Samsung Galaxy S7 Edge goud / 32 GB - Reviews

9,0 Lees 589 reviews
Best Reviewed okt 2016 Samsung Galaxy S7 Edge goud / 32 GB
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Display
5.5 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
32 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 587 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Samsung galaxie S7 edge 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer mooie telefoon en erg makkelijk in gebruik en er zitten veel mogelijkheden op ben er super blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
A.J. 23-11-2016 Product paar maanden in bezit

Prachtig toestel

Algemene score

9,0
De Galaxy S7 Edge is voor mij een alleskunner geworden. Ik ben overgestat van Windows Phone 10 naar dit toestel. Het was en is nog steeds wennen, echter is dit een genot mede doordat het opstarten is vergemakkelijkt. Gegevens overzetten is makkelijk en wordt ook makkelijker gemaakt door de meegeleverde USB-tool. Voor de rest is het een prachtige scherm, ligt het apparaat verrassend goed in de hand waardoor het ook met 1 hand goed is te bedienen. Camera is snel en maakt mooie foto's. Het draadloos kunnen opladen is mooi meegenomen. Het waterbestendig zijn is een geruststelling. Met dit toestel heb ik waar voor mijn geld gekregen en ik ben nog steeds aan het ontdekken. De aangeboden functies en de mogelijkheden van et toestel maken het een SMARTphone mits het ook SMART wordt gebruikt.

Pluspunten

  • Scherm
  • Snelheid
  • Handzaam
  • waterbestendig

Minpunten

  • 1 Luidspreker
  • Aantrekkingskracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Ronald 22-11-2016 Product paar maanden in bezit

Herziening van mijn eerdere review

Algemene score

6,0
Het blijft nog steeds een fantastische Phone maar mensen zorg dat je hem niet laat vallen en een scheurtje in het glas krijgt want er zijn geen onderdelen te krijgen.
Inmiddels half Nederland afgebeld maar overal een negatief antwoord. Geen scherm te krijgen voor de S7 edge (zilver)
Kan nog maanden gaan duren. Lekkere service van Samsung.

Minpunten

  • Waardeloze onderdelen voorziening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Angel9979 21-11-2016 Product paar maanden in bezit

Ik wil niks anders dan een Samsung Galaxy-smartphone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na de s4, s5, s6 edge kon de s7 edge niet uit blijven.
Ik mistte het waterdichte en ben gek op de curve omdat dit op de 1 of andere manier rustiger is voor mijn ogen, vandaar de snelle overstap naar de S7 edge.
Ook was de pink rosé kleur een reden om dit toestel aan te schaffen.
Als het geluid uit de boven en onderkant zou komen had ik een 10 gegeven.

Pluspunten

  • Groter scherm
  • Rosé kleur.
  • Curve

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jouke Nienhuis 11-11-2016 Product paar weken in bezit

Prettig gebruik en zeer goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De telefoon werkt net zoals de voorgaande Samsung Galaxy merken, maar dan veel beter. Ik dacht dat de edge mij in de weg zou zitten, maar je gaat hem stieken steeds meer gebruiken.
Het enige nadeel vond ik het overzetten van de instellingen en apps. Dat werkt niet met het bijgeleverde apparaat en de software. Alle apps, instellingen en wachtwoorden, zoals die van je e-mail (niet GMail) of Facebook moest je opnieuw invoeren.
Erg handig ook de professionele stand van het foto-gedeelte. Die ga je ook steeds meer gebruiken en is ook zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Snel
  • Zeer scherpe fotos
  • Edge
  • Waterdicht
  • Kan tegen een stootje

Minpunten

  • Instellingen worden niet overgenomen
  • Apps worden niet overgenomen
  • In een hoesje werkt de snellader niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
delduc 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooie foto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
omdat hij hele mooie foto maakt ik hoef geen camera meer mee te nemen ik doe alles nu met de s7 en de accu is nu ook veel beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Francis 09-11-2016 Product paar weken in bezit

prachtig scherm accuduur 1,5 dag veel opties modern

Algemene score

8,0
apparaat ligt goed in de hand de allerlaatste snufjes zitter erop. Accu gaat langer dan 1 dag mee bij veel gebruik.

Pluspunten

  • scherm
  • apps
  • uiterlijk

Minpunten

  • te veel apps maar kan je verwijderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Davy 09-11-2016 Product paar weken in bezit

Fijn toestel erg solide

Algemene score

9,0
Gewoon fijn toestel met mega veel mogelijkheden. Mooi scherm, super strakke camera, fijne menu's . Als je dit toestel gebruikt weet je gelijk weer waarom het duurdere segment samsung zoveel beter is

Pluspunten

  • snel
  • mooi

Minpunten

  • typen met edge

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Ruben Scheffer 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb deze telefoon gekocht omdat deze samsung een geweldig beeldscherm heeft. Ook de accu is super goed. Super vet dat de telefoon waterdicht is

Pluspunten

  • scherm
  • accu
  • waterdicht
  • camera
  • edge

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jakob 08-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi vorgeving, zeer functioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtige vormgeving, zeer veel functionaliteiten. Een zeer goede HD-beeldkwaliteit waar je U tegen zegt. kortom een geweldige mobiele telefoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
goofy 08-11-2016 Product paar weken in bezit

Werkelijk Fantastisch

Algemene score

9,0
Echt een geweldige telefoon, prachtig scherm, goede accu, waterbestendig, goed geluid, supersnel, betrouwbaar, geweldig goede camera, echt een fantastische telefoon..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jacky 07-11-2016 Product paar weken in bezit

Super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De galaxy S7 edge ligt heerlijk in de hand door de afgeronde rand. Dit heeft ook een extra optie waardoor je met een duimbeweging makkelijk en snel een andere app kunt openen. Het heeft een lange accuduur en een groot scherm waarmee films en/of series kijken optimaal genieten is. Door de afgeronde rand

Pluspunten

  • lange accuduur
  • ligt lekker in de hand
  • licht
  • scherpe camera
  • groot scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
lisja 06-11-2016 Product paar weken in bezit

Scherm na 1 week kapot zonder dat toestel gevallen is

Algemene score

2,0
3 jaar lang een HTC One, vele malen uit mijn overhemdzak gevallen, geen enkele barst in het scherm. Eén week de S7 edge in bezit en drie barsten overdwars in het scherm. Reparatie ruim 300 euro. Een gemiste kans voor Samsung. Jammer dat men dit niet heeft getest. Verder een leuke telefoon. 1 tot 2x per jaar een nieuw scherm, maakt hem helaas wel erg duur.

Pluspunten

  • Helderheid scherm
  • Bediening

Minpunten

  • scherm zeer kwetsbaar
  • vervanging scherm meer dan 300,- euro

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht
Carry 05-11-2016 Product paar weken in bezit

Groot scherm fijn in de hand

Algemene score

9,0
Een fijne overzichtelijke telefoon met een mooi groot scherm wat ook nog eens fijn in de hand ligt. Het beeld is heel erg helder en mooi.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Ali 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

groot scherm, lange accuduur, goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
werkt zoals het is omschreven.
goed en snelle weergave
mooie vormgeving
prachtige beelden
lange levensduur accu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
gedipesa 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

luxe toestel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteitsverhouding is dik in orde.
Ik hoop ook nog de gratis 128 sd kaart te ontvangen
Over de degelijkheid kan ik weinig zeggen omdat ik hem nog kort in mijn bezit heb.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Gebruik
  • water/stof dicht

Minpunten

  • Kwetsbaar ?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Mitch 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Tot nu toe de beste telefoon die ik ooit heb gehad en geloof me ik heb bijna alle merken gehad (laatste windows fone)
Heel gebruiksvriendelijk, mooie beeldscherm, fantastische scherm, makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
David 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch scherm, snel en fraai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In mijn ogen is de Galaxy S7 Edge de beste telefoon van dit moment. Ik heb ook de Apple concurrent (7 Plus) gezien maar die heeft wat mij betreft weinig premium meer. De S7 Edge heeft een spectaculair uiterlijk, het mooiste scherm op de markt, een prima snelheid en een uitstekende batterij. Daarnaast is ook de prijs ook prima.

Pluspunten

  • Scherm
  • Batterij
  • Uiterlijk
  • Mogelijkheden zoals VR

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Bossie 02-11-2016 Product paar maanden in bezit

Samsung s7edge top telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een top telefoon, voldoet aan al mijn verwachtingen. Mooi groot helder scherm, ligt lekker in de hand en de batterij gaat makkelijk twee dagen mee. De telefoon is heel snel, maakt hele mooie foto's en heeft uitbreidbaar geheugen. Prachtige vormgeving, de telefoon werkt nog veel beter dan ik had verwacht, ben overal zeer te vreden mee.

Pluspunten

  • Snel en lange accuduur
  • Camera en beeldkwaliteit
  • Uitbreidbaar geheugen
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Batterij niet vervangbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dmitry 31-10-2016 Product paar dagen in bezit

Super scherm, goede accuduur, edge is fantastich!

Algemene score

10,0
De telefoon werkt nog beter dan ik had verwacht, en ziet er nog beter uit dan ik had gehoopt. Het scherm is een appeltje voor het oog, en het toestel werkt zeer snel. Ik zou het zeker aanraden!

Pluspunten

  • Scherm
  • Accu
  • Always On Display
  • Edge

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews