Klein maar krachtig.
Word zeer compleet geleverd met alles wat nodig is om het kleine kastje aan te sluiten.
Na de eerste keer opstarten heeft het +/- een uur geduurd voordat alle updates geïnstalleerd waren en de PC gebruiksklaar was.
Wat ik persoonlijk als zeer irritant ervaren heb is dat Norton antivirus vooraf geïnstalleerd is, en dat nadat je deze hebt verwijderd steeds maar weer word gevraagd door MSI center om Norton te installeren. Ook dit is te verhelpen, maar beter zou zijn als je zelf een keus hebt. Hetzelfde geld voor office 365 waarvan alle talen vooraf geïnstalleerd zijn, wat voor mij persoonlijk echt niet nodig is.
Verder is het een kleine maar krachtige computer. Onder last (3D tekenen en grafische werkzaamheden) presteert de computer prima, mits de tekeningen niet te uitgebreid/groot zijn. wel valt hierbij op dat de computer dan behoorlijk begint te blazen.
Al met al is het een prima computer voor werkzaamheden zoals browsen, mail, office, streamen. Gamen niet geprobeerd omdat deze hier niet voor bedoeld is.