Huawei P20 Pro 128 GB / zwart - Reviews

Bekijk 2 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1089 reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P20 Pro 128 GB / zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen Meester 20-12-2020
  • Product gekocht

Verloren kans met veel potentie en veel problemen.

Algemene score

5,0
Het touchscreen reageert niet altijd en de batterij is van lage kwaliteit, het is echter wel een mooi toestel om te zien met goeie camera en een mooi OLED display.
Kortom, als je de camera functies en het OLED beeldscherm niet belangrijk vind is de P20 Lite een veel betere keuze.

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Goeie camera

Minpunten

  • Slecht geluid en nog minder bij kantelen.
  • De batterij is slecht en is al 2X vervangen.
  • Touchscreen reageert slecht.

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Lala 03-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke software, ligt fijn in de hand, groot geheugen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken, vergelijken, films kijken en reviews lezen... TOCH weer gekozen voor Huwaei.
Mijn laatste was de P9, superfijn, zo eenmakkelijke software.
Kon er alles mee, helaas iets kleiner dan de eerdere telefoon, maar snel gewend.
Mistte enkel meer geheugen door de vele nodige apps, foto's etc.
De nieuwe is even wennen, wat zwaarder, even groot, enkel 'n stukje langer, denk 1,5 cm.
Heb met opzet de blauwe genomen, (helaas hebben wij maar keuze uit 3 in Nederland) deze is net als de Twilight behandeld tegen gladheid.
Heb tot nu toe geen spijt of problemen gehad.
Enkel de 3 keer dat mijn scherm bleef hangen, weet nog niet waar dat vandaan kwam.
Zeker voor iemand als ik, mijn telefoon is mijn computer, voor werk, privé, boekhouder, vakantiemaatje, is De Huwaei perfect.
Hij wijst zichzelf, ongecompliceerd en multitasker.
Dus weer 'n dikke 10.
Van mij mag het scherm breder de volgende keer, zeker voor films en spellen.
Werkt perfect met tv, printer en alle andere media.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Groot geheugen
  • Fijn
  • Mooi
  • Multi functioneel

Minpunten

  • Wat zwaarder
  • Gevoeligheid zijkanten even wennen
  • Stuk duurder :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 14-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Van I phone naar deze telefoon. Wat een geweldig apparaat. Ik was sceptisch maar ben de i Phone binnen een week vergeten. Makkelijk in gebruik, veel opties en zeermooie foto's.

Pluspunten

  • Mooie foto's
  • Mooi scherm
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Iets te groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jelle 13-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Telefoon dat je geld waard is

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze telefoon biedt alles wat je tegenwoordig nodig hebt en doet niet onder aan de telefoon in de hogere prijsklasse. Kortom gewoon waar voor je geld

Pluspunten

  • Alles wat je nodig hebt
  • Stylingmogelijkheden
  • Goedwerkende gezichtsherkenning

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lientje 01-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu een week in het bezit en alleen lovend. Foto's zijn prachtig en alles werkt zeer vlot. Ook nog goed in de hand

Pluspunten

  • Camera
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geen micro sd kaart
  • Kleine notch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Kwint. 29-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supersnelle oplading van de telefoon,gr accu,Leica lenzen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi groot scherm, supersnelle oplading zeer veel mogelijkheden, prijs kwaliteit ten opzichte van andere merken is beter.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Mooi scherm

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy de jong 29-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

P20 pro super fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Betaalbaar en luxe uitgevoerd.
Ideaal scherm, goede accu en super camera.
Deze gekozen boven de Samsung s8 en s9
En er komt me ook een geluid uit, wauw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette de Jong 29-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na recensies te hebben gelezen, heb ik voor dit toestel gekozen. Net 2 dagen binnen en ben erg tevreden. Super gave scherpe camera en een lekker toestel om te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serena 24-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super snel & prachtig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had gekozen voor de Huawei p20 pro voor de camera! Ik wilde goede en mooie foto's kunnen maken en de p20 pro werd heel goed aangeschreven. Ik ben erg enthousiast! Niet alleen over de camera is, die uitstekend is ook in het donker. Maar ook door de telefoon zelf, super snel, lange batterij duur, super snel opladen, handig in gebruik en met heel veel handige shortcuts die je ook kan vinden bij tips om meer over de telefoon te leren.

Al met al, de beste telefoon die ik ooit heb gehad!

Pluspunten

  • Super snel
  • Goede camera, ook in het donker
  • Prachtig
  • Dolby sound

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jenn 23-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Camera is geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor de huawei p20 pro na lang nadenken. De reden waarom ik deze telefoon uiteindelijk gekozen heb is de camera.

Ik heb de huawei nu een tijdje en hij is meegeweest op vakantie. De foto's zijn geweldig! Ook de accuduur valt niet tegen. Bij gewoon gebruik is mijn telefoon aan het einde van de dag rond de 50%.
Side note: op vakantie bij veel camera gebruik was de batterij tegen 18:00 wel op.

Beide gevallen was de telefoon helemaal opgeladen rond 7 uur van de lader.

De prijs kwaliteit verhouding is erg goed.

Enige. Minpunt is de softwareskin en de pre-installed apps.

Pluspunten

  • Camera
  • Accu duur
  • Beeldscherm kwaliteit

Minpunten

  • Softwareskin

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Daniella 21-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische accuduur, prachtig design en top camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de telefoon nu een week in gebruik en met name de de accuduur is iets wat me ontzettend goed bevalt. Niet alleen kan de telefoon met gemak 1,5 dag mee bij redelijk intensief gebruik, ook is hij met een kwartiertje voor ongeveer 30% opgeladen.

Daarnaast heb ik de twilight versie en laten we wel wezen, dat is gewoon een feestje voor het oog. De vingerafdrukscanner aan de voorzijde is razendsnel en je kunt deze ook gebruiken als navigatietoets, waardoor je niet die lelijke balk aan de onderkant van het beeldscherm hebt.

Verder zijn de mogelijkheden van de camera eindeloos en is het een feestje om de 3 camera's met Leicalens op de achterzijde te testen. Ook de telelens is een goede toevoeging aan het geheel en met de monochrome lens maak je fantastische zwart-wit beelden met veel detail.
De selfiecamera vind ik zelf wat minder, ondanks dat het beauty effect uitstaat heb ik het idee dat deze mijn gezicht wat gladder strijkt dan deze daadwerkelijk is. Wat overigens wel goed is voor de egoboost.

Pluspunten

  • Accuduur en snelle oplaadtijd
  • Design
  • Camera's aan de achterzijde
  • Multifunctionele vingerafdrukscanner
  • Unlocken met gezichtsherkenning

Minpunten

  • Niet draadloos oplaadbaar
  • Selfiecamera maakt wat onnatuurlijke foto's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tico Wind 16-01-2019
  • Product gekocht

Super scherm & camera!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijn scherm, werkt snel en de camera is ronduit top! Echt een top toestel!
Batterij leeg? 1,5 uur aan de super lader en weer vol top! 😍

Pluspunten

  • Accu duur
  • Camera
  • Scherm
  • Snelheid

Reageer

Angelo 15-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voorheen altijd huawei gehad, naar aandringen van bekende toch eens een Samsung s8 aangeschaft. Deze is behoorlijk tegen gevallen ten opzichter van de huawei p20. Nu gelukkig de p20 pro aangeschaft. Voldoet apsoluut aan alle verwachtingen en zelf meer!
Kortom.... Een echte aanrader!!!

Pluspunten

  • Zeer goede foto's
  • Goede accuduur
  • Voldoet aan alle verwachtingen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clem 04-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ervaringen Huawei P20 pro

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bewust voor Huawei p20 pro gekozen omdat de specs. goed zijn en de prijs aanvaardbaar.
Wel even wennen de Huawei schil.
Het apparaat doet wat hij moed doen, maakt ook scherpe foto's en geeft muziek goed door. Het beeldscherm is met de hoge resolutie goed.
Mijn vrouw heeft nav. mijn aankoop zelf de Huawei Y7 aangeschaft en moet zeggen prima toestel. Als ik aan vervanging toe ben heb ik sterk de neiging om ook een goedkopere Huawei aan te schaffen.

Pluspunten

  • goed scherm
  • werkt snel
  • accuduur prima

Minpunten

  • even wennen aan Huawei schil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

fsieben 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi duidelijk groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege de fotografie mogelijkheden, gebaseerd op onderzoek consumentenbond.
Ik ben hierover - en de andere kwaliteit aspecten - zeer tevreden.

Pluspunten

  • Foto kwaliteit
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 04-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooiste camera, en beeld. Top kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb m al bijna 1 jaar. Nogsteeds geen enkel spijt van. Batterij nog steeds goed. Ik draai volop programma's te gelijk, maar alles gaat gewoon door. Beeld en camera zijn mooiste wat ik ooit heb gehad.

Pluspunten

  • Batterij
  • Camera
  • Performance
  • Scherm
  • Opslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg 27-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijn

Algemene score

8,0
Van iPhone na lang wikken en wegen overgestapt op de huawei. Dat voelt eerst alsof je overstapt van een BMW naar een lada, maar het tegendeel is waar. Het is een super telefoon. Enige min punt is dat ik nu boven geen WiFi bereik heb en dat had ik met iPhone 7 wel. Maar ik wilde deze telefoon vooral omdat ik als hobby fotografie met mobiele telefoon heb en dat is met deze telefoon fantastisch! Je maakt er echt prachtige foto's mee met de echte leica lenzen. Super dus

Pluspunten

  • Camera
  • Batterijduur
  • Laadt super snel op
  • Mooi groot helder scherm

Minpunten

  • Bereik antenne iets minder als iPhone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Misja 25-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid super camera goeie accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een super toestel met veel opslag capaciteit goede camera en een super accu die tot 2 dagen mee gaat afhankelijk van wat je met het toestel doet. De accu is binnen twee uur opgeladen. Alles is duidelijk en makkelijk in gebruik. Met spit screen kun je twee app's te gelijk gebruik zonder moeite en zwaardere spellen met hoge resolutie draaien zonder problemen. Gewoon een super toestel.

Pluspunten

  • Lange accu duur
  • Groot scherm
  • Gezichts ontgrendeling
  • Multi tasken
  • Sterke processor

Minpunten

  • Best groot voor in de broekzak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwina Strietman 03-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel, groot scherm, mooie foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze telefoon gekozen omdat hij zeer gebruiksvriendelijk is en er prachtige foto's mee gemaakt kunnen worden.

Pluspunten

  • Lange baterij duur,
  • Mooie kwaliteit foto's

Minpunten

  • Geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 30-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige accuduur en super scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds een maand gebruik ik de p20 pro.
Heelijk toestel met geweldige accuduur!!!!!
Nog nooit heb ik een hele dag kunnen doen zonder bij te laden en deze telefoon is svobds als ik ga slapen nog makkelijk 30% en dan met zeer intensief gebruik.

Daarbij is het scherm haarscherp en een super camera die alleen af en toe bij slecht licht wat lange tijd nodig heeft on scherp te stellen.

Voor de rest super toestel.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Camera
  • Oled scherm

Minpunten

  • Net te groot om goed met 1 hand te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews