JBL Bar 1300 Pro

JBL Bar 1300 Pro

t******@h**********09-01-2024
Enkele weken heb ik dit product mogen testen. Zelf heb ik al enkele jaren de bar 5.1 die als eerste afneembare achterspeakers had. En ik moet zeggen dat jbl niet stil heeft gezeten in die tijd. Met Dolby Atmos klinkt het geluid nog mooier en zit je nog meer in de film. Als je de bar voor muziek/radio gebruikt kan dit wel wat intens worden. Vooral de bas is dan intens. Met de equaliser de bas helemaal laag en midden tonen ook naar beneden is het goed te doen en kan je het ook als achtergrond muziek gebruiken. Het streamen is ook erg fijn. Helaas lukte het niet goed om in eerste instantie met mijn android telefoon de bar aan te sluiten op mijn wifinetwerk. Met mijn ipad ging het echter wel weer en de volgende dag zag mijn telefoon de bar ook. Daarna veel gebruikt om muziek te streamen wat nagenoeg altijd goed werkte. Een keer liep de bar vast maar met de stekker eruit en erin was ook dat probleem opgelost. Het enige grote minpuntje was de deuk aan de voorkant van de bar. Ik gok een assemblage fout. Gelukkig zat dat het geluid niet in de weg en als ik hem gekocht had was dit vast onder de garantie omgeruild. Ik ga hem missen als hij volgende week weer terug gaat.