Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G - Reviews

Bekijk 7 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Assen73 15-05-2021

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
De telefoon reageert snel en is makkelijk in de bediening, maakt ook super fotos. Vele mogelijkheden met dit model en zal niemand teleurstellen. Wat mij betreft een aanrader en voor mij het beste wat er is!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 15-05-2021

Geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
De Galaxy A 32 5G is geweldig werk snel en duidelijk, de telefoon is helder van klank en goed te verstaan, ik kan het zeker aanbevelen FANTASTISCH .
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Glenn1990 15-05-2021

Geweldige telefoon meer dan verwacht

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Heeft veel functies die ik niet verwachte voor de prijs betaald zeker een upgrade en vergelijking van men oude telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jos1976 14-05-2021

Geweldige mobiel voor een leuke prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Een zeer mooie telefoon voor weinig geld en zonder problemen het enige min puntje is dat hij aan de lange kant is voor in de broekzak, maar ook weer een pluspunt is voor het gamen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 14-05-2021

Samsung galaxy a32

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Een geweldig toestel. Ik ben blij dat ik toch Samsung heb genomen normaal wil ik altijd een HTC of een Sony maar ik wil nu niet anders meer. Werkt snel waar ik wel van hou. Apps doen het na behoren. Ik ben gewoon echt te vreden. Hier een blije klant!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Zhudeska 12-05-2021

Top toestellen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Al 18jaar niet weg te krijgen bij de toestellen van Samsung. Nu mijn zoon oud genoeg is voor zijn eigen telefoon de A32 voor hem besteld en hij is er super tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Angelique3011 11-05-2021

Geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik ben super blij met de a32
Had eerst de a50 was daar al tevreden over
Maar toen ik eenmaal de a32 had wist ik niet
Wat ik mee maakte super geluid super foto's super besturingssysteem gewoon in een word een super telefoon een kind kan de was doen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-05-2021

Goed toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Goede synchronisatie met het oude toestel. Ook met de diverse apps die op mijn oude toestel stonden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anita 1098 11-05-2021

Uitstekende smartphone!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Gewoon een hele goede smartphone en ook nog voor een betaalbare prijs. Voorbereid op 5G, prima camera, goede ondersteuning. Niets op aan te merken.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Johanna10 11-05-2021

Alles wat ik wil

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Mooi helder scherm en letters, heel aantrekkelijk design, ligt prettig in de hand, veel handige functies, ben zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

meesede 07-05-2021

fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
makkelijk te bedienen, goede camera, werkt snel , batterij gaat niet snel leeg, goede prijs in verhouding met toestel ,
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 07-05-2021

Geweldige gsm voor die lage prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Gewoon een goed toestel voor een redelijke mooie prijs vind ik. Mooi en ligt goed in de hand en voelt als een stevige gsm aan.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

J Echaibi 06-05-2021

Exclusief mooie smartphone!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Telefoon is perfect. Batterij gaat echt langgg mee. Lekker licht nog voor de formaat van de telefoon en het mooiste is hij past lekker in de hand!! Een aanrader voor een ieder!! Ga voor Galaxy A32 5G!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Tnnk 06-05-2021

Mooi en goed toestel hoeft niet duur te zijn

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

4,0
Wauw. Wat een mooi toestel voor deze prijs! Via speciale app mijn gegevens en foto's van de oude telefoon snel en eenvoudig overgezet.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Berend50 05-05-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Een heel fijn toestel. Doet prima wat ik ervan verwacht. Heb nog niet alle mogelijkheden onderzocht, maar wat het voor mij moet dien gaat prima.
Wat ook heel belangrijk is, is dat gebruiksduur van een opgeladen batterij erg ruim is. Eén keer opladen in de drie à vier dagen.
‘t Is gewoon een heel fijn communicatiemiddel! Een echte aanrader, ook voor een 70-plusser.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Pat52 05-05-2021

Prima telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Mooie telefoon groot scherm
Werkt prima ben er zeer blij mee
Zeer gebruiksvriendelijk is zeker een aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Willem Jan 02-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / zwart / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Fijn toestel. Lekker groot. Installatie gaat heel gemakkelijk. Doet wat he moet doen, maakt tevens mooie foto's!

Pluspunten

  • Formaat
  • Keuze in kleur

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RicHul 02-05-2021

Top telefoon voor het geld

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Mooie telefoon, groot scherm en dat voor dit geld..
Omdat we héél veel foto's nemen wel een SD in gedaan.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

mirjam7603 30-04-2021

ideale middenklasser

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
ideale telefoon voor mensen die een goede telefoon willen voor een middelmatige prijs.
super geschikt voor een middelbare scholier of iemand die net iets meer van zijn telefoon verlangt dan gemiddeld.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Linda26 30-04-2021

Mooi toestel en zeer gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 64 GB / paars / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik heb de telefoon nu een paar dagen in gebruik en ik ben er heel blij mee. Het toestel ziet er mooi uit en is gemakkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews