Sony HT-ST5000 Soundbar - 7.1.2 Channel - Wireless Subwoofer - Black - Soundbar
Mooi design en een uitstekend geluid
Daar ik een Sony tv heb , ben Ik specifiek opzoek geweest naar een soundbar met dolby atmos van Sony. Dit ook mede het feit dat ik onlangs een advertentie van Sony heb gelezen dat ze een dolby atmos soundbar op de markt zouden brengen. Omdat ik toch in Roermond was ben ik de Media Markt ingestapt. In eerste instantie zeiden ze dat ze die van de Sony nog niet hadden. Echter bij navraag bleek dat ze op die bewuste dag net een HT-ST5000 binnen hebben gekregen. Die heb ik dan ook zonder het live te zien of te beluisteren gekocht. De combinatie tussen 4k tv (55 inch) en de soundbar is gewoonweg prachtig om te zien. De geluidsweergave van de dolby atmos is echt fantastisch! Het geeft je echt het gevoel dat je in de bioscoop zit. Ik heb nu mijn eigen bioscoop in huis! In een woord, het is een genot voor het oog en een streling voor het gehoor. Prachtig beeld en in alle opzichten een uitstekend geluid!!
Pluspunten
- Mooi design
- schitterend geluid
Prachtige 3D surround soundbar
Ben maanden aan het vergelijken geweest en uiteindelijk voor de Sony HT-ST5000 gekozen
Mooi design met veel technische mogelijkheden en gemakkelijke bediening
Eenmaal gekocht en geplaatst kon ik vrij snel genieten.
Pluspunten
- Mooi strak design
- Snelle installatie gids
- Prachtig surround geluid
- Draadloze subwoofer
- prijs kwaliteit is goed
Minpunten
- Afstandsbeding komt goedkoop over
Fantastische klank en wezenloos veel mogelijkheden
Ik hou van muziek en film maar mijn vrouw houdt van kleine luidsprekerkasten en weinig tot geen bedrading.
Wij vonden het ideale compromis in de HT-ST5000. De klank is weergaloos en de instellingen zijn zeer overzichtelijk en moeiteloos te maken. Elke dag opnieuw staan we versteld van de rijkdom van het geluid; dan zeer gedefinieerd en dan weer breed en vol. We geraken er niet op "uitgekeken".
Deze soundbar is echt de moeite waard!
Pluspunten
- weergaloos geluid met veel detail en ruimte
- compact design
- mooie en degelijke afwerking
- eenvoudige setup
Minpunten
- wat kleine afstandsbediening
Super geluid
Een super geluid en makkelijk te bedienen past heel goed bij mijn Sony tv.
Het aansluiten ging ook heel makkelijk
Pluspunten
- Super geluid
Minpunten
- Geen
Sony HT-ST5000
De soundbar aansluiten was een koud kunstje, wat een goed geluid! Spraak is enorm helder en nu kan ik ineens verstaan wat er in een liedje gezongen wordt!
Pluspunten
- Eenvoudige installatie
- Mooi design
- Helder geluid
- Spraak is zeer goed te horen
Minpunten
- Platenspeler heeft voorversterker nodig
Mooi disign , goed geluid
Heb deze Sony soundbar gekocht , met de mogelijkheden die erop zitten , surround word goed weer gegeven , met een mooie sub erbij van goed disign , heb er ook een Blu-ray speler UBPX800 van Sony bij gekocht vult elkaar goed aan , tot nu toe zeer tevreden
Pluspunten
- mooi strak disign ,
- makkelijk te installeren , zeer goed geluid
Minpunten
- momenteel niks heb hem net gekocht
Soundbar met top kwaliteit geluid
Dit is de beste Soundbar die je maar kunt wensen. Het geluid is werkelijk een 7.1 installatie en je wordt hierdoor helemaal door het geluid opgenomen in de film die je aan het kijken bent.
Pluspunten
- Gebruiks- bedienings gemak
- Top geluid
Beest van soundbar (incl subwoofer)
Super haarscherp geluid wat er uitkomt! De aansluiting gaat heel eenvoudig met (HDMI ARC) of optische kabel. (HDMI wordt niet meegeleverd, alleen de optische kabel). Ingebouwde Chromecast voor streamen van mobiel/ipad naar de tv. Wifi, Bluetooth, USB, alles zit erop. De subwoofer is van goede kwaliteit en de atmos is een geweldige ervaring voor films. De cashback actie maakt de soundbar extra aantrekkelijk.
Pluspunten
- Strak design en veel aansluit mogelijkheden
- Geweldig geluid voor films en muziek
Minpunten
- geen HDMI meegeleverd
Mooi disign
Prima geluid en eenvoudige installatie! Uitstekende kwaliteit. Klaar om de volgende film te gaan bekijken met subliem geluid!
Pluspunten
- Eenvoudige installatie
- Mooi design
- Prima geluid
Uitstekende soundbar
Na veel wikken en wegen heb ik besloten om een soundbar te kopen.
Ik heb verschillende soundbars geluisterd bij Wifimedia (fijne winkel) maar ik kwam toch op de Sony st-5000 uit.
Vooral om zijn spraak b.v. journaal is kraakhelder...
Bij muziek is het een superieur geluid...
Maar vooral bij films tril ik op de bank fantastisch...
Het enige minpunt vind ik de a.b. voelt zeer goedkoop aan
Pluspunten
- Subwoofer zeer goede bass
- Installatie simpel
- Dolly atmos prima..
Minpunten
- HDMI zit rechts had ik graag in het midden gezien
- A.b. voelt goedkoop aan
Top product
Makkelijke aan te sluiten. Het geluid en design is super. De actieve sub die erbij zit is echt een toppertje. Als je opzoek bent naar een soundbar met sub dan zou ik de Sony ht st5000 zeker aanraden.
Pluspunten
- Mooi design
- Goed geluid
- Makkelijk aan te sluiten
Minpunten
- Geen
Een bioscoop systeem in vermomming
Mijn eerste ervaring was een simpel mooi klassiek nummer opzetten waar een klein beetje bass bij zat. Het eerste wat in mij op kwam was het dolby atmos intro in de cinemec. Wat een heerlijk gevoel....
Pluspunten
- Goede bass dat het hele kamer dekt
- Helder geluid
Minpunten
- Het opstarten had ik sneller verwacht (5 seconden)
Prachtig geluid
Na jarenlang behelpen met losse boxjes nu eindelijk de goede oplossing gevonden. De Sony HTST5000 soundbar geeft geweldig geluid, zowel bij het kijken naar films op televisie als bij het luisteren naar muziek. Simpel aan te sluiten en geen snoeren voor extra boxen. Ik ben er blij mee!
Pluspunten
- geluid
- eenvoud
Toch echt de topkeuze in soundbars
Met nieuwe inrichting van de woonkamer wilde mijn vrouw liever geen losse speakers meer in de woonkamer, maar ik wilde niet qua geluid inleveren, dus dan moet je een compromis maken.
Heel veel geluidszaken afgegaan en ook alle specs van de concurrenten bekeken en beluisterd, maar de Sony kwam gewoon als beste eruit. Het geluid is vooral voor een soundbar ontzettend goed, omgeving geluid is nooit zoals een 5.1 of 7.1 maar het komt goed in de buurt.
Gebruiksgemak en mogelijkheden is deze niet te toppen.
Pluspunten
- Geluid
- Gebruiksgemak
Minpunten
- Nooit zo goed als true 5.1 of 7.1
Perfecte soundbar
Is aan de prijs maar als je een goed geluid wil hebben is dit zeker aan aanrader.
Films, muziek het klinkt echt fantastisch.
Aansluiten is 2 minuten werk en genieten maar.
Pluspunten
- Geluid
- mogelijkheden, wifi- bluetooth
- Dolby atmos
- mooi vorm gegeven en solide gebouwd
- goede subwoofer, strak geluid
Minpunten
- geen tot nu toe
Prachtig vol geluid, spraak heel helder.
Waanzinnig mooi geluid voor films, schakelt automatisch naar spraakstand als er gesproken wordt, waardoor alles heel goed te verstaan is. Vol en zwaar geluid met mooie heldere hoge tonen, heel tevreden.
Pluspunten
- zware volle bas
- heldere hoge tonen
- spraak heel goed te verstaan
Wat een beest van een apparaat!
Een beest van een apparaat! Dolby Atmos, chromecast, spotify connect, HDMI ARC en 4k hdr passthrough. Het zit er allemaal op. Het had wel iets makkelijker gekund qua configuratie. Design is super, idem voor de sub die ook draadloos is. Software is niet je van het. Ook werkte updaten via wifi niet. Opgelost met usb stick. Ook met zo een soundbar zou er echt wel een luxere afstandsbediening bij mogen zitten. Prijs/ kwaliteit is over het algemeen nog teveel uit balans. Daarom ook opgepikt met de dubbele cash back black friday actie 2x€250. Uiteindelijk mag dat allemaal de pret niet drukken, want het is absoluut weer elke dag genieten!
Pluspunten
- Dolby Atmos, HDMI ARC, 4K HDR Passtrough
- Chromecast built-in, Spotify Connect
- Design is prachtig. Idem voor subwoofer
- Subwoofer is draadloos.
Minpunten
- Softwareupdate over wifi werkte niet.
- Goed instellen vereist handmatige configuratie.
- Afstandsbediening heeft geen premium look & feel.
Waanzinnig goed geluid
Zeer goed en degelijk product mooi zuiver geluid kost wat maar dan heb je ook echt wat groot verschil is dat je het geluid door de hele kamer hetzelfde ervaart vooral bij livemuziek
Pluspunten
- Mooi design
- Zeer degelijke kwaliteit