Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones
duidelijk leesbaar scherm. Handleiding is zeer uitvoer
Dit is mijn eerste smartphone, aangeschaft na advies van een kenner, bevalt mij uitstekend. Ingebruikneming duidelijk en eenvoudig.
Pluspunten
- zeer bruikbaar voor mij
- degelijke uitvoering
- mooie vormgeving
Minpunten
- heb ik, nog niet ontcekt
Helder scherm, goede accuduur! Zij-speaker helder geluid!
Het scherm is uitstekend lees-/werkbaar ook met helder licht (zon) erop. Door de speaker aan de zijkant vervormt het geluid niet wanneer de telefoon ergens op ligt. De accuduur is erg goed! Bij weinig gebruik houd de telefoon het uiteraard langer vol, maar ook met intensiever gebruik is dit minimaal een dag. Het snelladen is een uitkomst! Je hoeft niet meer uren te wachten tot je telefoon eindelijk vol is.
Pluspunten
- Accuduur
- Helder scherm, ook bij scherp licht
- Snellader werkt goed
- Intern geheugen
Minpunten
- Net een ander kabeltje dan 'regulier'
Goedkope en efficiënte telefoon
Met functies zoals kwaliteit vinger scanner en een 3d glas achterkant,
deze telefoon biedt een premium multimedia ervaring.
Pluspunten
- 3000 mAh accu
- goede camera
net binnen! groot scherm, mooie kleuren (zeker peach) BLIJ!!
Ik wou gewoon een normale leuke en toch mooie telefoon met een redelijk lage prijs, na lang gezocht te hebben kwam ik de sm-A5 tegen en die voldoet aan al me wensen het scherm is groot ongeveer even groot als die van de sm-s7 edge maar zonder de edge natuurlijk de camera is geweldig, ziet er super mooi uit en is aan beide kanten 16mp. ik heb hem net binnen maar alles ziet er goed uit en werkt prima / ik geef deze telefoon voor prijs kwaliteit zeker een 10!
Pluspunten
- camera
- scherm
- kleur
- batterij
- geluid
De camera is beter, sneller en de accu gaat veel langer mee.
Ik vind de A5 een prima keuze voor een betaalbare prijs. Het is een soort uitgeklede versie van de S7 zonder dat je iets mist. alle belangrijke zaken, zoals goede accu, snel internet en goede camera zijn aanwezig.
Pluspunten
- goede camera
- Snelle camera
- Snel internet
- lange accuduur
Minpunten
- Mist waarschuwingslampjes bij bericht
- Niks
mooie gsm,goed gewicht ,super snel,goed beeld ,goed geluid!
mooie gsm,goed gewicht ,super snel,goed beeld ,goed geluid! prachtige telefoon.Ik heb de gold.Ik vind deze telefoon een aanrader.
Pluspunten
- mooie gsm
- goed gewicht
- super snel
- goed beeld
- goed geluid
Minpunten
- geen
Mooie A5 2017 snel en goed in de hand
Deze mooie A5 2017 is snel, reageert zoals verwacht en heeft een lange accuduur. Hiervoor de S5 die na bijna 3 jaar trouwe dienst toch echt wel minder begon te worden, echter in plaats van voor de nieuwste duurdere S8 te gaan deze A5 gekocht en voldoet ruim waarvoor ik deze ga gebruiken!
Pluspunten
- Niet te groot
- Mooi contrast
- Levensduur batterij
- Aansluitsnoer nieuwe genearatie
- Keuze uit 3 mooie kleuren
Minpunten
- Nog niet ontdekt
Goeie kwaliteit camera en een prettig formaat
Ik was opzoek naar een nieuwe telefoon. Ik had eerst de sony xperia die ook onderwater kon. Ik was opzoek naar een soort gelijke. De A5 is alleen spat waterdicht. (Wat uiteraard altijd mooi meegenomen is als erop tafel een glas om kan vallen). Het formaat van de A5 is zeer prettig past ook in je broekzak. Ook zeer gemakkelijk is het starten met de telefoon, doormiddel van makkelijke stappen kon ik gegevens overnemen van mijn oude telefoon. Ik hoefde ze alleen maar tegen elkaar aan te leggen. Heel handig. Alle apps waren meteen overgenomen en kon ik meteen gebruik maken van mijn nieuwe A5 samsung. Zeer tevreden
Pluspunten
- Gegevens overnemen oude telefoon
- Camera
Minpunten
- Ander stekkertje oplader
Blij
Het is een mooi formaat telefoon en erg gebruiksvriendelijk! Heel makkelijk gegevens over te brengen vanaf het oude apparaat. Mooi groot scherm en erg mooi afgewerkt.
Pluspunten
- groot scherm
- makkelijk in te stellen
goede telefoon
Overall een zeer goede telefoon, een minpuntje is wel dat voor mijn kleinere handen de volume toetsen zeer hoog zitten, ik kan met een hand niet de home-toets en de volume omhoog toets indrukken.
het is ook noodzakelijk om het vollume harder te zetten want de enkele speaker is nogal zwak
De actie samsung level box slim is ook mooi meegenomen, let wel op als je deze telefoon in belgie besteld dat je specifiek naar:
moet gaan, anders zal samsung's pagina je code niet herkennen.
Pluspunten
- batterijduur
- 16 mp selfie-camera
Minpunten
- kamera is wazig als je hem niet stilhoud
Accu gaat lang mee, mooi helder scherm, top telefoon
De Samsung Galaxy A5 heeft allereerst een mooi design, en met de kleur Gold Sand ziet die er fantastisch uit. De accuduur gaat makkelijk 2/3 dagen mee als je hem niet te veel gebruikt. Met actief gebruik ruim een dag dus geen problemen met een lege accu overdag. Met het nieuwe Adaptive Fast Charging laadt de telefoon ook binnen 2 uur volledig op. Wel zo fijn als je hem even snel wilt opladen. Daarnaast is de telefoon erg snel in het gebruik en zijn alle features zoals je die gewend bent bij Samsung. Al met al is het super fijne telefoon die ik zeker aanraad!
Pluspunten
- Accuduur
- Snelheid telefoon
- Design
- Gebruiksgemak
- Uitbreidbaar geheugen
Minpunten
- USB 3C poort / niet universeel
AANRADER, met intensief gebruik goede batterij
Goede telefoon, zeker een aanrader
mooi uiterlijk en scherm buigt net iets af aan de randen waardoor je het goed kunt gebruiken.
laad snel op en werkt uitstekend.
geen enkele nadelen gemerkt tot nu toe (1week oud).
de software is nog oud, samsung heeft laten weten dat er een update komt
Pluspunten
- batterijduur
- mooi ontwerp
- goed scherm
Minpunten
- oude software
mooi handzaam toestel
ben erg benieuwd, ga af op aanbevelingen van anderen maar de eerste indruk is goed. Jammer dat er geen universele usb ladertje opzit maar met het verloopstekkertje (meegeleverd) gaat het ook wel lukken.
De gebruiksaanwijzing voor het eerste gebruik is wat karig. Bijvoorbeeld: moet ik het toestel openbreken om de simkaart erin te stoppen maar dat schijnt dus met een uitschuiflaatje te moeten.
Zoals gezegd, ik heb het toestel net in mijn bezit; als ik nog wat tegenkom zal ik mijn review aanpassen.
Mooi strak design en top kwaliteit
De A5 uit 2017 heeft een aantal zeer prettige pluspunten. Hij is stof- en waterdicht en tijdelijk krijg je een Level Box Slim speaker er gratis bij cadeau .
Pluspunten
- design
- degelijkheid
- groot scherm
- stofdicht
- (spat-)waterdicht
Minpunten
- geen
Goede foto`s
Goede kwaliteit/prijs verhouding, handzaam formaat, goede suggesties van Samsung voor handige apps en zeer scherpe foto`s van zowel de camera voor als achter
Pluspunten
- camera
- prijs
prima toestel
prima toestel. makkelijk in gebruik, lange accu en prima begeleiding via samsung.com en heel veel mogelijkheden!! ben er blij mee.
Fijne telefoon met duidelijk en helder scherm
Na mijn Samsung S5 mini is de A5 echt een verademing. Een mooi groot scherm en de telefoon is erg prettig in gebruik.
Ligt lekker in de hand
Heerlijk weer een samsung, snel ingericht en ik kon weer aan de slag. Duidelijk scherm. Gelukig kon mijn schijfje van mijn vorige telefoon er zo in. Heerlijk.
Pluspunten
- helder scherm
- simpele bediening
- snel
Fijne telefoon
Fijne telefoon, voldoet aan de verwachting. De camera is fijn en de selfie camera al helemaal. Toppie!
Pluspunten
- Groot scherm
- Goede selfiecamera.
Minpunten
- geluid niet echt luid
- Hoesjes lastiger verkrijgbaar
Goede accu en camera
Deze mobiel heeft een goede camera, zowel aan de voor als achterkant. Hij laadt ontzettend snel op en gaat lang mee. Ik hoef hem maar om de dag op te laden en gebruik hem toch wel de hele dag :) Ook heeft deze mobiel een groot geheugen.
Pluspunten
- goede camera
- lange accuduur
- laad snel op
- groot geheugen
Lange accuduur, mooie vormgeving, groot scherm, mooie foto's
Mooi en goed product, ben heel blij dat ik dit toestel heb gekozen ipv de S7 die ik eigenlijk eerst op het oog had! A5 is een echte aanrader, goede prijs- kwaliteitverhouding!
Pluspunten
- mooie foto's
- lange accuduur
- groot scherm
- snelwerkend
Minpunten
- volume speaker is niet zo hard
- speakeruitgang onlogische plaats
helder beeld snelle processor
Vandaag heb ik een Samsung Galaxy A5 gekocht, ben goed geholpen bij de mediamarkt, eenmaal thuis verpakking geopend, accu was al voor 505% vol, dus kon gelijk aan de slag, mooi helder scherm, alles opent zeer snel.
Pluspunten
- volle accu bij openen
- helder scherm
goede accuduur
Het is een mooi model, ziet er strak en gestroomlijnd uit, ook de achterkant is mooi. Accu gaat lekker lang mee. Laadt ook snel op met de snellader. Goede camera aan de voor én de achterkant. Voor een redelijke prijs toch een goed toestel. En je krijgt er een mooie gratis speaker bij.
Pluspunten
- lange accuduur
- laadt snel op
Minpunten
- geluid uit speaker beetje zacht
Scherm, formaat, gebruik en snelheid alweer vernieuwd
Als je denkt dat innovatie alleen nog in de looks zit, dan word je toch weer verrast door de Galaxy A5. Ja, de looks zijn geweldig en de feel ook. Prachtig afgewerkt, waterdicht en naadloos loopt het glas rond over in de kast. Ik ben een fan van Samsung en de beveiliging is wéér beter. Vingerafdruk vergt geen vegen meer en hij ont grendelt meteen. Ook als je je vingen schuin houdt.
Overzetten van oud naar nieuw toestel is appeltje-eitje, je bent meteen weer "thuis". De foto's zijn alweer een stap beter van kwaliteit en het gebruiksgemak en de overzichtelijkheid is verbeterd. Ik moet nog veel meer ontdekken, maar ik ben nu al tevreden.
Pluspunten
- Scherm
- Gebruik in één hand, ergonomie
- Verbeterde ikonen
- Vormgeving
Minpunten
- Nieuwe stekker, dus weer adapters
- Openen met sleuteltje, die raakt makkelijk kwijt
- Nieuwe batterij kun je niet zelf erin doen
gebruiks vriendelijk
prettige en gebruiksvriendelijke telefoon .
mooi groot scherm, goed geluid.
goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
- makelijk in gebruik
- groot scherm
- snel