Dyson V6 Fluffy - Steelstofzuigers
Dyson V6 Fluffy - Steelstofzuigers
snoerloze steelstofzuiger
Geweldige stofzuiger, laad snel op en handig in gebruik. Neemt weinig ruimte in en makkelijk te monteren.
Ideale combi van snoerloze kruimelzuiger en stofzuiger
De Dyson V6 Fluffy is ideaal omdat het een combi is van snoerloze kruimelzuiger en stofzuiger. We hebben in het gehele huis parket. Onze kleinzoon van 2 is regelmatig bij ons en zoals kleine kinderen dat doen, laat hij regelmatig een spoor van kruimeltjes en rommeltjes achter. Geen probleem met de Dyson V6 ... in een mum van tijd alles weer schoon. Ideaal ook andere schoonmaakklusjes zoals het zuigen van de auto. Super tevreden met deze aanschaf :) !
Pluspunten
- combi kruimelzuiger stofzuiger
- snoerloos
- krachtig
Minpunten
- heb ik niet
Krachtige stofzuiger
De Fluffy is een krachtige en zeer wendbare stofzuiger! Handig om overal aan te geraken, ook trappen zijn gemakkelijk te doen omdat je niet meer moet sleuren met de zware stofzuiger!
Pluspunten
- licht
- wendbaar
Minpunten
- maar 20 minuten zuigkracht
HANDIG IN GEBRUIK
Handig in gebruik vanwege het feit dat je geen snoer hebt, zowel voor de trap als de boven.
Ook voor de auto is dit een krachtige stofzuiger
Had ik veel vroeger moeten aankopen :-)
Pluspunten
- handig
- gebruiksvriendelijk
Wat een verademing!
Gekocht ter vervanging van de gewone stofzuiger. Nu een week in huis en direct enthousiast. Kan alleen oordelen over het korte gebruik dat we hem nu hebben (onderhoud kan ik niet over oordelen). Met kleine kinderen in huis super snel en handig. De dyson pak je er eenvoudig bij zowel als stofzuiger of als kruimeldief. Zuigt naar behoren. 20min voldoende om steeds per verdieping van je huis te stofzuigen. Vooraf ingesteld op een herriemaker in huis, maar dit valt mijn inziens reuze mee.
Pluspunten
- gemak, gemak, gemak!
- kruimeldief en steekstofzuiger in 1.
- neemt weinig ruimte in beslag
Minpunten
- nog geen gevonden tot nu toe
KRACHTIG maar beetje te kort van duur
licht en makkelijk handelbaar goed voor tapijt en parket en vooral trappen door de kleine handstofzuiger
Pluspunten
- licht
- krachtig
- makkelijk handelbaar
Minpunten
- accu te vlug leeg
Licht gewicht,opbergen simpel, borstels voor elke vloersoort
Licht van gewicht, simpel op te bergen, de accu gaat lang mee, en super zuigkracht.
Het voetstuk is uitwisselbaar waardoor Dyson Fluffy voor meerdere vloersoorten inzetbaar is.
Eenvoudig te Installeren.
Handig apparaat gewoon.
Pluspunten
- Licht gewicht
- Enorme zuigkracht
- Multi inzetbaar
Minpunten
- Een beetje meer geluid dan een gewone stofzuiger.
- Geen
Top product
Gisteren gekocht en nu al laaiend enthousiast. Geen problemen meer met honden en katten haren op de bank en het parket. Dit apparaat hadden we eerder moeten kopen.
V6 Fluffy
Paar dagen in huis en kan nu al zeggen...wat een topper. Verwachting meer dan waar gemaakt. Zuigkracht, bedieningsgemak echte pluspunten. Moet nog even wennen aan de zuigen over harde vloeren. Omdat de borstels draaien, spoort hij een beetje naar een kant. Maar is kwestie van ff wennen. De Dyson je snel uit de oplader en berg 'm evensnel ook weer op. Het snoerloze is ook een grote plus.
Geluid zou wat minder mogen ook het gewicht van de Dyson valt wat tegen bij langduriger zuigen.
Overall ben erg tevreden over deze aankoop.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Bedieningsgemak
- Snoerloos
- Tevens kruimelzuiger
Minpunten
- Geluidsniveau wat aan hoge kant
- Gewicht bij langdurig zuigen
good product
I like it. It is practical, strong and it fits nicely in a small storage place in the kitchen or anywhere else useful.
Pluspunten
- power
- handy
- small
Super zuigkracht
Zeer goede zuigkracht ,en gebruiksvriendelijk. Voor een snoerlose stofzuiger is dit het beste produkt.
Pluspunten
- Gemakkelijk
- Echtgoed
- Makkelijk mee te nemen b.v caravan.
- Diverse hulpstukken.
Minpunten
- Geen
Schitterend apparaat
Super om te stofzuigen zou geen enkele andere meer willen! Enige nadelen duur in aankoop en batterij gaat niet lang mee om te stofzuigen
Pluspunten
- Gemakkelijk
- Licht
Minpunten
- Duurzaam
- Batterij
handig in gebruik.en snel.
we hebben hem voor boven.en voor de auto is ook helemaal super.niks geklungel met snoer en super zuig kracht.en je kan hem heel goed schoon maken de dyson zelf.scheelt heel veel geld aan stofzuig zakken dus hij is zijn geld dubbel en dwars waard.
Pluspunten
- geen snoer
- handig je kan overal komen
- super zuigkracht
- heel wendbaar
- je kan zien wat je opzuigt
Wauw wat een gave en praktische stofzuiger/kruimeldief
ik hikte er een tijd tegenaan gezien de prijs. Maar inmiddels gebruik ik de V6 Fluffy met veel gemak en nog meer plezier. Kabelloos snel door het huis om links en rechts schoon schip te maken met stof/rommel. Een erg krachtige motor waarvoor geen vuil te fors is. Snel opgeladen en voldoende energie voor de klussen die ik er mee uitvoer. KORTOM: een goede investering.
Pluspunten
- Heel compact apparaat
- Zeer veel power
- erg handig in gebruik
Dyson V Fluffy
Toestel is licht in gewicht en makkelijk hanteerbaar. De nodige hulpstukken, voor mij, zijn erbij. Eerder een hogere prijs maar is wel kwaliteit. Ik heb ook een sledestofzuiger van Dyson en waar daar tevreden over, vandaar de keuze voor deze aankoop.
Pluspunten
- gewicht
- hanteerbaar
- heeft hulpstukken
- hulpstukken werken ook op dit toestel
Minpunten
- Blijf uit zichzelf niet staan.
- 20min is soms kort.
- hogere prijs maar is wel kwaliteit.
Goede accuduur
Super stofzuiger, en superhandig in gebruik. Ik gebruik zelfs mijn sledestofzuiger niet meer. Een echte aanrader
licht in gewicht voor optimaal gebruik
dit produkt is geweldig en gebruiksvriendelijk in gebruik,mede door zijn eenvoudige opberging en stoffilter.
Pluspunten
- zacht geluid
- je kan bijna overal aan
Test snoerloze stofzuiger
Handige en zeer krachtige stofzuiger.
Gemakkelijk op te bergen in een klein lokaal want het neemt weinig plaats.
Pluspunten
- handig
- krachtig
- snelle opberging
- zeer goede stofopzuiging
geweldige stofzuiger voor tussendoor
Wat een verschil in zuigkracht t.o. mijn vorige kleine stofzuiger. En door de lange steel heel handig om toch tot in de kleinste hoekjes (ook van het plafond) te geraken.
Pluspunten
- zeer handig
- heel licht
- grote zuigkracht
Minpunten
- accu snel leeg
- ophang en oplaadsysteem beetje omslachtig
- prijs
Zeer handig en grote zuigkracht
Zeer goede aankoop deze V6 Fluffy. Hij is licht en handig in gebruik! Jammer dat de V8 was uitverkocht, Ik wilde er eentje met een accu die langer meeging.
Pluspunten
- zuigkracht
- handig
- weegt weinig
Minpunten
- snel leeg op de max stand
Snoerloze stofzuiger Dyson V6 fluffy
Na een snoerloze Dyson als cadeau voor onze zoon gekocht te hebben en een sledestofzuiger van Dyson voor onszelf, zijn we ook overgegaan tot de aanschaf van een snoerloze Dyson V6 fluffy.
We waren beide zeer enthousiast over de toestellen en zijn na de aanschaf nog enthousiaster.
Een handig en praktisch toestel voor verschillende gebruiken, een must-have voor ieder huishouden.
Pluspunten
- Handig
- Altijd gebruiksklaar
- Geschikt voor vele toepassingen
Minpunten
- Met steel redelijk zwaar
de stofzuiger bij uitstek
Een ongekende weelde als opvolger van de oude stofzuiger. Handig , licht, draadloosheid, twee in een,
goede zuigkracht. Onontbeerbaar vanaf dag 1.
Super achat!!!!
Je suis très très contente de mon achat, facile, léger et passe partout. J'ai su faire toute la maison avec une seule charge.....À recommander++++
Pluspunten
- Facile
- Pratique
makkelijk hanteerbaar
Super handig, makkelijk hanteerbaar en ligt goed in de hand. Ook het ophangsysteem is een pluspunt. De oplaadkabel is eenvoudig te 'verstoppen' in het ophangsysteem. De zachte borstel is ideaal voor harde oppervlaktes
Pluspunten
- hanteerbaarheid
- ophangsysteem
- zachte borstel
- goede zuigkracht
Minpunten
- wat zwaarder
krachtig zuigt honderd procent schoon, makkelijk handelbaar.
voldoet aan alle verwachtingen makkelijk in de hand ,zuigt prima schoon. beslaat weinig ruimte, je kan er twintig minuten mee zuigen.zou hem iedereen aanbevelen.
Pluspunten
- krachtig
- geensnoer
Minpunten
- nogal lawaai