Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white - Reviews

Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
512 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 9 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 150 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 13-11-2019

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik heb de telefoon nu een aantal dagen en bevalt super, camere is vooral een grote vooruitgang en de battrij gaat makkelijk heel de dag mee. Voor mij een super aankoop
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 13-11-2019

De Beste presentatie

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

8,0
mooi product, altijd samsung producten gebruikt, na mij reschersh kwam hij de beste uit voor mij doeleinden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Frank Verschuur 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel nieuwe snufjes en een te gekke camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Voor hetgeen ik er mee moet doen is tie te gek. Hij is lichter en de foto's zijn scherper dan ode foto's zijn scherper en beter. Dankzij deze s10 ben ik van mening dat ik nooit meer een ander wil

Pluspunten

  • Camera
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul 1182019 30-11-2019

Modern en elegant

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Prachtig toestel in de kleur parelmoer wit. Voorzien van alle nieuwste opties zoals drie lenzen voor en twee achter voor de beste selfies.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kiara63 30-11-2019

Geweldig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Perfect toestel met een onwaarschijnlijk mooie camera. De mogelijkheden zijn ontelbaar. Ligt fijn in de hand en is zeer gemakkelijk te bedienen. Ook de gezichtsherkenning werkt feilloos. Ik ben erg blij met mijn Samsung Galaxy S10+
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mummie 30-11-2019

Maakt mij erg gelukkig

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Geweldig toestel de S10+ , na een jaar uit nood een iOS toestel te hebben gebruikt toch erg gelukkig om weer Samsung in handen te hebben. Gebruiksvriendelijk, scherpe weergave en super kleuren!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

AnthonyVI 30-11-2019

Meer dan een geweldig merk!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Groot scherm en ligt toch goed in de hand. Lekker snel. Handige camera functies en geeft prachtige beelden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jona303 29-11-2019

Super mooie en snelle telefoon! :)

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Heb de telefoon net pas 2 dagen in gebruik en wat een mooi apparaat! :D
Scherm is erg mooi helder en kleurrijk, de nieuwe functies zijn erg handig en de telefoon is super snel! Hij is misschien iets prijziger dan de Chinese concurrenten maar je krijgt er ook veel meer extra functionaliteit voor terug. :)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wen01 29-11-2019

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Super telefoon. Alle versies van de S serie inmiddels gehad en steeds weer enorme vooruitgang. Nu voor de eerste keer de plus gekozen. Super camera's erop. Erg enthousiast over deze telefoon.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 29-11-2019

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

8,0
al jaren samsung klant en blijft voor mij het beste telefoon
aleen nog nooit samsung watch gehad dus ben wel benieuwd
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Adenane 29-11-2019

Telefoon die voldoet aan al je verwachtingen!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Samsung S10+ aangeschaft en was beetje sceptisch in verband met van iOS naar Android maar beste deal ever!! Super tevreden en maakt al mijn, zeg maar gerust hoge, verwachtingen waar! Super snel toestel en heel veel functies!

Voor mij nooit meer een Apple product!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rich18 28-11-2019

Gedetailleerde telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

8,0
Ik heb de telefoon niet zo lang geleden gekocht. Ik ben er echt blij mee. Ik had voor geen een Samsung s8plus en die vond ik al erg goed maar deze vind ik nog beter. Leuke uitvoeren en de batterij is fantastische. Beeldscherm is op echt mooi en lekkelekker groot. Echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Steveeee 28-11-2019

Mooi toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Zoals gewoonlijk weer voor samsung gekozen na S2, S5, S8+ nu een S10+. Heel erg blij mee ik blijf klant
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Robbo 27-11-2019

Wat een bizar goede telefoon.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik heb al jaren telefoons van Samsung en ze weten mij elke keer weer te verrassen met hun nieuwe telefoons.
Ik heb sinds kort de s10+ en wat is deze telefoon bizar goed.
Vooral de camera is echt heel erg goed.
Voor mij niks anders meer dan Samsung!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 27-11-2019

Snelle Service

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Inmiddels mijne 9e samsung telefoon aangeschaft, de S10+, Nog steeds altijd verkocht aan samsung en hun geweldige elektronische apparaten! top apparaat, snelle en goede service! gigantische blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Henjani 27-11-2019

Mooie telefoon en van alle gemakken voorzien

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik kon weer een telefoon uitzoeken en ik heb voor, ik denk 10x, een Samsung uitgekozen. Ik vind dat de Samsung makkelijk in gebruik is en overzichtelijk en ik zou ook niet gauw overstappen naar een Iphone. Mijn vrouw heeft ook al jaren een Samsung
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lin18 27-11-2019

Mooi uiterlijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik heb dit toestel nu een paar dagen, maar hij bevalt heel goed.
Hij maakt mooie scherpe foto's en is fijn in gebruik.
De batterij gaat een hele dag mee zonder tussendoor oplader.
Mooi uiterlijk.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Daniëlle s 27-11-2019

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Hallo heb mijn s10 plus nu een maandje en wat ben ik er blij mee zeer goed draaiende en handige telefoon met mooie camera
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews