Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud

Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones

Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1049 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Inge03-07-2017

Mooi design, Goede prijs/ kwailiteit.

Ik heb de Samsung A5 2017 gekozen voor de goede prijs/ kwailteit verhouding. Deze telefoon heeft een mooi design, wat niet goedkoop aanvoelt. Zoals vele studenten gebruik ik de telefoon voor appen, bellen, muziek luisteren, social media en foto's maken. Met het heldere beeldscherm en de 16mp camera heb ik afgelopen weekend prachtige festival foto's kunnen maken en meteen geplaatst op insta en facebook. De telefoon reageert snel en ik vind de vingerscanner een groot voordeel. Het enige nadeel vind ik het formaat. Ik zie telefoons graag wat kleiner zoals de mini versie van de Samsung S-serie.
Pluspunten
  • Design
  • Prijs/ kwaliteit
  • Camera
  • reactiesnelheid
Minpunten
  • afmetingen
Peter03-07-2017

Mooi design uitgebreid menu

Mooi toestel ,groot helder scherm,menu beter toegankelijk dan mijn oude galaxy,maakt heldere scherpe foto's en ligt goed in de hand
Pluspunten
  • Veel pixels
  • Groot geheugen
Leonie Vink03-07-2017

Fantastische camera

De foto's die je met de A5 kunt maken zijn geweldig met veel handmatige instellingen als je dat wilt! Dus nooit meer een zware spiegelreflexcamera meeslepen. Heerlijk. O ja, en de telefoon is heel goed. Lekker licht van gewicht, groot scherm, en makkelijk te bedienen, zelfs voor een onhandig iemand als ik.
Pluspunten
  • Camera
  • Handmatige instellingen
  • Toegang via vingerafdruk
  • Lange batterijduur
Jorieke03-07-2017

Geweldige keuze!

Kwam van een s5, zat aan een s7 of s8 te denken. Gekozen voor de A5 en geen spijt! geweldig toestel, doet wat ie moet doen en prijs/kwaliteit heel goed. Ook zeer goede kwaliteit foto's.
Pluspunten
  • camera
  • formaat
Minpunten
  • nog geen ondekt
JudithS9303-07-2017

Goede accuduur

Een super smartphone. Overgestapt van HTC naar Samsung, in gebruik ietsje verschillend wat even wennen is. Maar laad veel sneller en batterij gaat zelfs tijdens een hele dag festival mee en heeft daarna nog zo'n 30% batterij over. Beeld en geluids kwaliteit is super.
Pluspunten
  • Selfiecamera 16mp
  • Accuduur
  • Beeld
Marcel03-07-2017

Lekker groot scherm

Na de eerste generatie van de Galaxy A3 was het voor mij tijd om te 'upgraden' naar de galaxy A5. Dit omdat ik uiteraard zeer tevreden ben over de prijs/kwaliteit verhouding en het grotere scherm.
Pluspunten
  • Gebruikers gemak
  • Lekker groot scherm
  • Goede begeleiding bij overzetten gegevens
Minpunten
  • (nog) geen
Nick02-07-2017

Fijne telefoon

Zeer fijne snelle telefoon. makkelijk te bedienen en maakt mooie foto's. was wel even wennen na mijn Iphone 6 om weer op Android verder te gaan. maar zeker de moeite waard
Pluspunten
  • Camera's
  • Geheugen
  • Schermkwaliteit
  • waterdicht
Minpunten
  • Overstap van Ios naar Android
Séverine Renierkens02-07-2017

Groot en helder scherm!

Fijn scherm, groot en helder, overzichtelijk menu, makkelijk te bedienen en voor mij super gemakkelijk om de gegevens van een ouder toestel over te zetten terwijl zit niet hetzelfde merk was! En ik ben echt een gsm dummy!
Pluspunten
  • Makkelijk overzetten
  • Mooi scherm
  • Makkelijk te bedienen
Minpunten
  • Ik heb nog geen minpunt kunnen ontdekken
Jap02-07-2017

Slechte GPS

Het is een mooie telefoon, maar de GPS is waardeloos als activiteiten tracker. Een hardloop rondje met de S5 Neo of Lumia 640 geeft een perfect GPS plot, de A5 echter klopt totaal niet. Oplader was stuk bij aankoop waardoor deze niet in de snellaad mode ging.
Pluspunten
  • Mooi scherm
  • Snel genoeg
Minpunten
  • GPS is duidelijk van mindere kwaliteit
  • Niet bruikbaar als activiteiten tracker.
Jan van der Meijde02-07-2017

Groot scherm en goede accuduur

IK heb al jaren een Samsung en het bevalt me elke keer ontzettend goed. Bij de keuze voor de Samsung heb ik gekomen voor de A5 door de mogelijkheden die deze smartphone bied en vanwege de scherm grote en batterij duur, wat voor mij belangrijk is in het maken van de keuze.
Galaxy A5 201702-07-2017

Heldere foto's, gebruiksvriendelijk en mooie vormgeving

Ik maak graag foto's en bij dit toestel zijn foto's haarscherp. Dit is mijn 3e Samsung toestel en ik ben er dik tevreden over. Ik vind het tevens ook erg handig om te kunnen swypen: hierdoor kan ik berichtjes erg snel versturen. Zeer gebruiksvriendelijk!
Pluspunten
  • haarscherpe foto's
  • swype-optie
Minpunten
  • Ik kan geen minpunten opnoemen
Mitchell02-07-2017

Super telefoon!

Na bijna 3 jaar een motorola te hebben gehad maar die wat kuren begon te vertonen met de aan uit knop, moest ik ik nieuwe telefoon hebben en had een hoger budget voor kwaliteit. Ik ben na toch wat onderzoeken gekomen op de Galaxy A5. Deze telefoon presteert niet ondermaats. Kwaliteit en hardware die erin zit voor de prijs is erg goed! Er zijn duurdere telefoons, die hebben ook meer maar komop, Wie legt er nou contant 700 euro neer voor duurdere telefoons terwijl er andere telefoons zijn die in de buurt komen van de hardware met een lagere prijs! - tof design - goede batterij duur - awesome camera van 16 mp voor en achter, gewoon episch voor deze prijs - 32 gb geheugen wat ruim is en uitbreidbaar - duurbaar - en nog vele ondekkingspunten goede tip van mij deze telefoon. Nou hopen dat deze wel jaren meegaat!
Pluspunten
  • camera
  • 32 gb geheugen
  • duurbaar
j.folkers02-07-2017

Prima toestel met een groot scherm voor een redelijke prijs

De Samsung S5 (2017) heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Groot scherm en betaalbaar. De Samsung S5 (2017) kan concurreren met duurdere toestellen. bovendien kan er een extra geheugenkaart in
Pluspunten
  • Groot scherm
  • alle fucties
Minpunten
  • nog neit ontdekt
John02-07-2017

Mooi groot scherm en ligt lekker in de hand

Een fijn toestel wat makkelijk is te gebruiken. Groot helder scherm. Het werkt vlot en ik heb mijn voorkeuren er snel in kunnen verwerken. APPS downloaden en laatste software voor het toestel er vlot in gekregen. de vingerprint scanner werkt ook fijn. De accu is na het gehele installeren nog steeds 50% dus dat zit ook wel snor.
Pluspunten
  • Snelle processor
  • Helder beeldscherm
  • goede accu duur
Minpunten
  • zonder hoesje weinig grip
Raad02-07-2017

Handig en grote scherm

het werkt zoals ik verwacht en ik heb het gekozen want het is handig en niet te veel groot. Deze telefoon heeft ook mooie kleuren die ik van hou.
Dick02-07-2017

Helder scherm

Een handzaam mobiel met een mooi helder en duidelijk scherm. Okk in de zon blijft het scherm goed leesbaar. De foto's met de mobiel zijn van uitstekende kwaliteit
Pluspunten
  • scherm
  • foto's
ACF02-07-2017

Samsung A5

Dit toestel geeft een goede performance voor een goedekope prijs! Ik heb verschilinde mobiele telefonen zoeken en dit is de beste mobiele ik heb gevonden.
Pluspunten
  • Style
  • Weight
  • User-friendly
A. Hobbelen02-07-2017

Fijne groot scherm met en IP68

Batterij gaat lekker lang mee en het voor deel is ook dat hij IP68 is dus mocht hij uit mijn handen glippen en in een plas met water vallen is er niets aan de hand.
Pluspunten
  • IP69
  • Groot Scherm
Minpunten
  • USB-C
W van Laar02-07-2017

mooi scherm en duidelijk

Omdat het toestel mooi is en gebruik vriendelijk. De foto's zijn goed en erg duidelijk,het is en prettig toestel .
Ruben02-07-2017

Erg fijne telefoon!

Ik vind het een erg fijne smartphone. Hij werkt snel, het geheugen is goed uit te breiden en heeft een mooi scherm. Het toestel maakt mooie foto's en is ook voorzien van een goede frontcamera.
Pluspunten
  • Werkt erg snel
  • Mooie vormgeving
  • Maakt mooie foto's
  • Goede frontcamera
  • Laadt snel op
Minpunten
  • Batterij sneller leeg dan verwacht
SZ02-07-2017

Prachtig design en een geweldig mooi groot beeldscherm

De nieuwe Samsung Galaxy A5 2017 heeft een heel mooi design en de updates tov 2016 zijn van absolute meerwaarde! Dit toestel doet niet onder voor een smartphone uit het duurste segment. Het toestel heeft een aluminium behuizing, display van glas en is voorzien van een vingerafdruksensor. Meegeleverd zijn alle accessoires die je nodig hebt zoals de 220V adapter, hoofdtelefoon én de bijzondere USB-C Kabel. Met de nieuwe USB-C kabel is het toestel geschikt om de accu versneld op te laden en dat is handig! De Samsung Galaxy A5 2017 is zelfs waterdicht! De telefoon is erg fijn in het dagelijks gebruik, maakt prachtige foto’s, hij is zeer snel (processor) en de accu gaat lang mee. Het toestel heeft echt een prachtig design (mijn versie is echt geheel zwart) en een geweldig mooi groot en scherp beeldscherm. Een échte aanrader dus voor iedereen die een betaalbare smartphone zoekt die zeker niet onder doet voor zijn duurdere concurrenten!
Pluspunten
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Goede camera voor scherpe opnames
  • Vingerafdruksensor
  • Waterdicht
Minpunten
  • Nog niet onderkent
José02-07-2017

duidelijk beeld

Het is een goed formaat en het heeft een goed duidelijk scherm. Het is een goede prijs voor een mobiele telefoon. Werkt prettig en fijn.
Pluspunten
  • duidelijk scherm
  • de mapjes
Minpunten
  • geluid aan de zijkant
Sylvana02-07-2017

Fijn groot scherm en duidelijk!

Ter vervanging van mijn "oude" galaxy S4 was ik eigenlijk van plan om de S7 te kopen maar aangezien de prijs toch nog aan de hoge kant was heb ik besloten de A5 te nemen. En hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad: telefoon ligt goed in de hand het scherm is nog net iets groter als de S6 en qua snelheid een hele vooruitgang. Ik heb de gouden kleur gekozen en die ziet er erg chique uit! Conclusie wil je een degelijke telefoon met alle huidige opties: Samsung galaxy A5 2017.
Pluspunten
  • Duidelijk beeld
  • Prima snelheid
  • Uitbreidbaar geheugen
SjidoukM01-07-2017

Samsung A5 2017

Prachtig, lichtgewicht smartphone met heel veel extra's en zeer gebruiksvriendelijk. Razendsnel en met een paar klikken volledig in te stellen naar wens.
Pluspunten
  • resolutie camera, zowel voor als achter
  • lichtgewicht
  • razendsnel
  • makkelijk schakelen tussen wi-fi & 4G
Minpunten
  • vingerafdruk werkt soms niet
  • geen universeel oplaadkabeltje
Saskia01-07-2017

fijne alles kunner, gemiddelde maat en hoge prestaties

Ik heb voor de A5 gekozen omdat hij stof en waterdicht is en een robuust scherm heeft. Dit in kombinatie met de capaciteit van 3GB intern geheugen, 32GB telefoon geheugen en een prima kloksnelheid gaven voor mij de doorslag. Dan heeft hij ook nog een 16m-pix camera, zowel voor als achter, genoeg voor goede foto's. Alle andere specificatie waren ook groen afgevinkt op één na (temperatuur sensor) Qua formaat ook nog handzaam, maar toch een groot scherm. Ik vind het wel een hele uitgave, maar vergeleken met andere telefoons wel het geld waard.
Pluspunten
  • stevige telefoon
  • met één hand te bedienen, knoppen goed te vinden
  • scherp beeld met heldere kleuren
  • oortje zitten lekker. Geeft mooi diep geluid
  • goede begeleiding om je telefoon klaar te maken.
Minpunten
  • weinig bas in geluid speaker
  • boven en onderbalk zijn vrij groot