legen en schoon te maken
- Rolt geleidelijk achter je aan
- Zeer degelijk
opnieuw gekozen voor Dyson
Voor de tweede maal viel onze keuze op een Dyson stofzuiger. als je hem eenmaal gewoon bent wil je geen ander meer. gemakkelijk in gebruik en je krijgt waar voor je geld.
in elkaar puzzelen was wel even nadenken maar uiteindelijk wijst alles zichzelf wel uit...
Pluspunten
- grote zuigkracht
- handig in gebruik flexibel
- uitstekend resultaat op harde vloeren
- makkelijk te reinigen
Minpunten
- kleine knop voor het aanschakelen
- minder goed resultaat op tapijt
Fijne stofzuiger
Big bal multifloor gekozen vanwege het gebruik op keramisch parket en vloerbedekking. Keuze voor een stofzuiger omdat onze hond nogal verhaart.
Snoerlengte is toereikend voor de hele verdieping. Zuigkracht op minimale stand al ruim voldoende en stofzuiger is zeer wendbaar.
Je moet even handigheid krijgen in het legen van de bak en het omzetten van parket naar vloerbedekking, maar ik ben nu al zeer tevreden.
vlotte huishoudvriend
volgt vlot in alle richtingen, makkelijk te reinigen, leuk om te stofzuigen ;) hopelijk gaat hij ook lang mee
Fantastische machine.
Na veel experimenteren met de zogenaamde zakloze stofzuigers met veel teleurstellingen, nu een echte zakloze aangeschaft. Dyson de uitvinder. Deze machine doet wat ze moet doen voor mijn huis(met hond). Zeer tevreden. Overweeg ook nog een snoerloze aan te schaffen voor de klussen tussendoor even. Kost wat meer, maar het resultaat is ernaar. Garantie 5 jaar!
Geen stofzak meer nodig. Grote zuigkracht. Veel hulpstukken.
Voor dit product gekozen omdat er geen stofzakken nodig zijn en vanwege de goede prestaties op zowel vloerbedekking als harde vloeren. Extra lang snoer is ook erg handig.
Het apparaat voldoet volledig aan onze verwachtingen.
Pluspunten
- geen stofzak nodig
- goede prestaties
- veel hulpmiddelen
- lang snoer
- compact
Super doordacht ontwerp!
Dit is mijn tweede Dyson stofzuiger (met snoer). De eerste is inmiddels 10 jaar en doet het nog perfect. Deze heb ik gekocht vanwege een 2e huis, dus niet ter vervanging. Na het uitpakken blijkt al duidelijk dat er in 10 jaar zo ontzettend verder is doorontwikkeld, op ieder vlak. De stofzuiger volgt veel beter, de zuigkracht is enorm -maar goed dat je deze kunt reduceren- de slang knikt nooit meer, de hulpstukken kunnen eenvoudig op de stang, het legen gaat veel schoner door de verticale schuifconstructie. Alles is gewoon nog veel beter! Ik ben uiterst tevreden!
Pluspunten
- Constante zuigkracht, regelbaar op vloerborstel
- Door aanpasbaarheid erg ergonomisch
- Stabiliseert zichzelf
- Geen stofzak
- Geweldige hulpstukken
Minpunten
- Geen enkele
Works on every type of floor, very light to use.
I have used the vacuum cleaner already a couple of times in my apartment (it is a 100sqm apartment with laminate floors and a bit of carpet in the hall). So far, I am very satisfied: the vacuum cleaner is a tremendous upgrade from the previous one I had (a very heavy Philips). The pipe and attachments are so long that it is not necessary to drag the vacuum cleaner around that much, and you can use it while you stand upright rather than hunching. It performs equally well on the laminate floor and on the carpet, and also on the tiles in the bathroom. Thanks to the smaller accessories it is very easy to clean small corners or on the top of wardrobes, bookshelves, etc. It is the first time I have a vacuum cleaner without a bag and I was afraid that emptying would create a mess, but it was not really the case! Nothing dropped out while emptying it on the bin. My only "complaint" is that it is a bit difficult to use the vacuum cleaner with storage vacuum bags: it works, but it is not super efficient because some air gets out from the hose during the process (it has a peculiar shape due to the system for attaching the extensions). I would greatly recommend this vacuum cleaner!
Pluspunten
- Works well on different floors
- You don't need to hunch while using it
- I like the futuristic design
Minpunten
- Price
- Use with vacuum bags not so easy
geweldige stofzuiger
Na de eerste keer gebruiken, gelijk enorm tevreden. Even wennen maar dat is met alles.de zuigkracht is heel krachtig. En de hulpstukken die erbij zitten zijn erg handig. De Ferrari onder de stofzuigers. Wij hebben hierdoor besloten om maar voor de kleine kruimeldief te sparen. Zo tevreden zijn we. Groetjes Alex en patricia ( dordrecht )
Geachte mensen van Dyson
Ik heb al vele stofzuigers gehad maar dan wel een goedkopere klasse, de ervaring was niet zo al te best.
Nu heb ik mij laten overhalen om een Dyson te kopen en terecht, de zuigkracht is veel hoger en het plaatsen van hulpstukken zijn veel gemakkelijker.
Pluspunten
- zuigkracht
- al de nodige hulpstukken
- gemakkelijk handelbaar
Energie zuinig en goede zuigkracht
Onze 2e dyson inmiddels bevalt erg goed, verbruikt minder energie en geen stofzakken nodig. handig apparaat met een mooi lang snoer en zuigkracht blijft constant. Na 7 jaar waren we toe aan een nieuwe.
Pluspunten
- Goede zuigkracht
- Laag energiegebruik
- Handzaam
- Zuigbuis in een houder bij opbergen
Minpunten
- Droogtijd van filter
Goede zuigkracht
Zeer goede zuigkracht! Wij hebben een poes in huis, dus er wordt regelmatig gestofzuigd. Een zaligheid met deze stofzuiger aangezien hij een zeer goede zuigkracht heeft. Ook heel handig dat hij niet kan omvalllen aangezien hij rolt.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Handigheid
dyson big ball multifloor pro
ik moest een nieuwe stofzuiger, op aanrader van mijn man een Dyson gekocht ik vond hem erg duur maar toch gedaan omdat de reviews goed waren.
hij zuigt goed, wist niet dat er zoveel stof , vuil op de grond lag.
het opbergen van de stofzuiger is fijn weinig ruimte nodig.
hij is niet zwaar loop er zo mee de trap op.
veel hulp stukken erbij.
zelfs de kinderen willen nu graag stofzuigen.
lange snoer.
voor elke vloertype.
plaatst zichzelf rechtop als hij omvalt. ik en mijn gezin zijn er erg blij mee. hadden we jaren eerder moeten kopen.
het is echt een aanrader.
Pluspunten
- zet zichzelf rechtop
- lange snoer
- zuigt goed
Makkelijk en handig
Onlangs de Big ball multifloor pro aangeschaft en bevalt mij erg goed. Hiervoor heb ik een iets oudere versie van de Dyson gehad en nu ik deze big ball heb merk ik erg veel verschil. De Big ball rolt makkelijk mee, valt niet om en is super gebruikersvriendelijk. Ben er erg tevreden over doordat ie zo makkelijk mee gaat en nergens achter blijft haken (wat ik ontzettend irritant vind) en rolt ook makkelijk de andere kant op. Heel erg tevreden, hopelijk kan ik hier lang plezier van hebben.
Pluspunten
- Gebruikersvriendelijk
- Rolt makkelijk elke richting in
- Valt niet om
- Makkelijk te legen
- Goede zuigkracht
Minpunten
- Parketvloer borstel past niet
Super toestel
Na verschillende andere stofzuigers gehad te hebben , met veel problemen en geen geode resultaten hebben we na een eerste aankoop zelf een tweede gekocht voor ons buitenverblijf.
Perfect teostel, grote zuigkracht, gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. De publiciteit die Dyson geeft is werkelijk zo
Pluspunten
- Licht en soepel
- enorme zuigkracht
Minpunten
- geen
- geen
Zeer tevreden
Veel nagedacht (€€€) maar na veel nek en armen pijn toch de beslissing genomen om in deze dure toestel te investeren. Ben zeer tevreden, nu kuizen is plezier geworden en veel geld gespaard in pijnstillers.
EEN ECHTE AANRADER
Nadat mijn oude siemens het begaf en een nader onderzoek op internet mijn keuze gemaakt.
Deze DCD33C pro had ik echt eerder moeten kopen. Wat een fantastische stofzuiger en ook nog eens zeer scherp geprijsd. Sterker nog, ik heb zelfs nog een CASHBACK van € 30,- tegoed :)
Ben zeer happy met mijn DYSON.
Pluspunten
- Zuigt Uitstekend
- Erg goed wendbaar
- Economisch stroomgebruik
- Geen stofzakken meer
- Makkelijk schoon te maken
Minpunten
- Ietwat gehorig
Degelijke sledestofzuiger
Degelijke kwaliteitsstofzuiger, flexibel en zuigt krachtig. Gemakkelijk te hanteren, vlot in gebruik.
Klikt gemakkelijk in elkaar, voldoende toebehoren.
Pluspunten
- Soepel in gebruik
- Zuigt krachtig
Minpunten
- Geen extra parketborstel beschikbaar
goede kwaliteit is mooi vorm gegeven en handig in gebruik
Het product heeft een zeer goede kwaliteit en is vriendelijk in het gebruik en zeer mooi vorm gegeven wij hebben wederom weer gekozen voor een dyson
Pluspunten
- compact
- grote zuigkracht
- veelzijdig
- geen stofzak
- rolt zelf terug na omvallen
Lange levensduur
Na ruim 12 jaar is onze oude Dyson DC19 ermee gestopt. Met een kat en hond in huis kunnen we geen dag zonder dus direct naar de speciaalzaak en een nieuwe wezen kopen, de Dyson Big Ball. Heerlijk compact en uiteraard dezelfde of nog betere kwaliteiten dan de DC19. Prima keuze met een cash back actie als bonus. Op naar weer 12 jaar probleemloos stofzuigen hoop ik.
Pluspunten
- Heerlijk compact
- Geen stofzak
- Duidelijke verbeteringen tov DC 19
- Enorme zuigkracht
Grandioos: valt niet meer om
We hadden al een jarenlang een Dyson sledestofzuiger en een snoerloze stofzuiger.
Deze is een welkome aanvulling.
Pluspunten
- valt niet om
- energievriendelijk
Trouwe duurzaamheid
Gebruik reeds meer dan 10 jaar een sledestofzuiger van Dyson maar hij raakte zwaar beschadigd bij een valpartij. Dus kies ik automatisch voor opnieuw een Dyson. Heb het nieuwe apparaat getest en het beantwoordt aan wat ik reeds gewoon was. Tot zover dus heel tevreden over de aankoop. Dank zij de promotie in de vestiging en de cashback die ik heb aangevraagd kom ik aan een totaal van 319,00 EUR ... voor opnieuw minstens 10 jaar en hopelijk langer op voorwaarde dat ik hem niet meer laat vallen. Wil hier wel bij vertellen dat ik heel goed (en zeer vriendelijk) geïnformeerd werd door het personeel ter plaatse. Misschien moet ik nogmaals een review geven nadat ik het apparaat wat langer gebruikt heb.
Pluspunten
- krachtig
- wendbaar
- optie hulpstukken
Minpunten
- met snoer
- luid genoeg
Jammer,
Fijne stofzuiger voor één week, toen viel er spontaan een zijkant vanaf. Direct contact opgenomen met de klantenservice en kreeg een retourbon om de stofzuiger terug te sturen. Er wordt beloofd dat we een nieuwer model krijgen, waar dit probleem zich niet meer voordoet. Echter werd er niet vermeld dat dit minstens twee weken kan duren. Dit hoorde we pas, nadat we zelf contact hebben opgenomen met de klantenservice. Zijn nu al anderhalve week verder en hebben nog niets gehoord over vervanging. Teleurstellende service van wat wij dachten een A-merk.
Pluspunten
- Nog niet voldoende kunnen testen
Minpunten
- Slechte aftersales
Een stofzuiger zoals die hoort te zijn!
Afgelopen zaterdag de stofzuiger ontvangen en uiteraard gelijk uitgepakt en in elkaar gezet. Er zitten veel hulpstukken bij, dus het pakket is zeker compleet! Wat mij gelijk opviel, was de lange steel en de pistoolgrip; wat fijn! Met de vorige stofzuiger had ik de neiging om voorovergebogen de vloer te zuigen, waardoor je het op een gegeven moment in je rug voelt, maar dat is met de Dyson zeker niet het geval. Je staat prima recht op en de stofzuiger ligt lekker in de hand. Na de juiste instelling qua zuigkracht op de zuigmond (min-max) merkte ik al snel dat de zuigkracht enorm is! Desondanks niet zwaar om de stofzuiger te verplaatsen en merk je dat de zuigmond soepel over het laminaat en vloerkleden gaat. En werkelijk alles wordt goed opgepakt en weggezogen.
Ik was wel erg benieuwd naar het geluidsniveau omdat ik daar veel negatieve dingen over gelezen had, maar naar mijn idee is deze gelijk aan de Philips die we hiervoor hadden en is het niet meer dan een gemiddelde stofzuiger.
Het legen van de stofbak gaat ook eenvoudig. Wel ben ik benieuwd of de plastic clipjes heel blijven en niet afknappen na verloop van tijd. Deze zien er namelijk best fragiel uit.
Als ik 1 verbeterpunt moet noemen, is het het gewicht. Deze is zwaarder dan de vorige die wij hadden en dat zorgt ervoor dat het stofzuigen op de trap iets zwaarder is.
Verder is het gewoon een stofzuiger zoals een stofzuiger hoort te zijn; wendbaar, goed bereik, geweldige zuigkracht, voldoende hulpstukken en met een goede ergonomie!
Pluspunten
- ergonomie
- zuigkracht
- hulpstukken
- wendbaarheid en stabiliteit
Minpunten
- gewicht
- clipjes, bevestigingspunten