Bosch MS6CB61V1 - Reviews

Specificaties
Vermogen
1000 watt
Fabrikant kleur(en)
piano zwart
Type/soort
blender

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MS6CB61V1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Juul83 18-09-2020
  • Product gekocht

Voldoet niet aan verwachting

Geschreven voor: Bosch MS6CB61V1

Algemene score

6,0
Veel verschillende standen waardoor eigenlijk alle soorten voedsel te verwerken zijn. Door rvs makkelijk schoon te maken. Vacuüm optie bonus toevoeging voor het langer vers houden van je eten. Aansluiting accessoires had voor mij wat degelijker gemogen: voelt bij vlagen wat “goedkoop”. Jammer dat deel met motor van goedkoper kunststof is. Deze minpunten in combinatie met het ontbreken van een kleine hakmolen voor mij de reden de staafmixer terug te sturen.

Pluspunten

  • Veel standen
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Kunststof behuizing
  • Ontbreken hakmolen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

spin33 18-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Even wennen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS6CB61V1

Algemene score

7,0
Een staafmixer gebruiken, dat was wel even geleden. Dit exemplaar heeft een mooi design en ik was verrast over de accessoires. Benieuwd of ik deze staafmixer gedeeltelijk ook als blender zou kunnen gebruiken ivm het maken van smoothies en dit lukt goed! Wel jammer dat het vacuumsysteem niet werkt voor de smoothies. Ik heb weinig gebruik gemaakt van de vacuumfunctie. Misschien is dit wel handig voor mensen die veel pureren en dit langer willen gebruiken. De zakjes zijn wel handig voor in de vriezer. Pluspunt. Verder zal ik er niet voor kiezen om dit product te houden maar ik kan me wel zo voorstellen dat mensen met kleine kinderen hier erg blij van worden! Pluspunt was ook het schoonmaken van het apparaat. Dit ging erg gemakkelijk!

Pluspunten

  • goed schoon te maken
  • handige accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariet 16-09-2020

Krachtig product

Geschreven voor: Bosch MS6CB61V1

Algemene score

10,0
Ik mocht dit product testen en ben zeer tevreden. Het is een zeer krachtige staafmixer. Hij ligt wel wat zwaarder in de hand maar voldoet aan alle eisen. De vacuumfunctie vind ik zeer fijn. Ik gebruik deze om mijn vlees te marineren. Het trekt er dan beter in. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

progje 16-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS6CB61V1

Algemene score

9,0
Heb de staafmixer nu 2 weken! Ik was er gelijk enthousiast over. Hij is erg krachtig en blend gemakkelijk alles tot een egale saus, soep pesto of wat dan ook. Hij heeft een mooi design en is gemakkelijk in het gebruik. Ook voelt hij robuust aan. Er zit Het blender en vacumeergedeelte zet je erop via een kliksysteem en dat werkt gemakkelijk. Het vacumeergedeelte bevalt ook goed, wat ik niet had verwacht, ik was er toch wat sceptisch over. De herbruikbare vacumeer zakken zijn heel goed voor vlees, groente en brood te gebruiken. Voor vloeibare zaken vind ik het minder goed werken maar dat gaat weer goed met de bakjes. De producten in het bakje blijven hierdoor veel langer vers,echt ideaal! Ook voor het meenemen van groenten e.d. naar mijn werk vind ik dit echt handig. Het vacumeergedeelte is een fijne extra aan deze krachtige staafmixer.

Pluspunten

  • Vacumeer optie
  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cornelissen 15-09-2020

Krachtig product

Geschreven voor: Bosch MS6CB61V1

Algemene score

8,0
Ik heb dit product mogen testen. Wat een krachtig en mooi apparaat. Ligt wel wat zwaar in de hand. Het vacuüm gedeelte vond ik wel erg wennen. En weet niet of ik dat veel zou gaan gebruiken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nannie 15-09-2020

wow, die gaat snel

Geschreven voor: Bosch MS6CB61V1

Algemene score

10,0
de staafmixer nu een paar weken in huis. wat diect opvalt bij het uitpakken was de prettige grip . je hoeft niet bnag te zijn, dat hij uit je handen vliegt. Het traploos instellen van de snelheid is super fijn, zodat niet al het eten om je oren heen vliegt. De turboknop kan je direct gebruiken bij de smoothy's , die zo klaar zijn.
Het vacuumsysteem werkt erg fijn, heb een halve appel zo gemakkeijk een week in de koelkast kunnen bewaren en ook bv broccolierijst kan je in de vacuumzak , zonder problemen een week bewaren. Al met al, bespaar je daar dan mee op huishoudkosten, wat het rechtvaardigd dat deze staafmixer iets duurder is als een simpele, maar dan ook veel pluspunten kent [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jenned 15-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne staafmixer met extra functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS6CB61V1

Algemene score

10,0
Ik vind dit een fijne staafmixer en dat er een vacuum functie op zit is helemaal ideaal! Hij hakt prima, doet wat die moet doen en het vacuum verpakken is echt heel er fijn! Ik maak hier veel gebruik van.

Pluspunten

  • hakt prima
  • vacuum functie ideaal
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 11-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS6CB61V1

Algemene score

10,0
Staafmixer Bosch ErgoMixx 1000 W Zwart, Antraciet MS6CB61V1
Deze set bevat een staafmixer met maatbeker, vacuum opzetstuk, vacuumzakken en vacuum bakje.
Het design heeft een luxe uitstraling, hij is licht in gewicht en is makkelijk te bedienen.
De accesoires, het vacuumset, is heel handig om wat je bereid met de staafmixer ook gelijk luchtdicht
en dus langer te bewaren. Werkt handig en snel.
Wat opvalt is dat de staafmixer redelijk stil is, zeker vergeleken bij mijn vorige staafmixer.
Ook is hij erg krachtig en mixt hij dus heel erg goed, die 1000w motor merk je dus echt. Er zitten twaalf standen op en een turbo knop. Ben daar zeer tevreden over.
Het handigste is nog wel dat je gemakkelijk het onderste gedeelte de mixer snel en eenvoudig kan verwisselen met bijvoorbeeld de vacuumpomp. Dit gaat echt heel soepel. Ook erg fijn dat het mixer gedeelte in de vaatwasser kan en dus ook goed schoon wordt, en bijkomend voordeel dat hij in twee delen is, kan je hem makkelijk opbergen.
Ben echt heel erg tevreden over deze Ergomixx. Top apparaat.

Pluspunten

  • krachtig
  • stil
  • makkelijk in gebruik en schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dewier 11-09-2020

Handig die vacuumfunctie

Geschreven voor: Bosch MS6CB61V1

Algemene score

8,0
Ik gebruik de staafmixer nu al een tijdje en hij werkt goed, zeker voor het maken van smooties, waarvoor ik hem dagelijks gebruik.
De meegeleverde beker heeft twee handige greep"deuken" waardoor je de beker goed vast kan houden. Wat ik wel mis is een schenktuit, waardoor je makkelijker zou kunnen schenken. TIP?? En het zou handig zijn als je deze beker ook vacuüm zou kunnen trekken, om de smootie langer vers te houden.
De vacuümfunctie gebruik ik hoofdzakelijk op de bijgeleverde zakken o.a. om mijn koffiebonen langer vers te houden. De meegeleverde box vind ik niet handig en bij mij blijft hij ook niet vacuüm. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maarten 10-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS6CB61V1

Algemene score

9,0
Wat als eerst opvalt wanneer je het product uit de verpakking neemt, is dat deze direct heel degelijk aanvoelt. Dit geldt ook voor het verwisselen van opzetstukken. Je voelt dat het goede kwaliteit is.

De staafmixer is erg krachtig, hierdoor gaat het maken van bijvoorbeeld smoothies of babyhapjes erg snel.

Het is erg prettig dat het onderste deel van de staafmixer eruit genomen kan worden en dat dit in de vaatwasser kan. Dit maakt het schoonmaken stukken makkelijker.

De vaccumeeroptie is een leuke toevoeging en werkt ook erg eenvoudig.

Pluspunten

  • voelt degelijk
  • krachtig
  • vacumeren

Minpunten

  • geen garde of andere accessoires

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer