Lang getwijfeld over de Flip4, uiteindelijk toch voor gekozen. Ik wilde een kleinere telefoon in m 'n broekzak, zonder concessies te doen aan de grootte van het scherm. Ik kwam van een S21 Ultra af, dus dan weet je het wel. Tot nu toe geen spijt! Helaas was de telefoon wel kapot toen deze aankwam, de vingerafdruksensor was defect, maar de ophaaldienst en service van Vodafone regelde dit prima. Afgezien van de camera, die logischerwijze echt wel een stuk minder is dan de S21 Ultra, en de batterijduur, 3700Mh is niet overdreven veel, is het toestel een prima vervanger door diegene die kleiner wil. Het scherm is mooi helder, en de lichte knik in het scherm waar de telefoon dubbelvouwt is geenszins storend. Met het scrollen door pagina's voel je de knik wel, maar het doet niets af aan de functionaliteit. Met het bekijken van filmpjes zie je de knik niet zitten. Handig is ook het kleine schermpje aan de "buitenkant" waar je even snel wat info kunt krijgen, en waar je de instellingen zelf kunt bepalen. Ik heb begrepen dat de nieuwe Flip uitgevoerd gaat worden met een groter tweede schermpje, ik zie dat voordeel niet echt. Al met al een gelukkige keuze voor een kleiner toestel in je broekzak, maar wél met de volledige functionaliteiten van de overige Galaxys in het wat hogere segment. Hecht je veel waarde aan ultieme camerabeelden, of gebruik je de telefoon heel intensief waardoor je in de problemen kunt komen met de batterij capaciteit, ga dan voor de S-series van Samsung, maar zo niet, dan zeg ik DOEN!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands