Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white - Reviews

Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
512 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 9 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 114 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Verschuur 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel nieuwe snufjes en een te gekke camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Voor hetgeen ik er mee moet doen is tie te gek. Hij is lichter en de foto's zijn scherper dan ode foto's zijn scherper en beter. Dankzij deze s10 ben ik van mening dat ik nooit meer een ander wil

Pluspunten

  • Camera
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wesley van nuland 26-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Groot scherm, fijne vingerafdruk scanner. Duidelijk beeld. Komt een mooi geluid uit. Batterij gaat ook lang mee

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Snel
  • Camera

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C. 25-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne telefoon, groot scherm, goed beeld en mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben superblij met de s10 plus, omdat hij lekker in de hand ligt, een mooi groot beeldscherm heeft. En voor muziek liefhebbers...er komt een mooi geluid uit.

Pluspunten

  • Mooi groot scherp berld
  • Mooi muziekgeluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tom 25-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed vernieuwd!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Fijne telefoon met goede verbeteringen, super dat het intern geheugen zo uitgebreid is nu! echter wel jammer dat de accu nog niet aangepakt is!

Pluspunten

  • geheugen
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • accuduur nog steeds niet verbeterd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wilfried 25-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

samsung galaxy S10+

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
prachtig toestel met veel mogelijkheden ziet er zeer mooi uit makkelijk te bedien mooi beeld van de camera's

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • zeer goede camera's
  • snel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 25-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Het display gebruikt bijna het hele front oppervlak en zelfs een deel van de zijkant wat een mooi beeld geeft. Het toestel ziet er solide uit. Slank met een strak design.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Goede batterijduur
  • Reageert snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica 25-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groote schrem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

7,0
De toestel heeft een mooie uistraling.
Het toestel is goed duidelijke.
mooi groote voormaat.
Het geeft voldoende geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniella 24-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Happy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Mooie nieuwe uitvoering blij dat ik gewacht heb op de s10plus. Scherm had wat mij betreft nog groter mogen zijn
Ik ben er helemaal blij mee

Pluspunten

  • Groot scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 24-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Mooi groot toestel dat ondanks dat toch met één hand bediend kan worden.
De batterij gaat ook langer mee dan je denkt. Ik kan er in ieder geval de hele dag me doen. Een gigantische sprong vooruit ten opzichte van m'n S7 die ik hiervoor had.
De kamera met een extra tele- en wijdhoeklens is ook prima.

Pluspunten

  • Een echte krachtpatser
  • Tele- en wijdhoeklens

Minpunten

  • Niet echt goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.K. 23-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik ben van een iPhone 6+ overgegaan naar de Samsung S10+. Ik wilde een telefoon waar ik veel meer uit kon halen. En dit toestel maakt het leven makkelijker en leuker! Super scherpe camera, grote geheugen en het perfecte maatje voor alledaagse dingen om te doen.

Pluspunten

  • grote scherm
  • veel geheugen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WINTER 23-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Super snelle telefoon met goede camera. De zoom functie met filmen en fotografie is heel erg scherp. Ik gebruik hem in combinatie met de DJI-go gimbal voor een professioneel stabiel beeld.

Pluspunten

  • Camera
  • Beeldscherm

Minpunten

  • Groot, past niet goed in broekzak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

darek 23-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
deze telefoon heb veel mogelijkheden,groot scherm goede kwaliteit van camera.
Reageert goed op je vingers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJvdAa 23-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
De meeste mensen weten wat ze kunnen verwachten wanneer ze deze telefoon bestellen. Dus ik wil het in de beoordeling kort houden.

Het scherm en geluid zijn echt geweldig, het lukt prima om hier goed een video op te kijken. Daarnaast werkt de telefoon zeer snel en werkt de vingerafdrukscanner ook erg goed. De batterij lijkt ook goed mee te gaan. Maar hij wordt bij mij in de auto opgeladen, dus dit geeft een vertekend beeld. De camera heb ik nog niet voldoende gebruikt, maar de groothoek lens is echt een geweldige aanvulling voor mij. Ik ben vaak foto's aan het maken voor werk in kleine hoekjes, dit werkt perfect daarbij.

Hij voelt ook heel degelijk aan, hij is zeer mooi en na een tijdje viel voor mij het gat in het scherm niet meer op.

Wat ik wel mis op deze telefoon is het ledlampje bij een bericht, ze hadden hiervoor bijvoorbeeld de edgelighting van de dubbele voorcamera module kunnen gebruiken.

Ook vind ik hem erg glad, ik heb dit opgelost door een Dbrand sticker overheen te plakken.

Pluspunten

  • Scherm
  • Geluid
  • Camera's
  • Design

Minpunten

  • Toestel is zeer glad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArT 23-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

S10+ black

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Wat een geweldig toestel. Beeld kwaliteit is formidabel. Ook erg blij met de 128GB en de uitbreiding met een SD kaart. De snelheid is top alsmede de kwaliteit van de foto's en films. Mooi paradepaardje.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • extra geheugen middels sd kaart
  • 3 camera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkvdVen 23-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi toestel goed handtrbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
heb er even op moeten wachten maar het is het allemaal waard.
mooi toestel heldere foto`s
snel veel ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anne 23-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Fijn toestel ben van iPhone terug gestapt op deze. Zou geen iPhone weer nemen. Toestel is duidelijk mooie heldere kleuren. Foto's krijg je scherp beeld maakt niet uit welke stand je neemt.

Minpunten

  • Je kunt niet altijd scherm groot maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jochem 22-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

samsung S10+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Geweldige telefoon zeer snel en uitzonderlijk mooi scherm en geluid accu gaat zeet lang mee toestel is zeer slank en dun

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • accuduur

Minpunten

  • zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 22-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waardige opvolger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Geweldig toestel, maakt nog betere foto's dan de S8 plus.
Licht goed in de hand, batterijduur absoluut acceptabel bij veelvuldig gebruik.
Erg blij mee.

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid

Minpunten

  • Erg glad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews