Inventum VST401W - Statiefventilator - Wit - 40 cm - 3 Snelheden - Staande en bureauventilatoren

Inventum VST401W - Statiefventilator - Wit - 40 cm - 3 Snelheden
Inventum VST401W - Statiefventilator - Wit - 40 cm - 3 Snelheden
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 59,95 Bekijk alle aanbieders
9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VST401W - Statiefventilator - Wit - 40 cm - 3 Snelheden op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Tjeerd Wilman03-07-2019

Inventum VST401W

Heb na een paar slechte ventilator's deze Inventum VST401W ventilator gekocht bij BCC. Kort gezegd geweldig apparaat.
Pluspunten
  • mooi en stabiel design
  • goede en koele blaas kracht al in stand 1
  • zeer stil
Minpunten
M. de Mello01-07-2019

Prettig slapen na je nachtdienst

Ik vindt het een heel prettige statiefventilator. De prijs is prima in verhouding met het product. De ventilator heeft een mooi strak design. Het in elkaar zetten van de ventilator is heel eenvoudig. De drie verschillende snelheden zijn makkelijk te bedienen , ook de hoogte instellen gaat makkelijk. Omdat de ventilator niet zwaar is kun je hem eenvoudig verplaatsen en kun je hem in verschillende ruimtes gebruiken. De ventilator is ook stabiel. De ventilator veroorzaakt een prettige luchtstroom.
Pluspunten
  • Licht in gewicht maar wel stabiel