Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white - Reviews

Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
512 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 10 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 150 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Verschuur 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel nieuwe snufjes en een te gekke camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Voor hetgeen ik er mee moet doen is tie te gek. Hij is lichter en de foto's zijn scherper dan ode foto's zijn scherper en beter. Dankzij deze s10 ben ik van mening dat ik nooit meer een ander wil

Pluspunten

  • Camera
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 13-02-2020

Verlengstuk van mijzelf

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

8,0
Omadat ik best vergeetachtig ben is de 10+ voor mij de ultieme partner,vergaderingen verjaardagen,maar ook onderweg naar het werk,vantevoren aangeven wat de snelste route is maakt voor mij de galaxy 10 plus de ultime partner.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ludger 13-02-2020

Fantastisch scherm, super accu

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon nu bijna een half jaar en hij is echt fantastisch, ligt fijn in de hand, super foto's en lange accuduur. Daarnaast is hij fijn op video 's op te kijken en de extra samsung apps zijn heel goed.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 13-02-2020

komt de spec goed na

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
zeer tevreden met mijn aankoop na een miskoop van de s8 is dit een hele vooruitgang ben zeer blij met de s10plus
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Desiree77 13-02-2020

S10 plus super fijn toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik heb de s10 plus nu 2 maanden en ben er super blij mee is een heel fijn toestel.maakt goede en duidelijke foto's is lekker snel en zit er mooi uit.
Heb altijd al samsung gehad en blijf er bij wil geen andere en neem iedere 2 jaar een nieuwe samsung
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dean2005 12-02-2020

Perfect!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

8,0
Ik heb mijn telefoon met kerst gekregen en hij bevalt me heel erg. Ik zit nog op school maar werk zonder laptops, hierdoor heb ik veel me telefoon nodig. Hij is zo snel en je kan er zo veel op kwijt. Ook zijn de camera's goed.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Cas2006 12-02-2020

Een geweldig toestel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

8,0
Ik vind de s 10 plus een geweldig toestel met goedwerkende en gemakkelijke functies zoals de snelle in screen vingerscan en de uitstekend werkende gezichts herkenning deze werkt zowel overdag goed als s'avonds als jet iets donkerder is en de camera is natuurlijk uitstekend alleen als je heel ver inzoomd (10x) dan word het onlangs de telelens toch van iets mindere kwaliteid het andere nadeel vind ik dat de accu na een loop van tijd minder wordt maar het is wel fijn dat hij dan ook weer in anderjalf uur is opgeladen verder vind ik het een goed en makkelijk design, hij is niet heel erg veel groter dan andere toestellen maar het scherm is natuurlijk enorm groot. Verder vind ik het een goed en vooral ook een degelijk toestel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jésaï 12-02-2020

Uitstekende telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
De telefoon had ik vorige maand gekocht en hij voldeed aan al mijn verwachtingen. Super snel, fijn scherm en de gebruikelijke kwaliteit die je gewend bent van Samsung.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anja 08-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel S10+

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Fijn toestel. Lekker licht. Mooi groot helder scherm. Prachtig helder geluid.
Makkelijk in gebruik en niet meer dat irritantie knipperlichtje, als er een bericht is binnengekomen :-) Ik moet alleen nog even de tijd nemen om op onderzoek uit te gaan om er uit te halen wat er in zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 08-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Zeer fijn toestel funtineerd perfect, de triple camera is ook echt een perfecte toevoeging voor perfecte foto's te schieten kortom een super toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote stap vooruit met de s10+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb zelf voor de S10+ gekozen en geen moment spijt gehad. Groot beeldscherm is heel fijn. Maar ook weer niet te groot. Past nog net in je zak. Alle camera's voor en achter met alle mogelijkheden zijn geweldig. Zo ook alle nieuwe instellingen. Accuduur is echt duidelijk langer dan voorheen. Dus niet meer continu aan de oplader. Heel fijne mobiel!! En de kleur groen is echt heel mooi groen...alles bij alles heb ik geen kritiek. Alleen maar voordelen!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Camera's
  • Snelheid

Minpunten

  • Dure prijs
  • Gladde achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J Van kalsbeek 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en accuduur zijn geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik vind het heerlijk een groot scherm en de snelheid van het toestel en daar naast de opslag ruimte van 128 Gb is erg fijn en dat er nog een extra sdcard in gaat maakt het net een laptop alleen dan in hand formaat , gewoon een toptoestel

Pluspunten

  • Snel
  • Groot scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mona 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne foon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
ligt goed in de hand en heel overzichtelijk een hele fijne telefoon...foto's zijn geweldig deze telefoon kan heel veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angele Scheijen 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kwaliteit beeldscherm en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ideaal voor mijn werk.
Gemakkelijk te bedienen en ideaal voor in het water
Zou hem iedereen aanbevelen

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Top geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tara 06-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder en mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik ben helemaal fan! Mooi beeld, zeer goede camera.
Handig in gebruik, alle nodige opties zitten erop

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Lange batterijduur
  • Goede camera

Minpunten

  • Niet gevonden nog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thera 05-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Het werkt super.. overdracht van de ene samsung Galaxy naar de andere is een eitje.
Lekker groot scherm en eindelijk weer eens een super camera.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Lange levensduur batterij

Minpunten

  • Veel app waar je niet om vraagd voorgeinstaleerd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P.m 05-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung galaxy s10 +

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Ik vind het een super toestel. Hele goede camera. Mooi geluid om series of films mee te kijken of muziek te luisteren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Guido 04-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon goeie camera ben zeer tevreden mee

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Super telefoon echt een aanrader ik zou hem echt kopen alles is mooi de afwerking camera geluid alles is perfect

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews