Huawei P10 5.1" Smartphone - 64GB - Zwart - Smartphones
Huawei P10 super fijn toestel.
Het toestel voldoet aan alle eisen en werkt snel en zeer gebruiks vriendelijk. Prijs technisch ten opzichte van andere merken is dit een aanrader. Ik ben er zeer blij mee.
Super telefoon
Wat een geweldige telefoon,snel en makkelijk in gebruik . Super uitstraling en werkt bijna net zoals een duure iPhone . De foto's zijn echt super scherp en beveiliging door vingerafdruk is ideaal
Pluspunten
- Uitstraling
- Gemak
- Bediening
- Beveiliging
- Camera
Overgestapt van Samsung naar Huawei P10 black
Ik ben overgestapt op een Huawei P10 omdat de kwaliteit prijs verhouding mij erg aansprak en het toestel werkt buitengewoon prima met zijn 64Gb geheugen en zijn snelheid is perfect. Duidelijk en gebruiksvriendelijk en de camera van Leica maakt prachtige plaatjes en video's. Zeer tevreden.
Pluspunten
- De prima camera
- 64 Gb geheugen
Minpunten
- Camera had iets lichtgevoeliger kunnen zijn.
Fijne telefoon
Ik had hiervoor de Huawei p8 lite en ben toen overgestapt naar de p10. Ik heb de telefoon pas een maand maar hij werkt super. Mooi groot helder scherm en de foto's die je kan maken zijn super scherp.
Pluspunten
- Helder scherm
- Super camera
- Lange baterij duur
- Goed geluid
- Telefoon laad heel snel op
Minpunten
- Nieuwe oplader aansluiting (geen Android of iso)
State-of-the-art smartphone
Het is een geweldige telefoon die op alle vlakken voldoet aan de eisen die je kunt hebben voor een smartphone. Het uiterlijk is formidabel met de afgeronde randen en het gebruik van één vingerafdruk-scanner als vervanging voor de home/terug/apps knoppen. Maar het pareltje van deze telefoon is de camera, die op alle vlakken uitblinkt en met recht smartphonecamera van het jaar benoemd is.
Pluspunten
- Camera
- Gebruiksgemak
- Uiterlijk
- Camera!
Minpunten
- Niet water- of stofdicht
- Geen Qi draadloos opladen mogelijk
Erg snel, helder scherm en prima camera
Ik wilde iets anders dan Samsung waar ik niet tevreden over was. Apple vind ik veel te duur dus viel mijn oog op de P10. Ik ben aangenaam verrast door de snelle processor en goede camera. Voelt solide en kwalitatief aan. Wordt standaard geleverd met screenprotector en case.
Pluspunten
- prijs
- camera
- snelheid
Minpunten
- minder keuze uit kleuren
Huawei P10; top toestel!
Een goed toestel; maakt mooie scherpe foto's (Leica lens)/ de accu gaat lang mee en in razendsnel opgeladen. Het scherm is groot en van goede kwaliteit. Het toestel is gebruiksvriendelijk en goed geprijsd. Een hele fijne telefoon dus!
Pluspunten
- accuduur
- groot scherm
- prijs-kwaliteit
- gebruikers gemak
- beeldscherpte
Huawei P10
De huawei P10 krijgt van mij een 10. Hiervoor altijd Samsung gehad maar de huawei doet niks onder voor Samsung. Werkt erg snel en prettig. Mooi design en ligt lekker in de hand. Zeker een aanrader!
Pluspunten
- Scherm
- Ligging in de hand
- Geluid
- Snelheid processor
Licht, strak en snel!
Upgrade van P8 lite naar P10.
Licht, strak en snel! Makkelijk in gebruik. Ben er blij mee en raad dit product aan!
Pluspunten
- Strak design
- Licht gewicht
- Snel
Minpunten
- Geen
Super toestel
Ik was altijd een iPhone gewend maar dit is een super toestel beeld is haar scherp maakt super foto's en hij is lekker snel dus prijs kwaliteit verhouding is gewoon hoes ik zal hem zeker aanraden naar andere mensen.
Pluspunten
- Scherp beeld
- Scherpe foto's
- Prijs
Huawei P10
Mijn eerste Huawei. Gebruiksvriendelijk in te stellen, mooie foto's en vele extra's. Zeer tevreden ook qua prijs en kwaliteit
Perfecte camera
Wouw, wat een goede camera! Zelfs de front camera is super. Toestel is extreem snel en heeft ook nog eens een mooi uiterlijk! Top toestel!!
Pluspunten
- Camera's
- Uiterlijk
- Accu
- Opties in toestel
- Mooi design
Minpunten
- Adapter wordt warm
- Geen mappen kunnen indelen in het menu
Mooi toestel met groot scherm en snel werkende processor
Overgegaan van Apple iPhone 6 naar deze telefoon , werk sneller en is scherper als de iPhone, goede camera met veel mogelijkheden, is een perfect toestel en zeker een goede tegenhanger van de iPhone
Pluspunten
- werkt lekker snel
- de vingerafdruk scan is top
Minpunten
- nog niet gevonden
Huawei p10
Super toestel. Batterij is snel opgeladen, batterij duur is goed en de foto's die je maakt zijn van goede kwaliteit. Ook is de vingerafdruk scanner verbeterd ten opzichte van de p9 is die van de P10 accurater wat het gebruiksgemak van de vingerafdruk scanner enorm heeft verbeterd.
Aandachtspunt voor dit toestel: toestel is al voorzien van een screenprotector op de display. Op internet word aangeraden deze niet te verwijderen omdat het display in vergelijking met andere toestellen niet is bewerkt met een speciaal laagje wat je telefoon er minder vies uit doet zien (zie Google voor meer info)
Toptoestel
Dit toestel van hoge kwaliteit en goede specificaties doet niet onder voor de giganten onder mobiele telefonie zoals Samsung en Apple. Op gebied van de cameraspecificaties onderscheidt deze telefoon zich zelfs in positieve zin. Als voorheen tevreden gebruiker van de P8 kun je direct met het toestel uit de voeten, ook al zijn een hoop punten veranderd/verbeterd. De reden voor het geven van een 9 ipv de volle 10 is de prijs. Vanaf de P9 en nu met de P10 is Huawei definitief uit de categorie 'budgettelefoons' gestapt, waardoor Huawei niet meer voor iedereen te betalen zal zijn.
Pluspunten
- CAMERA
- Vloeiende Android-Huawei OS
- Hoogwaardige behuizing
- HiCare servicegarantie
Minpunten
- Prijs
Fijne telefoon
De p10 is een fijn toestel met een mooi ontwerp.
De camera is geweldig en maakt erg goede foto's die je ook na afloop kan bewerken.
De standaard muziekspeler app is zeer gebruik onvriendelijk, maar daar download je zo iets anders voor.
Goed scherm en zeer goede fotos
Ik heb dit toestel nu een week in bezit,m'n eerste indrukken zijn zeer goed is goed in te stellen(veel mogelijkheden).De eerste fotos die ik er mee heb gemaakt zijn zeer scherp en overtreffen mijn verwachting.Het instellen van de adresboeken en e-mail ging allemaal soepel.Ook de vingerafdrukscanner werkt prima.Zo dit was het ff ga verder met expirimenteren,en hoop er nog veel plezier mee te beleven!
Pluspunten
- Camera
- body
Top telefoon voor weinig
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe Huawei P10, na enig onderzoek en het bekijken van video's via Youtube ben ik op deze telefoon terecht gekomen en ik had geen betere keuze kunnen maken. De prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn mening zeer goed, de camera is makkelijk in het gebruik maar heeft ook functies voor de persoon die er wat meer mee wilt spelen (aanpassen IOS etc.). Daarnaast is de telefoon makkelijk en duidelijk in het gebruik, wat ik in eerste instantie niet verwachtte. Alles is zeer duidelijk en er is een uitgebreid assortiment van applicaties die Huawei zelf op de telefoon heeft staan. De telefoon is normaal snel, niet opvallend snel of opvallend traag. De accu gaat helaas sneller leeg dan verwacht, maar houd het in principe wel een dagje vol. De batterij laad vervolgens razendsnel op dus dat maakt dit volledig goed. Kortom, ik ben een tevreden eigenaar van deze telefoon.
Pluspunten
- Zeer goede camera met veel opties
- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Eenvoudig, vertrouwd besturen
- Zeer snel op te laden
Minpunten
- Accu loopt sneller leeg dan verwacht
Fijn in de hand liggend en mooie foto's.
Ik heb dit toestel genomen ivm de leica camera wat toch top is en het grote geheugen , standaard , 64 giga bite.
Het ligt ook fijn in de hand en is snel te schakelen met de nieuwe vinger afdruk knop!
Kortom absoluut een aanradervoor wie is wat anders of gewoon een goed toestel wil hebben dan het andere merk :-)
Ik heb er geen spijt van , Top !!
Pluspunten
- Camera
- Groot standaard geheugen
- Mooi plat
- Snelle schakeling tussen de apps.
Minpunten
- Speaker had iets beter gekund.
Verfijnd toestel met uitmuntende prestaties
Huawei heeft gezorgd voor een toestel die eenvoudig te bedienen is. Daarnaast maakt de Leica camera erg scherpe, mooie foto's. Dit vlaggenschip kan de concurrentie met een Samsung en/of iPhone makkelijk aan!
Pluspunten
- Uitstekende camera
- Goede accuduur
Minpunten
- Laadkabel niet universeel (nog niet)
- Ontgrendelscherm niet te personaliseren
Veel voor weinig??
Ik ben 2 jaar geleden overgestapt op Huawei met de P8 en dit zeker tot tevredenheid eigenlijk was het niet nodig om een nieuw toestel te kopen maar omdat zoonlief ook naar Huawei wil heb ik een P10 gekocht en ook deze Huawei is weer zeer krachtig en een scherp scherm maar de foto's zijn verbluffend ik denk ook dat ik niet zo snel meer over zal gaan op een ander merk.
Pluspunten
- Krachtig
- Zeer helder en scherp scherm
- Verbluffende foto's
- Duurzaamheid batterij
Minpunten
- Geen micro USB meer
super toestel de p10
Dit is de 3 de huawei in 6 jaar wil nooit weer anders duidelijk toestel iedereen kan hem gebruiken niet moeilijk om in te stellen ik ben er zeer tevreden mee ik geef hem een 10
Pluspunten
- mooi
- duidelijk
Minpunten
- geen
- geen
beste produkt tot nog toe
na een heel gamma samsungssmartphones nu toch gekozen voor de p 10 , zeer aangenaam verast door de supersnelle werking , geweldig scherm, en 200 euro goedkoper dan de s8 van samsung ,bovenop noch 1 jaar langer garantie na registratie , super gewoon
Pluspunten
- supersnelle processor
- zeer goede camera
Minpunten
- geen
- geen
Topkwaliteit voor een goede prijs.
Ik gebruik al langer Huawei vanwege de prijs kwaliteit verhouding. Huawei doet niet onder voor de andere spelers qua specificaties. De prijs is echter veel interessanter dan een Samsung, Sony of Crapple. Met het vlaggenschip P10 haal je een heerlijk stuk techniek in huis met voor een perfecte afmeting, een camera waar je u tegen zegt en meer dan prima performance.
Pluspunten
- Camera
- Beveiligingsfeatures
Minpunten
- Nog niet ontdekt
Goede processor
Het is een kwalitatief toestel die makkelijk concurreert met Samsung en Iphone. Batterij gaat langer mee dan een dag vanwege een slimme processor die je gebruik monitored. Standaard 64 GB is ook ideaal voorde geweldige foto's die je maakt met de Leica lens!!
Pluspunten
- Vingerscanner
- Fotocamera
- Beeldscherm
- Processor
Minpunten
- Toetsenbord