Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones
Schitterend beeld en supersnel
Heerlijke phone , supersnel en update naar android 7
Na een dag gebruikt maar 2 % van de batterij verbruikt.
COMPLETE AANRADER !!
Pluspunten
- Grote resolutie
- zeer zuinig in verbruik batterij
Samsung Galaxy A5 2017
Tot de dag van vandaag heb ik talloze smartphones gebruikt maar dan van 50 euro tot 800 euro.
Voor dat ik begin wil ik zeggen dat het voor iedereen een ander beleving is.
Mijn ervaring door de jaren heen met smartphones hebben mij anders laten denken.
Je word door alle marketings bureaus benaderd, buiten, kranten, tv, laptops, over de nieuwste en de snelste telefoon.
Je hoeft helemaal geen 1000 euro neer te leggen voor een telefoon waar de meeste na 2 jaar toch een ander in ontvangst nemen na het verlengen van de abonnement ( of je koopt het los ). Een toestel die water dicht is en van een goedkwaliteit materiaal is gebouwd waarbij ook is komt kijken dat het een kraak helder scherm is en een goed speaker die aan de boven kant is geplaatst is, geeft mij het gevoel van ( HET HOEFT NIET DUUR TE ZIJN ) om een prettige telefoon te hebben.
Samsung a5 2017 is een telefoon die kwa prijs kwaliteit houding goed in elkaar is gezet. Een 14 nano chip die ook is samen met de nieuwe schil van Samsung geweldige prestaties levert voor de batterij. Hier onder zet ik wat specs zodat je het kan google als je er niet zoveel verstand van hebt.
Samsung Exynos 7, Octa-Core 1.9GHz, Exynos7880
32GB eMMC NAND, 3GB Mobile DDR4, IP68 Dust/Water proof
16MP Primary Camera, 16MP Secondary Camera
5.2" AMOLED, 1920 x 1080 w/On-Cell Touchscreen
Natuurlijk heb je ook min punten zoals de OIS / EIS wat invloed heeft voor videos maar ook met het nemen van foto. Een ander min punt is toch de onzekerheid van de achter glas het voelt HOL en dat klinkt anders dan de Gorilla Glass 4 op de display.
Ik kan zo door blijven gaan maar een telefoon die lekker soepel loopt en de laatste update ook zal krijgen 7.0 etc etc en een mooie SLIM BOX Speakers van Samsung kado krijgt kan ik werkelijk niet links laten liggen.
Pluspunten: Batterij; Scherm; Speakers; Prijs
Minpunten: OIS/EIS; Achterkant glas ?; Kleur temperatuur scherm
Pluspunten
- Scherm
- Batterij
- Front face camera
- Bouw kwaliteit
Minpunten
- Geen Ois/Eis
- Achterkant voelt breekbaar aan
'Kleinere' broertje waar je wél vrolijk van wordt
Met de A5 (2017) heeft Samsung het 'kleinere' broertje van de S7 gelanceerd. Kleiner niet qua formaat wel van inhoud. Waar kleinere broertjes wel eens enorm kunnen tegenvallen doet de A5 dit niet. Ondanks het feit dat de A5 onder de motorkap een stap terug heeft gedaan ten opzichte van de S7 kan niet gezegd worden dat je inlevert op rijplezier. Want niet alleen de inhoud van de motorkap is geminimaliseerd (camera, processor, scherm etc..), ook de prijs! En dit maakt de A5 een prima aankoop voor een toestel in de middenklasse. Je koopt met dit toestel niet het beste van het beste, maar wel het beste voor dit bedrag!
Pluspunten
- Waterdicht
- Vingerscanner
- Prijs/kwaliteit
Minpunten
- nieuw type oplaadkabel
Langere accuduur en super mooie scherpe foto's!
Ik heb voor deze telefoon gekozen omdat de camera heel goed zou zijn. Niets van gelogen! Ik krijg steeds complimentjes dat de foto's zo super scherp en helder zijn. Vergelijk: deze camera is beter dan die van bijvoorbeeld de S7 Edge. Verder is het besturingsprogramma gewoon lekker soepel. Een groot voordeel van deze telefoon vind ik ook dat de accu het langer volhoudt dan andere modellen en is hij leeg dan is hij echt in no time weer vol. Hij doet als je de standaard dingen: appen, internetten, YouTube, Facebook, foto's en filmpjes maken en bekijken, agenda, voornamelijk gebruikt wat hij moet doen. Ook het geluid bij het afspelen van muziek/filmpje is prima. Zoek je een mobiel die niet in de duurste categorie valt maar wel alle opties heeft én super foto's? Dan zou ik zéker niet meer twijfelen en voor deze gaan!
mooi beeldscherm en zeer handzaam in gebruik
Voor dit toestel gekozen daar Samsung voor mij al jarenlang de meest betrouwbare toestellen tegen te juiste prijs kwaliteitsverhouding biedt.
Foto's zijn werkelijk té mooi! Zeer blij mee.
Superfijne telefoon. Hij ligt zo lekker in de hand. Het glas voor en achter voelt lekker glad aan. De kleur van de telefoon is misschien bijzaak, maar ik vind de gouden versie bijzonder! Zónde om er een hoesje om heen te moeten doen. Mooi formaat telefoon. Erg goed scherm! Geweldige kleuren. De foto's zijn werkelijk écht super mooi. Voor en achter een 16 megapixel camera! Ik gebruik de telefoon o.a. voor mijn werk, en de foto's ook. Ik kan nu hele mooie gedetailleerde foto's plaatsen op mijn website! ROCK ON SAMSUNG...!!!
Pluspunten
- Afwerking
- Beeldscherm
- Camera
Minpunten
- Nog niet ontdekt
- Zonde dat ik er een hoesje om heen ga doen
Mooien werkbare telefoon
Makelijk te instaleren. Nooit meer iets anders dan een Samsung! Goed beeldscherm. Ligt goed in de hand niet te groot
leuke mobiel en fijn in gebruik
Ik vind het een fijne mobiel, hij ligt fijn in de hand, alles duidelijk leesbaar en duidelijk. Ook zeer overzichtelijk en het heeft ook een helder beeldscherm en de buitenkant heeft ook een schitterende kleur.
Pluspunten
- groot
- helder
- betaalbaar
Mooie helder scherm ,duidleijk door grootte
Ik vind de Samsung telefoons fijn, duidelijk en makkelijk te bedienen, duidelijk scherm scherpe foto's, even uitstapje naar Iphone gedaan maar nu weer terug bij Samsung
Pluspunten
- Goede telefoon
- Helder scherm
- Mooie fotos
Uitstekende telefoon!
Ik heb voor dit product gekozen omdat Samsung een betrouwbaar merk is en altijd aan mijn eisen voldoet. Het scherm is helder, scherp en de telefoon is over het algemeen een pittig spicy dingetje mimang.
Pluspunten
- Helder scherm
- Strakke telefoon
Fijn toestel met goede accu!
Op aanraden van een kennis gekozen voor deze telefoon.
Ben er dan ook blij mee. Fijn groot scherm, accu gaat lang mee. goede kwaliteit camera. Handzaam en snel makkelijke bediening zoals ik gewend ben van Samsung.
Ben er blij mee!!!!
Pluspunten
- mooi van vorm
- groot scherm
Scherpe camera
Fijne en snelle mobiel, veel geheugen, bevalt erg goed tot nu toe. De camera kwaliteit is ook uitstekend voor de prijs die je voor dit toestel betaalt.
Pluspunten
- Scherpe camera
- Lange accuduur
Minpunten
- Geen universele oplader
Galaxy A5 2017
Een wereld van verschil wat een fijn toestel. ligt heerlijk in de hand omdat deze wat zwaarder aan voelt. Prachtig beeld scherm Een echte aanrader Doet alles wat die moet doen. Tot op heden is opladen zo gebeurd Ook in het opbergvakje van de auto ideaal
Gewoon een stoer ding
Pluspunten
- Accu snel opgeladen
- Groot scherm
- Kwaliteit prijs verhouding
Minpunten
- Afwijkend oplaad snoer
- Kwetsbaar verloop stukje
snel mooie foto`s
super fijne telefoon reageert snel vingerafdrukfunctie werkt perfect foto`s maken reageert hij ook snel en heel scherp
Pluspunten
- camera
- vingerafdruk
- snelheid
- makkelijk in gebruik
Minpunten
- glasbescherming kan er niet mooi opgezet worden
Mooi toestel, niet te groot en niet te klein
Voorheen een windows toestel. Windows 10 verschrikkelijk. nu aan Galaxy A5.wil hem niet meer kwijt. Bellen, mailen, appen, foto's, filmen, route plannen/rijden. alles doet wat het moet doen met een heel goede accu.
erg mooie vormgeving.
Het is een degelijk toestel, gelijk als je het vastpakt straalt het degelijkheid en elegantie uit. Goed mobieltje
Pluspunten
- Design
- Erg goede stabiele cameras
- Snel
Minpunten
- Vrij prijzig
Een mooi duidelijke display, accu is snel opgeladen.
Ik heb voor dit toestel gekozen omdat, het voor mij het juiste toestel is en ik zeer tevreden ben en zeer makkelijk in gebruik.
Pluspunten
- Goede prijs
- Mooi apparaat
Minpunten
- Geen
- Geen
Alles wat je nodig hebt
Tot nu toe geen enkel probleem met het toestel alles werkt snel en zoals het hoort. Veel leuke en handige functies en aandacht voor selfies
Pluspunten
- Mooi ontwerp
- snel en veel functies
- goede camera
Groot scherm; lange accuduur, makkelijk te bedienen.
Groot geheugen, makkelijke bediening en groot scherm. Goeie camera met veel mogelijkheden. Lange accuduur.
groot scherm goede accu duidelijk gebruiksvriendelijk
de telefoon heeft een groot en duidelijk scherm. de telefoon is gebruiksvriendelijk en heeft een goede accu. qua prijs en kwaliteit zou ik de telefoon zeker aanraden.
groot scherm , accu gaat lang mee.
Ik heb hem gekozen om de vele mogelijk heden die op het toestel zitten
lange stand-by tijd. 16mp front camera.
en vinger print
Pluspunten
- vinger scan
Top toestel !
Samsung is een mooi toestel en makkelijk in gebruik. Ook voor de "oudere "mobiele gebruiker fijn in gebruik. Scherm is groot en helder zodat de leesbril niet opgezet hoeft te worden. Een top toestel !!
Pluspunten
- Groot scherm
- Makkelijk in gebruik
- Mooie foto`s mee te maken
Minpunten
- geen
- geen
Mooi model en fijne camera
Dit is niet de duurste en meest luxe telefoon, maar hij werkt prima. De selfie camera is ook 16 mp dus dat is super fijn!
Groot scherm, fijn toestel
Fijn toestel, had hiervoor een Windows phone,...grrr
Prijs kwaliteit van dit toestel met de nieuwste besturing van Android (7)
goede camera.
Pluspunten
- Batterijduur
- nieuwste voeding
Minpunten
- toch wel de prijs
goed toestel
De Samsung Galaxy A5 2017 is een degelijke middenklasser. Hij is waterdicht, heeft een mooi oledscherm en is gebouwd met stevige en luxe materialen, waardoor hij mooi oogt en goed aanvoelt. Het glas van het ontwerp zal echter sneller breken dan een achterkant van kunststof of metaal en dat is iets om rekening mee te houden. De camera's zijn bovendien niet wat je op basis van de specs zou hopen en hij komt uitstekend uit de accutesten, maar toch kun je moeite hebben er meerdere dagen mee te doen. Desondanks zullen veel mensen met deze telefoon goed uit de voeten kunnen en wie per se een Samsung wil met een ontwerp van glas en metaal zonder de hoofdprijs te betalen voor een S7 of S8, komt al snel bij deze telefoon uit.
Pluspunten
- waterdicht
- goed
- snel