Bosch MSM8M930 ErgoMaster Serie 8 Staafmixer

Bosch MSM8M930 ErgoMaster Serie 8 Staafmixer

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 126,49Bekijk alle aanbieders
Minoes30-06-2026

Heel robuust apparaat, hakt alles fijn

Uien fijnhakken, een smoothie maken of een pan tomatensoep pureren: deze Bosch kan het allemaal. Ik heb hem inmiddels voor allerlei dingen gebruikt en hij heeft me nog niet teleurgesteld. De kracht van de motor merk je vooral bij wat stevigere ingrediënten. Voor een verse pesto heb ik de hakmolen gebruikt en dat ging verrassend snel. Ook noten en kruiden werden netjes fijngehakt zonder dat ik alles tussendoor hoefde los te schudden. Het meest gebruik ik de staafmixer om hem zo in een pan soep te zetten en dan valt me op dat alle ingrediënten mooi glad worden. Bij mijn oude staafmixer hield ik toch regelmatig nog stukken over, waar ik dan pas achter kwam als de soep al in mijn kom zat. Ook de bijgeleverde maatbeker heb ik al een paar keer gebruikt, voor mayonaise en smoothies. Even fruit erin, mixen en klaar. Scheelt weer afwas ten opzichte van de blender. Verder voelt alles degelijk aan en het wisselen van de onderdelen gaat eenvoudig. Hij is misschien iets zwaarder dan een eenvoudige staafmixer, maar dat geeft ook een robuuste indruk.
Pluspunten
  • Robuust
  • Krachtig
  • Degelijke
  • Mooi rvs design
  • Handige extra accessoires