Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G - Reviews

Bekijk 12 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stroet 18-11-2022

Top telefoon Samsung A32 5g

Algemene score

10,0
Mijn ervaringen zijn heel goed met deze telefoon. Ligt lekker in de hand is nog met 1 hand te bedienen!. Maakt mooie heldere foto's zowel op selfie stand als gewone camera. Genoeg opslag cappiciteit!.
Mooi prijs kwaliteit verhouding, ik raad iedereen deze telefoon aan.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 18-11-2022

Beste tel ever. Beeld, geluid ,bedieningsgemak.

Algemene score

10,0
Ik heb alles van Samsung. Tv, soundbar, koelkast, telefoon en ben nu op zoek naar een Samsung combimagnetron. Zelfs mijn vriendin overtuigd om Samsung tv en telefoon aan te schaffen!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bleumpje 14-11-2022

Zeer goed werkende telefoon

Algemene score

10,0
Ik heb zowel privé als voor mijn werk een Samsung telefoon en mijn Kids zijn ook zeer te reden over hun Samsung telefoon
Dus een watch zou welkom zijn
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

LiaHuijs 14-11-2022

Zeer goede kwaliteit en kenmerken makkelijk in omg

Algemene score

10,0
Het is makkelijk in de omgang. Prettige grootte. En voor een leek goed te begrijpen en te hanteren. Ik ben dik tevreden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Evander Hartog 13-11-2022

Algemene score

10,0
Ik ben zelf heel tevreden over het toestel. Ik gebruik het vooral voor zakelijk gebruik en om er foto's mee te maken voor de social media pagina van mijn werk.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Marion123 11-11-2022

Niet zo handig met n telefoon deze is perfect

Algemene score

10,0
Ben je niet zo handig metn telefoon en wil geen kapitaal uitgeven, dan is deze perfect. Ik ben n kluns maar alles spreekt voor zich. Wel in de winkel je gegevens laten overzetten en je kunt aan de slag. Maakt mooie foto's, genoeg snelheid en opslag. Voor mij een aanwinst en makkelijk in het gebruik. Perfect
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-11-2022

Super handig, heel mooie foto's

Algemene score

10,0
Heel fijn toestel, snel en mooie fotokwaliteit. Het scherm is niet te groot, maar groot genoeg om feitelijk een tablet functie over te nemen. Ik gebruik deze telefoon nu ook als tablet.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Johanbijl 06-11-2022

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi strak en snel apparaat voor weinig geld. Goed foto camera en soepel verbinding met andere apparaten
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 31-10-2022

Slechte telefoon stoort vaak mensen horen een robo

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Stoort veel mensen horen robot is vaak van slag op apps heb m'n eerste terug gebracht omdat die zo stoorde maar deze doet t zelfde zou m nie aanraden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 30-10-2022

Heb absoluut geen klachten

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is gewoon een goed en duidelijk toestel. Niet echt duur voor hetgene wat je er voor krijgt. Toppie!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bernadette5073 27-10-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik vindt het een geweldige toestel,ligt lekker in de hand.
Ook lekker snel
Ik raad het iedereen aan
Ook omdat er 5g op zit je kan hem zo aan zetten geen probleem
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

I van scheppingen 25-10-2022

Algemene score

10,0
Heb al heel lang samsung vind het een fijne telefoon, makkelijk in gebruik. was toe aan een nieuwe dus vandaar A32 G 5
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Joep van Rossum 24-10-2022

Beoordeling samsung galaxy a32 5G

Algemene score

10,0
Ik vind het een handige telefoon vooral de gezichtsherkenning en de verstelbare zaklamp met het aantal licht
Ik zou zelf de telefoon iets minder dik maken zodat hij beter in mijn zak past maar verder vind ik het een topding
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

milan de moulin 23-10-2022

Algemene score

10,0
prima telefoon aanrader mooi goede prijs mooie camera netjes goede
ik ben er bij mee kan niet zonder wel handig om een stappen teller ofzo er in te doen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Thymo Heinrich 21-10-2022

De vingerafdruk beveiliging

Algemene score

10,0
De vingerafdruk van het toestel is perfect reageert snel. Goed voor videobellen en houdt het lang vol als je gaat gamen. En het opladen van het toestel gaat razend snel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wester68 19-10-2022

Mooi formaat, makkelijke bediening

Algemene score

8,0
Mooi product, snel en goed ontvangst. Mooie vormgeving. Goede foto's en prima prijs kwaliteit verhouding.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sammy de cock 18-10-2022

Is een fantastisch toestel

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Werkt fantastisch en snel heeft geheugen genoeg en plaats genoeg trekt fantastische foto's en werk met 5g
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 13-10-2022

Zeer goede en accurate mobiele telefoon

Algemene score

10,0
Wat ik geweldig aan de Samsung telefoons vind is de simpele bediening gefunctioneerd ik geen negatieve ervaringen Samsung
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Fbians 13-10-2022

Prettige lichtgewicht en snelle telefoon

Algemene score

8,0
Fijne samsung functies op Android en een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Erg blij met het toestel en de werking ervan!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wilko Dalh 11-10-2022

Prima telefoon, goed scherm en voldoende snel.

Algemene score

10,0
Prima telefoon, goed scherm en voldoende snel. Ik ben zeer tevreden, vooral prijs/kwaliteit heel mooi
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews