Dyson V6 Fluffy - Steelstofzuigers
Dyson V6 Fluffy - Steelstofzuigers
Geweldig product met super zuigkracht
Geweldig product, handig in gebruik en doet wat het moet doen, stofzuigen. Licht in gebruik komt op alle plekken. Gekocht voor het stofzuigen van trap, spinnen en spinnenwebben aan plafon, voor gebruik als kruimeldief en om snel even de vloer van de woonkamer en keuken te stofzuigen. Zuigt ook de auto gemakkelijk schoon. Wij zijn erg tevreden met dit product. Accuduur van 30 minuten is genoeg maar het product zou helemaal af zijn wanneer de accuduur 1 a 2 uur mee kon.
Pluspunten
- zuigkracht
- gewicht
- veelzijdigheid in gebruik
- opbergmogelijkheden
Minpunten
- prijs
Wat een uitkomst...!
De Dyson is mega handig om op te bergen, heeft een sterke zuigkracht, en is zeer makkelijk in het gebruik.
Pluspunten
- snoerloos
- sterke zuigkracht
Minpunten
- prijs
Dyson, gemakkelijk in gebruik en uitstekende zuigkracht.
Sterke zuigkracht en gemakkelijk ik gebruik. Heel goed voor mensen met rugproblemen. Geen lichamelijke kracht nodig om te stofzuigen en een goede houding mogelijk van je rug. Mijn tweede aankoop van Dyson, de vorige is reeds 7 jaar en werkt nog steeds goed.
Super stofzuiger!
Heel blij met onze nieuwe aankoop. Met een dochter die niet kan stilzitten en dus evenveel kruimels op de grond strooit als in haar mond, is dit de ideale stofzuiger om vlug na elke maaltijd de vloer eens te stofzuigen. Heel krachtig. Bovendien ook handig om de trap te stofzuigen (steel kan weg) en onder zetels en bedden te raken (je kan hem helemaal plat krijgen). We dachten eerst dat er een krak zat in het plastiek bovenaan, maar vergeleken met foto's op internet en blijkbaar zijn er verschillende die dat hebben. Tot nu toe heel tevreden!
De beste aankoop in jaren
Met de snoerloze Dyson V6 fluffy is stofzuigen geen karwei meer - je kan op alle moeilijke plaatsen, het gaat supersnel. Bovendien zuigt hij alles op, van fijn stof tot kruimels. Voor mij geen sledestofzuiger meer!
Pluspunten
- zuigvermogen
- flexibiliteit
- handige opzetstukken
Minpunten
- je mag hem niet vergeten op te laden
perfecte zuigkracht
de fluffy borstel is echt goed voor alle ongronden en mijn vloer word niet beschadigd. de accudurr is ruimschoots voldoende
Pluspunten
- accuduur
- fluffybostel
- ophangsysteem
Doet wat ik er van verwacht
Heb dvoor dit product gekozen om mijn normale stofzuiger (samsung (dyson imitator))te vervangen. Ik leef in een studio en het is niet handig om steeds dat groot ding te pakken. Deze snoerloze v6 fluffy is ideaal. Ja de accu kan maar 20 min mee maar voor kleine oppervlakten is deze ideaal! Zuigt letterlijk alles op. Ben er zeer tevreden over!!!
Pluspunten
- Klein gemakkelijk
- Grote zuigkracht
Minpunten
- Accuduur maar voor een studio ideaal
makkelijk in omgang
geen snoer meer en een lichte stofzuiger, plus kruimeldief en zeer makkelijk om hem mee naar boven te nemen om de slaapkamers enz enz te stofzuigen
Super handige draadloze stofzuiger.
Eindelijk gedaan om altijd de zware stofzuiger boven te halen om snel even wat stof of vuil op te zuigen. Bovendien is de autonomie van de batterij net voldoende om het ganse appartement even snel op te frissen. En met de extra HEPA filter is de uitgeblazen lucht extra schoon. Kortom, ik ben uitermate tevreden van deze aankoop
Pluspunten
- krachtig, meer dan voldoende zuigkracht
- praktisch oplaad/opberg systeem
- eenvoudig in gebruik
- eenvoudig te reinigen
Minpunten
- geen indicatie van batterij niveau
- prijs
V6 Fluffy 'Mijn Fluffy'
Wat een zaligheid om jou in mijn huisje te hebben, je bent zalig je hebt geen lang snoer aan je hangen, je kan overal vlot door, mijn huisje is dankzij jou stofvrij, je bent gewoon TOP!!!!!
Pluspunten
- Zonder snoer
- makkelijk wenbaar
Minpunten
- mss iets lawaaierig maar niet erg!
- ?...
Fantastische stofzuiger
Fantastische stofzuiger. Ideaal om ons rijhuisje vrij van stof te houden en ook zetels en tapijten proper te houden. Handig om te kuisen als je meerdere verdiepingen moet doen. Kattenhaar is ook geen probleem. Wij raden deze stofzuiger zeker aan.
Pluspunten
- Gemakkelijk in gebruik
- Zeer licht
- Toch krachtig
- Handig laadstation
- Gemakkelijk mee te nemen naar hogere verdiepingen
Minpunten
- Autonomie batterij aan de korte kant
Wat een goede stofzuiger schoonmaken bijna leuk
Na jaren veel plezier te hebben gehad van mijn Tyson stofzuiger nu de handzame steel stofzuiger uitgezocht heel praktisch. Geen gedoe meer met snoeren en stopcontacten 2 trappen zo achter elkaar zuigen ,fantastisch.
Pluspunten
- Handzaam
- Goede zuigkracht
Dyson V6 Fluffy
Geweldige ervaring, perfect geschikt voor harde vloeren en met de handige zuigmond kun je zelf haakse hoekjes doen. Zoals rond een tafelpoot.
Pluspunten
- Licht
- Wendbaar
- Geschikt voor harde vloeren
- Eenvoudig te legen
Free from code and ball
I bought V6 Fluffy 2 days ago. I'm not really the one who love to clean the room but I would say that it makes me feel easier to start cleaning. Maybe it's handy and gives me no problems such as code tangled up with the foot of chairs and doors etc. It was worth the amount.
Pluspunten
- No codes
- Good design
Minpunten
- A bit heavy head
Geschikt voor tussendoor op te kuisen
Zuigt hondenhaar (Berner Sennen) heel goed op. Gaat met de Fluffy borstel niet tot 20 maar enkel tot 16 minuten mee (zoals beschreven in de handleiding). Wordt heel warm, ook met normaal gebruik, zonder de Max optie. Maakt niet te veel lawaai. De Fluffy borstel draait heel gemakkelijk mee als je even van richting moet veranderen.
Pluspunten
- zuigkracht
- soepel te gebruiken
Minpunten
- warmte van de batterij
- laadtijd (3.5h voor 16 minuten)
Mooi design met goed resultaat
De Dyson steelstofzuiger heeft een mooi design. Daarbij ook nog eens goede eigenschappen. Het resultaat is een schoon huis.
Pluspunten
- design
- resultaat
Minpunten
- prijzig
SNOERLOZEN STOFZUIGER FLUFFY
ONGELOOFLIJK HANDIGE STOFZUIGER OM DAGELIJKS EVEN ROND TE GAAN. We hebben 2 katten en alles wordt snel en goed opgezogen. Gemakkelijk te gebruiken op trappen, kieren, spinnenwebben. Ik had deze al veel eerder moeten kopen, topproduct !
Pluspunten
- snel
- handig
- geen stofzak
Minpunten
- een beetje luid
handig en lichtgewicht
Wat een handig ding, wendbaar, zuigt goed schoon, makkelijk even erbij pakken en zeer veilig voor mijn laminaat vloer. Ik ben er super blij mee.
Zeker een een pluspunt het gewicht.. neemt makkelijk mee op de trap.
Voor mensen die bijv geen zware producten kunnen tillen door bijv reuma achtige/gewrichtsklachten is dit een super product qua gewicht.
Is prijzig maar zeker ze geld waard.
Pluspunten
- lichtgewicht
- wendbaar
Minpunten
- prijs is wat hoog
Mooi disign en een krachtige motor
Zodra ik de dyson uitgepakt had en na een periode van 3 uur opgeladen had, kon ik zeker 18 minuten rond het huis gaan zonder problemen.
Ik heb huisdieren en ik was verbaasd van de haren die er rond zwerft in je huis tot dat ik het tegen kwam in de 0,4 liter bak.
heel simpel de bak open maken boven de vuilnisbak en klaar.
top!!!
Pluspunten
- licht van gewicht
- strak design
UITGEBREIDE KRUIMELDIEF
Gekocht voor het kleine korte vuile werk. Maar nu al met het gewone stofzuiger werk, uitstekend werk. Meteen veel meer vuil opzuigen, dan de gewone stofzuiger. Wel even wenen aan de zwenkbare stofzuigermond. Ik ben erg blij met de aankoop....
Pluspunten
- snoerloos
- sterke zuigkracht
- door mondstuk veel vuil op te zuigen
Minpunten
- prijs
Duur voor wat je er uiteindelijk voor terugkrijgt
Ik begon enthousiast maar naarmate het gebruik raakte ik steeds teleurgestelder in het apparaat. Ik kon nog net het hele huis stofzuigen want anders was ie leeg. Maar regelmatig moest ik tussendoor opladen. Bij het stofzuigen moet de knop steeds ingedrukt gehouden worden. Wat zwaar aan de hand voelt na ongeveer 10min. Ook is de voorkant hoog waardoor de steelstofzuiger niet onder alle kasten of bedden kan komen. Uiteindelijk ging de Fluffy binnen een jaar stuk. De klantenservice bij Dyson is dramatisch. We kregen geen leenstofzuiger en moesten 4 weken wachten op een onderdeel om de stofzuiger uiteindelijk zelf te repareren, wat niet erg makkelijk is. Helaas, verkeerde onderdeel. Uiteindelijk geld teruggevraagd en nieuwe, goedkopere steelstofzuiger gekocht die minder minpunten heeft.
Pluspunten
- Snoerloos
- Accessoires
Minpunten
- Zwaar in de hand door steeds indrukken van knop
- Niet te gebruiken voor gebruik bij vacuumzakken
- Snel leeg bij grote oppervlaktes
- Snel stukgegaan
- Slechte klantenservice
Makkelijk te bedienen, hoge kwaliteit stofzuiger
Een Dyson stofzuiger is kwalitatief goed, makkelijk te bedienen en snel in gebruik, kan zowel als vervanging of alleen voor snel gebruik
Pluspunten
- Makkelijk
- Hoge kwaliteit
- sterk
Fijne stofzuiger, makkelijk in gebruik
Van te voren vond ik het moeilijk om de verschillen tussen de verschillende stofzuigers te zien. Uiteindelijk gekozen voor de V6 Fluffy, maar eigenlijk zonder exacte reden.
Bij het openen van de doos valt mij op dat het een mooie, handzame paarse stofzuiger is. De verschillende onderdelen klikken soepel in elkaar. De handleiding die erbij zit is erg duidelijk. Het eerste gebruik was even wennen, je moet namelijk continu de powerknop ingedrukt houden, dus dat zorgde voor wat kramp in de handen. Echter na enige oefening ging dit gemakkelijker. De zuigkracht was verder prima. De pMAX knop hebben wij weinig gebruikt, want dan ging de accu nog korter mee. In de normale stand, met lange stang, konden wij ongeveer maximaal 20 minuten stofzuigen. Dit was niet voldoende om het hele huis te doen, dus dan moest er tussentijds opgeladen worden, wat ook wel weer even duurt.
De stofzuiger is wel ideaal om de trap en de auto te stofzuigen, omdat je nergens aan vast zit. En met de kleine opzetstukken gaat de accu ook langer mee. Ook na iedere maaltijd van onze dreumes pakten we even de stofzuiger om de vloer weer kruimelvrij te maken. Binnen een minuut geregeld en weer opgeruimd, zonder te bukken. De drempel om even snel te stofzuigen is zo wel heel laag, want je hoeft niet eerst de stekker eruit te trekken, op zoek te gaan naar een stopcontact en te sjouwen met een zware, onhandige stofzuiger. Hij is juist licht en makkelijk in gebruik.
Het legen van de opvangbak moet je even doorhebben, in het begin ging het wat moeizaam, maar is verder prima. Daarnaast is hij volgens mij gemakkelijk te onderhouden.
Naast de beperkte accuduur is de enige opmerking die ik heb de prijs. Ik vind een nieuwprijs van 500 euro wel erg veel voor een stofzuiger. Dat zou ik er normaal dan ook niet voor over hebben, hoe fijn de stofzuiger dan ook is.
Pluspunten
- snoerloos
- geen stofzuigerzak
- makkelijk in gebruik
- gemakkelijk te onderhouden
- handige accessoires
Minpunten
- Accuduur, helemaal als je pMAX gebruikt
- prijs
Krachtige draadloos stofzuiger
Was op zoek naar een stofzuiger waar ik niet last had van de snoer, en waar ik makkelijk het trappenhuis mee kan stofzuigen.
Deze Dyson Fluffy V6 voldoet aan al mijn wensen. zeer krachtig, goeie zuigkracht, en super handig om snel even te stofzuigen. heb ook de auto mee gestofzuigd en dat ging ook goed.
zeker een aanrader ik pak nu wat sneller de stofzuiger, omdat het makkelijk is.
Pluspunten
- snoerloos
- klein en krachtig
- perfect voor trappenhuis
Minpunten
- op volle kracht gaat die maar een kwartietje mee
Goed machine goede kwaliteit
Zeer handig in gebruik en goede zuig kracht ben er heel erg tevreden over. Ook erg handig om de auto schoon te maken
Pluspunten
- Snoerloos
- Goede zuig kracht
- handig om snel even iets op te zuigen
Minpunten
- Accu mag van mij langer mee