Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones
Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones
gebruik
Voor deze prijs heb je een goed product in handen die minieme verschillen heeft met de S7. Makkelijk en duidelijk in het gebruik.
Pluspunten
- snel
- overzichtelijk
Samsung A5
Ik heb het toestel als vervanger voor de S4. Specificaties zijn prima. Beduidend betere foto's te maken dan met de S4. Snelle introductie, intuïtieve bediening.
Prima toestel voor de prijs.
Pluspunten
- mogelijkheden foto camera
- water- en stof dicht
Minpunten
- nog niet gevonden
Mooi helder scherm, optimale kleuren, mooi design
Na de S5 nu naar de A5, telefoon werkt lekker vlot, veel leuke opties zoals smart switch, mooie keuze uit kleiren, en lekker fris en robuust design, genoeg geheugen en goede camera, kortom een aanrader!
Wat een mooi ding
Top ding. Hij ligt lekker in de hand. Hij werkt makkelijk (nadat je hebt uitgeplozen hoe die werkt ;D). Is erg snel. Hij heeft een super batterij duur. Echt een aanrader wat een top ding!
Pluspunten
- Snel
- Lekker in de hand
- Goede batterij
Fijne telefoon
Hij werkt heel goed en is niet heel duur. Ik heb hem nu een week en de camera werkt vooral erg goed, boven verwachting.
Pluspunten
- Prijs
- Camera
Lichtegewichte, mooi ronde mobiel
Deze mobiel ligt precies goed in mijn hand. Mooie design. Werkt goed na overdracht van oude naar nieuwe mobiel. Ik ben er blij mee
Pluspunten
- oude gegevens overzetten via smart switch
- helder display
- laad snel op
Minpunten
- oude simkaart was te groot, knippen=risico
Super kwaliteit voor een redelijke prijs
Hij heeft een goed formaat (inch) met goede resolutie en camera. Werkt erg snel en de batterij gaat lang mee. Dit alles voor een niet al te dure prijs als je het vergelijkt met andere vergelijkbare mobieltjes.
Pluspunten
- Camera
- Prijs-kwaliteit verhouding
- Batterij gaat lang mee
- Werkt snel
Minpunten
- Voor sommige mensen misschien net iets te groot
Mooi helder scherm
Ik heb al jaren een samsung mobiel. Bevalt erg goed. Duidelijk en makkelijk te bedienen. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het sprak mij aan dat hij water en stofvrij is. Met de app smart switch kun je heel eenvoudig zelf je gegevens van je oude naar je nieuwe mobiel overzetten.
Groot scherm, snel opgeladen
Deze telefoon ziet er goed uit. Hij voelt heel lekker in de hand en is licht. Dat hij waterdicht is is ook een pluspunt. Hij laadt ook heel snel op.
Ligt prima in de hand, fijn ding
Hele verbetering tegenover voorgaande Samsung telefoons, stof en watervrij (ook fijn met werk in tuin, bouw en groene sector). Snel ingesteld en direct te gebruiken zoals je van andere samsungs gewend bent.
Alleen let op met screenprotectors (niet allen passen op het toestel)
Pluspunten
- Water en stofvrij
- Groot en degelijk
Minpunten
- Past helaas niet met aantal screenprotector
Goed, snel in gebruik veel opslagcapaciteit
Enige nadeel is dat hij best zwaar is, voor de rest heel veel plezier ervan. Leuke en fijne mobiel. Zeker een mobiel om aan te bevelen! Als je een mooie en betaalbare mobiel zoekt is dit zeker een goede mobiel voor je.
Pluspunten
- Snel, groot scherm
- Veel opslagcapaciteit
Minpunten
- Te zwaar
Groot scherm, niet te zwaar
Mooie telefoon, niet te groot waardoor zeer handbaar. Mooi en groot beeldscherm. Enige nadeel is dat de camera bij weinig licht niet zo scherp blijft. Overdag nergens last van overigens. Verder echt een goed toestel!
Pluspunten
- Groot scherm
- Niet te zwaar
- Scherp beeld
Minpunten
- Camera bij weinig licht onscherp
Groot en scherp beeldscherm
Mooi mobiele toestel die ik in de goudkleurig versie heb gekozen. Ik had voorheen de A3, maar dit iets grotere scherm is toch wel prettiger.
Samsung A5 2017
Ik zat te twijfelen tussen de S7 en A5 en ben uiteindelijk voor de A5 gegaan. Ben er tot nu toe erg tevreden over.
Pluspunten
- 15 MP frontcamera
- Plastic achterkant
net nieuw nu al tevreden
ik vind de telefoon er super goed uitzien, de grote is perfect.
telefoon is lekker snel en niet al te duur, ik ben altijd al fan geweest van samsung en de A serie is een goed alternatief voor de S serie
Pluspunten
- groote
- scherm
- snelheid
- goedkoop
Minpunten
- camera
heb het toestel net maar de eerste indruk is goed
Mooi toestel, mooi groot scherm en hij loopt mooi snel. ik heb het toestel net maar de eerste indruk is prima.
Goede prijs/kwaliteit!
Wauw! Ontzettend mooie telefoon, prachtig helder scherm en scherpe foto's. Heeft veel opties en de batterij is prima.
Pluspunten
- Vormgeving
- Batterijduur
Minpunten
- Hij is groot
Mooie telefoon
De telefoon ziet er met de ronde rand mooi uit en voelt heel degelijk aan. Het scherm is mooi helder. Het enige minpuntje is het ontbreken van de meldings-LED maar dit wordt gecompenseerd door de 'Always on Display' functie.
Pluspunten
- mooi scherm
- zeer degelijk ontwerp
Minpunten
- Geen meldings-LED
Mooi, overzichtelijk en makkelijk te bedienen smartphone
Deze smartphone heeft duidelijk beeld, is simpel te bedienen en maakt hele goede foto's. Daarbij heeft hij genoeg geheugen en vele mogelijkheden. Daarvoor is hij voor mij een uitstekende keus.
Pluspunten
- Duidelijk beeldscherm
- Langdurige accu
- Gemakkelijk te bedienen
- Genoeg geheugen
Idi**t lange accuduur (heeft al 3 dagen vol gehouden)
Wat ik er zelf helemaal mooi aan vindt is de lange accuduur en dat je ermee in het zwembad muziek kan luisteren zonder je zorgen te maken dat hij het later niet meer doet vanwege het water.
Het was eerst vreemd dat er geen normale micro USB in zat maar geen zorgen want er zit een bijgeleverde verloopstukje aan waar in je je oude micro USB oplader in kan steken wat helemaal geen probleem is en je hoeft je niet te irriteren dat de micro USB onderste boven zit.
Deze telefoon was voor mij een upgrade van de Galaxy S Advance die ik al 4 jaar trouw had, en eerlijk gezegd mis ik helemaal niks. Met veel intern geheugen, RAM, en een mooie camera (+een standaard muziek speler met SoundAlive) ben ik helemaal tevreden.
-Peter Schreuder.
Pluspunten
- Water dicht, Erg lange accu duur (3dagen)
- Goeie standaard muziek speler met SoundAlive
- Fantastische camera
- De vingerafdruk scanner werkt goed
- Vingerscanner kun je meer vingers toe te voegen
Minpunten
- Soms kleine foutjes (zo maar uitvallen)
Goede acuduur en is snel, vingerafdruk werkt goed.
Stuk goedkoper dan de S8 etc. Werkt naar mijn weten gewoon hetzelfde. De nieuwe adapter zorgt er ook voor dat de telefoon erg snel op laad
Pluspunten
- Camera
- Vingerafdruk
Minpunten
- geluid
prachtig toestel
Top telefoon, geweldige camera en lekker snel. Beeldscherm is fantastisch qua kleur en scherpte. Doet wat er beloofd wordt.
Pluspunten
- beeldscherm
- camera
- snelheid
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Goede prijs voor een goede kwaliteit telefoon. Lange accuduur, helder/groot scherm, makkelijk in gebruik, 32 MB geheugen is erg prettig. De nieuwste S-serie te duur? Dit een heel goed alternatief
Pluspunten
- helder scherm
- groot scherm
Minpunten
- nog niet gevonden
Mooi design
Snelle en gemakkelijke installatie, groot scherm, handige finger scanner zodat niemand onbevoegd in mijn gsm kan kijken. Lange levensduur batterij, prima fotokwaliteit, 32 GB opslag, telefoon ligt goed in de hand, water & stofdicht.
Pluspunten
- levensduur batterij
- geheugen uitbereidbaar
- kwaliteit camera
Minpunten
- andere oplader dan standaard
Super telefoon!
Top telefoon, werkt zoals het moet werken! Als je op zoek bent naar een goede telefoon die snel werkt, lange batterij en snel oplaad is de Samsung Galaxy A5 2017 een super telefoon!
Pluspunten
- Lange batterijduur
- Snelle telefoon
- Vingerafdruksensor
- Goede voor- en achtercamera
- Valt lekker in de hand