FitBike Ride 2 Hometrainer - 12 Programs - Heart Rate Sensors - Staande hometrainers

FitBike Ride 2 Hometrainer - 12 Programs - Heart Rate Sensors
FitBike Ride 2 Hometrainer - 12 Programs - Heart Rate Sensors
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 199,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 34 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de FitBike Ride 2 Hometrainer - 12 Programs - Heart Rate Sensors op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

A.Kasten09-08-2017

Handige hometrainer.

Bij deze hometrainer kan het zadel en stuur heel makkelijk versteld worden met grote knoppen. Er zitten veel programma's op zodat er gevarieerd geoefend kan worden. Het zadel is een tikkeltje hard maar dat valt eventueel makkelijk op te lossen door er een gel zadel dekje overheen te doen. Iemand die graag klust kan de hometrainer zelf in elkaar zetten. Zelf heb ik ervoor gekozen om een klein bedrag bij te betalen zodat de FitBike Ride 2 kant en klaar bij mij bezorgd werd. Hij bevalt mij prima ; heerlijk om te kunnen trainen op een betrouwbaar apparaat en daarbij niet afhankelijk te zijn van het weer!!
Lita09-08-2017

Fitbike,veel mogelijkheden voor een kleine prijs

Ik voor de Fitbike ride 2 gekozen omdat het een fiets is met veel mogeijkheden en een kleine prijs. Ik gebruik de Fitbike nu al 3 maandenn(na een knieoperatie) en het is heel stabiel, was makkelijk te monteren en neemt weinig ruimte in beslag. Al bij al een hele goede aankoop en ben je op zoek naar een hometrainer, dan is dit zeker een goed alternattief.
Nicky7708-08-2017

Mooie compacte hometrainer

Prima hometrainer, het in elkaar zetten is goed en snel te doen, prima handleiding op dat punt. Helaas is er weinig informatie over het instellen van de diverse programma's. Dit punt is wel wat karig en daar had ik graag meer uitleg in gezien. Het toestel neemt weinig plaats in beslag en loopt heel stil. Materiaal is degelijk en van goede kwaliteit.
  • Kwaliteit / prijs
Minpunten
  • Weinig uitleg van instellingen
Die Haarman08-08-2017

Degelijke hometrainer

Staat zeer stabiel met een stevige buigzame, prettig om op te fietsen. Fijne afstemming qua hoogte van zadel en stand van stuur. De display is duidelijk af te lezen tijdens het fietsen. Ik gebruik soms de display om mijn tablet er op te leggen en te lezen, blijft prima liggen.
Pluspunten
  • Zo als een hometrainer moet zijn
Minpunten
  • Niets
A.E.08-08-2017

Uitgebreide programma's en mogelijkheden

Voldoet geheel aan mijn hoge verwachtingen en is gemakkelijk te bedienen. Heeft ook vele mogelijkheden en programma´s. Ook de service van het bedrijf is uitstekend.
Pluspunten
  • Goede en snelle levering.
  • Uitstekende service
Giséla07-08-2017

Fijne hometrainer

Een goede hometrainer zit prima en voldoet verder voor mij aan alle wensen. Computer is even goed kijken om hem aan de praat te krijgen. Manlief heeft de hometrainer in elkaar gezet, wat makkelijk ging. De Ride 2 is niet geschikt voor lange mensen.
Pluspunten
  • makkelijk in elkaar te zetten
  • fietst lekker
Minpunten
  • alleen geschikt voor mensen onder de 1.80 mtr
Inge07-08-2017

Fitbike ride 2

Gekozen voor dit product vanwege de verrijdbaarheid. Hij draait prettig. de programma's zijn gevarieerd. En je kunt natuurlijk ook gewoon handmatig instellen. Het zadel kan niet hoog genoeg. Ik ben 175 cm. Op hoogste stand van zadel is stuur te laag.
Pluspunten
  • goed te verplaatsen
  • prettig zadel
Minpunten
  • Zadelhoogte
  • stuurhoogte
Jac07-08-2017

home trainer Fitbike 2

prijs kwaliteit zeer goed. goede levering. goede uitleg voor montage.degelijk apparaat. pas een week in mijn bezit en maak er bijna elke dag gebruik van. De hometrainer is stil in gebruik(staat op houten vloer) en je hoort hem niet.
Pluspunten
  • stil
  • makkelijk bedienen