Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black - Reviews

Specificaties
Display
6.1 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 8 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 88 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edwin Konigers 24-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi toestel

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Mooi toestel. Duidelijk en overzichtelijk. Mooi groot en helder scherm. Is lekker snel. Batterijduur is prima.

Pluspunten

  • Scherm
  • Batterij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melvin 24-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooiste en beste samsung tot nu toe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Nog niet zo lang in bezit maar tot nu toe heel tevreden. Ik heb bijna alle galaxy serie's gehad en deze is toch wel het beste en mooiste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 24-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, fantastische camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Vlaggenschepen zijn nooit goedkoop, maar bij de S10 krijg je wat je verwacht. Zoals altijd goede camera's die bij verschillende omstandigheden goed functioneren. strak design en goede prestaties

Pluspunten

  • camera
  • accuduur
  • design

Minpunten

  • ergonomie, touch rand te dicht op rand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 24-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk hanteerbaar en scherp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Het product werk naar behoren en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding, accu gaat lang mee en laad snel op, ook draadloos, scherm is lekker groot en super scherp, knoppen zitten op de juiste plek. Camera's zijn super scherp.

Pluspunten

  • Scherpe camera
  • Lange accuduur
  • Groot scherm
  • Scherp scherm
  • Goed geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 24-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De topper van dit moment.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik mocht al maanden verlengen maar kon steeds niet het juiste toestel vinden. Met de S10 was verder zoeken niet nodig. Deze telefoon heeft alles wat ik in een telefoon ziek en zoveel meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lamyaa 24-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooier en beter dan verwacht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Perfecte prijs kwaliteitverhouding! Mooie telefoon, ligt goed in de hand en maakt mooie foto's. Voor de kleur wit gekozen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali Achahbar 23-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige telefoon.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Super snel, mooi beeld prachtige camera. Een en al een pracht toestel van Samsung.......
..............

Pluspunten

  • Camera
  • Snel
  • Eenvoudig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MJ 23-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi scherm, snel, lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Super! Mooi scherm, heldere kleuren, goede foto's. Ik ben overgestapt van de iphone naar Samsung en heb nog geen moment spijt gehad. Ben wel benieuwd naar de Earbuds.. deze hoop ik binnenkort te ontvangen

Pluspunten

  • groot helder scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jochem 23-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Erg fijn toestel met sterke accu en fantastische camera. Ligt goed in de hand, en heeft een snelle processor.

Pluspunten

  • camera
  • scherm

Minpunten

  • groter dan de samsung s8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anlojo 23-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Na 2 jaar plezier gehad te hebben met mijn S7 nu voor de S10 gekozen. Prima Toestel Stuk Sneller mooi uiterlijk en standaard voorzien voor 2 sim kaarten. Toestel pas een dag in mijn bezit dus accu duur kan ik nog niets over zeggen.

Pluspunten

  • geschikt voor 2 simkaarten
  • mooi uiterlijk
  • meerdere lensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R bentem 23-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Batterij snel leeg verder een prima en mooie telefoon. Mooi geluid, mooie kleuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung galaxy s10 128GB white 22-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en goede accu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik heb het toestel nu 3 weken ongeveer en het werkt perfect. Ik heb hiervoor de samsung galaxy s7 edge gehad die ook prima werkte, maar ik heb besloten om over te stappen en het was echt een goede keuze. De samsung galaxy s10 heeft een goede accu die lang mee gaat en de scherm grote is perfect. Daarnaast heeft het een hele goede camera die perfect werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos van Zutphen 22-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Hiervoor Samsung note en Samsung S8+ gehad. Prima scherm, groot bedieningsgemak. De verbeterde fotolens is een extra motivatie om bij Samsung te blijven == S10.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

anouk 22-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn groot scherm, telefoon zelf niet gegroeid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Fijn: een groter scherm maar geen grotere telefoon. Ik ben blij 😊 als ik teksten lees, film kijk, foto's bestudeer, eigenlijk bij alles . Hij ligt prettig in de hand en de vinger afdruk scanner bovenop is ook heel prettig.
Minpuntje van het grotere scherm is dat de led indicator is verdwenen. Dat is jammer want nu zie je niet direct of je een bericht hebt ontvangen. Maar overall: heel blij mee!

Pluspunten

  • schermgrootte
  • lekker in de hand

Minpunten

  • ontbreken led indicatorlampjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wanda 22-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Camera is geweldig en het toestel ligt heel fijn in de hand. Het scherm is prachtig qua kleuren en de gezichtsherkenning is een mooie verbetering ten opzichte van de vorige versie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maggy 22-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Galaxy s10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
De galaxy s10 is een hele fijne telefoon handig in gebruik en ziet er ook nog eens stijlbol uit. De camera maakt geweldige foto's en het scherm van de telefoon is lekker groot en helder wat zorgt voor fijn kijkplezier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser1991 22-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

S10 512gb black

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Pracht toestel! Lekker snel zoals beloofd. De camera is ook super. Zeker 1 van de beste toestellen tot nu toe.

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Grace 22-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Upgrade naar S10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik was al tevreden over Samsung. Een logische stap naar een nieuwe toestel om weer hiervoor te kiezen. Toestel heb ik nog maar pas dus kan alleen vertellen over hoe het tot nu is ervaren. Camera is sowieso een verbetering. Mooi beeld, Bixby is alleen nog in het Engels. Waardoor bv namen niet goed wordt begrepen. Maar zeker leuk en handig om mee te werken.puntje van kritiek Spraakinvoer voor bv WA. Is ook alleen nog in het Engels. Ear buds zijn besteld ben benieuwd hoe dat samen bevalt. So far so good!!

Pluspunten

  • Mooi scherp beeld
  • Camera maakt mooie fotos

Minpunten

  • Spraakinvoer alleen Engels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daanbanaan84 22-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm, geweldige camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Erg gebruiksvriendelijk en mooie heldere kleuren. Batterij gaat lang mee en genoeg ruimte aan geheugen.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden gebruiker 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel en goede camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Prima telefoon. Ik heb hem nu 3,5 week en heb geen nadelen ontdekt. Het is een fantastische telefoon

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid
  • Vergroten beeld Youtube
  • accu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews