Sony Xperia 5 - 6.1" - 128GB - Grey - Dual SIM - Smartphones

Sony Xperia 5 - 6.1" - 128GB - Grey - Dual SIM
Sony Xperia 5 - 6.1" - 128GB - Grey - Dual SIM
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 801,40 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 138 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Xperia 5 - 6.1" - 128GB - Grey - Dual SIM op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Stoerse16-02-2020

Sterk en krachtig!

Wat een heerlijk toestel. Wel even wennen aan het lange smalle ontwerp. Maar wat een prachtige kleuren! Hele andere ervaring dan mijn vorige xperia. Kan tegen een stootje en met 2 kids in huis is dat geen overbodige luxe. Vergeten snachts in de lader te doen geen probleem hij laad snel op! Of te wel gewoon een top toestel
Pluspunten
  • Sterke batterij
  • Kan tegen een stootje
  • Mooie heldere kleuren
  • Mooie foto's!
Minpunten
  • Wat smal en lang
Ricardo15-02-2020

Xperia5

Telefoon ligt lekker in de hand omdat deze smaller is dan de gemiddelde smartphone. 3de Sony, en zeker niet de laatste.... Super batterij, top camera voor en achter.... Echt een aanrader
Pluspunten
  • Camera
  • Batterij duur
  • Scherm grootte
Minpunten
  • Na 3 weken niet tegengekomen
Wil15-02-2020

Perfecte telefoon

Ik ben een Sony fanaat en daarom ook deze Sony Xperia telefoon. De Xperia 5 is een goede telefoon daarom raad ik deze iedereen aan.
Pluspunten
  • Betrouwbaar
  • Mooi scherm
Ryan14-02-2020

Onvoorstelbaar!

Nadat ik mijn Sony WH-XB900N gekoppeld had aan mijn X5 en vervolgens m'n favoriete muziekvideo afspeelde... wist ik écht niet wat er gebeurde... de omgeving waar is zat was vrij donker dus het beeld knalde uit het scherm vam mijn nieuwe Xperia 5 gewoon fantastisch... maar toen de muziek begon had ik moeite om droog te blijven, wát een ervaring van beeld en geluid. Sony bedankt. Van mij een dikke 10+
Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Sound
  • Slankheid van het toestel, ligt super in de hand
Minpunten
  • Sorry mensen... HELEMAAL GÉÉN
Deef14-02-2020

Heerlijk ding

Ik heb nu 2 weekjes dit toestel en vindt het een heurlijk toestel. Goede accu, perfecte grootte en een zeer goede camera.
Pluspunten
  • Goede camera
  • Goede accu
jorrit13-02-2020

Deze slanke telefoon licht makelijk in de hand

Het is een fijne telefoon, door dat i zo slank is krijg je geen last van vermoeide vingers en door de funktie gesplit scherm kan je sneller werken r zit een goed geluid in en de beeld kwaliteit is wonderbaarlijk mooi
Pluspunten
  • vorm
  • beeld
  • geluid
  • prestatie
Sander vd Ven13-02-2020

Lekker comfortabel!

X-tra mooi design met een X-tra groot scherm voor een optimaal beeldgenot. Dat is de Experia 5. Een telefoon met 128gb voor voldoende geheugen, waarbij apps, games, foto's, video's, en noem maar op geen probleem is om op te slaan. Toestel ligt X-tra fijn in de hand en het is zelfs met één hand bedienbaar, X-tra handig dus. Zeker een aanrader, waarbij ik nu al tevreden over zijn gehele staat van diensten.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Camera om U tegen te zeggen
  • Ideale bedienbaar met een een
  • Geen minpunten
E.Masiello13-02-2020

Uitstekend scherm!

Ik gebruik altijd Sony Xperia mobiels, ik hou van videos en fotos maken. Deze OLED scherm is maakt echt het verschill. Kwaliteit en prijs is zeker een aanraad.
Pluspunten
  • Scherm definitie
  • Camera
Jeep Outhuijse12-02-2020

Snelle telefoon Fantastisch scherm

De telefoon ligt lekker in de hand en is daarom makkelijk te bedienen. Ook heeft het een super helder scherm. En is hij razendsnel qua opstarten van apps en draaien deze ook nog fantastisch. De camera is erg helder en er zitten een hoop functies op waar door je je foto's helemaal eigen kunt maken. In het kort een super telefoon
Pluspunten
  • Comfortabel in de hand
  • Accuduur erg lang
  • Super helder scherm
  • Uitstekende kwaliteit foto's
  • Erg snel werkgeheugen
Minpunten
  • Hij is wel erg glad
Bart Broos12-02-2020

Uniek toestel van hoge kwaliteit!

Sony heeft al jarenlang de nieuwste technieken m.b.t. mobiele telefoons. Ik ben erg tevreden met de afmetingen van dit toestel. Hij ligt fijn in de hand en je kunt goed bij alle toetsen. Verder werkt de camera erg goed en ook de vingerafdruk scanner werkt veel praktischer dan bij de concurrent (achterkant vh toestel).
Pluspunten
  • toestel afmetingen
  • vingerafdruk scanner
Minpunten
  • weinig verkooppunten
  • Niet goedkoop
Cocochanel12-02-2020

Sony Xperia 5, fantastisch!

Wat een fantastisch toestel, belachelijk snel, geweldige camera en als kers op de taart een prachtig cinema beeldscherm! Keep on going sony!!
Pluspunten
  • Scherm
  • Camera
  • Processor
  • Gorilla glass 6
Minpunten
  • Lijkt langwerpig te zijn
Johan12-02-2020

Geweldige camera's en prachtig scherm

Na 3 jaar niet van telefoon te hebben gewisseld was het even wennen aan het nieuwste android besturingssysteem en alle andere nieuwe snufjes die mobiele telefoons tegenwoordig hebben. De Sony Xperia 5 is zeer krachtig waardoor hij bijna niet vastloopt (in de 2 weken dat ik hem nu heb nog niet vastgelopen). Verder heeft de telefoon een prachtig OLED scherm die alle kleuren haarscherp laat zien en zijn de 3 camera's aan de achterkant zo goed dat ik mijn externe camera tegenwoordig thuis kan laten. Enige nadeel is dat doordat de telefoon zo krachtig is hij behoorlijk wat stroom gebruikt. Ik kan ongeveer 1 tot 1,5 dag met een volle accu wat voor een gloednieuwe telefoon beter zou kunnen.
Pluspunten
  • Camera's
  • Scherm
  • Processor
Minpunten
  • Batterij zou beter kunnen
L11-02-2020

Mooi desin

Dit model van de Sony Xperia is een erg chique model. Smaller en langer dan het vorige zorgt ervoor dat de telefoon goed in de hand ligt en gebruiksvriendelijk te bedienen is
Pluspunten
  • Ergonomisch
  • Mooi scherm
Stan11-02-2020

top telefoon!!!

Ik was al lang op zoek naar een nieuwe telefoon en kwam deze op internet tegen. Was verrast door de specificaties en de overwegend goede reviews. Ik heb inmiddels de telefoon binnen en ben zeer tevreden over de geluidskwaliteit en het mooie scherm. Ik zou deze telefoon zeker aan andere aanraden. Ook de (uitbreidbare) opslagcapaciteit biedt veel mogelijkheden voor het opslaan van vele foto's. De foto's die kunnen worden gemaakt zijn van uitstekende kwaliteit. Net als de telefoon is z'n algemeen.
Pluspunten
  • mooi scherm
  • scherpe camera
Mr147009-02-2020

Geweldig scherm, snelle software

Het allereerste wat opvalt bij dit toestel is het geweldige scherm met zijn mooie 21:9 beeld verhouding. Deze verhouding zorgt ervoor dat het toestel slank overkomt en makkelijker te bedienen is dan menig ander toestel. Je bent er dan ook meteen aan gewend én verlekkerd. Na 2 jaar een scherm gehad te hebben met een Notch ben ik blij dat Sony daar niet voor gekozen heeft. Die subtiele bezels storen mij totaal niet. Verder is het beeld van uitstekende kwaliteit. Netflix kijken op een 5 is dan ook erg aangenaam. De Snapdragon 855 zorgt voor goede prestaties. De apps starten erg snel op en Googlen gaat echt vlot. Het is voor mij nog te kort om een mening te geven over de accuduur. Maar vooralsnog lijkt het 3140 mah accuutje zich prima staande te houden. Kortom is deze Sony een erg fijne telefoon en een enorme upgrade van mijn oude telefoon (Een P20 lite) met uitzondering van de matige vingerafdruk scanner. Ben wel een beetje verbaasd dat Sony deze goed genoeg heeft gevonden om in een vlaggenschip te implementeren. Maar ja, je kunt niet alles hebben.
Pluspunten
  • 21:9 beeld verhouding
  • Mooi kleurrijk beeld
  • Snelle Snapdragon 855 processor
  • Vrij kale Android versie
  • Solide model
Minpunten
  • Matige vingerafdruk scanner
THie09-02-2020

Mooi goed toestel

mooi toestel sterk in werking en snel. een goede werking en prettig in gebruik alleen jammer van die zijkant sensor
Pluspunten
  • scherp scherm
  • snel
Minpunten
  • zijkant sensor
Sonyboy08-02-2020

Super telefoon

Fantastische telefoon! Prachtig beeld en goed geluid! Al jaren in het bezit van Sony telefoons en elke keer als ik een nieuwe krijg ben ik weer tevreden!
mooi07-02-2020

snelle jongen

wat een fijn toestel. smal en toch groot , goede camera en mooie kleuren. 1e indruk is heel erg goed!
Pluspunten
  • smal
  • camera
Minpunten
  • oortelefoon
Robin06-02-2020

Hele fijne en mooie telefoon

Ik ben super blij met deze telefoon hij is mooi slank en ligt goed in de hand, Hij is snel en maakt mooie foto's
Pluspunten
  • Mooie foto's
  • Ziet er mooi uit
  • Is snel
  • Gewoon fijne telefoon
Minpunten
  • Veel glans dus snel vies
  • Geen normale koptelefoon aansluiting
Doke06-02-2020

Lang scherm

Het lange smale scherm ligt fijn in de hand vergeleken andere merken met breder scherm. Waardoor je wel makkelijk met één hand bijvoorbeeld een bericht tikt! Maar op het moment van een film kijken het scherm ontzettend fijn is qwa lengte van het scherm waardoor je van bijde profiteert. Beeld is prachtig en scherp, zonder schreeuwerige kleuren gewoon eerlijk beeld dus. Accu is prima zelfs bij veel gebruik gaat hij de gehele dag mee. Foto's maken op dit toestel is erg fijne ervaring En extra de video pro is echt een aanwinst. Ben jij van foto's én filmpjes maken en deze programmeren en bewerken raad ik Déze echt aan
Pluspunten
  • Accu
  • Lang smal scherm
  • Goede camera
  • Goede beeldkwaliteit
WMax7003-02-2020

Onverwachte topper

Prachtig toestel om te zien, ligt heerlijk in de hand, prachtige kleuren, prachtig geluid, hele goede batterijduur, uitstekende camera, eindelijk de fingerprint weer aan de zijkant en dat voor een prijs die lager is dan mijn vorige top modellen.... Het toestel draait super goed en soepel, daar kan het gestuntel van XZ2 en XZ3 na de Android 10 update niet tegenop. En DXO beoordeelde de camera prestaties van de Xperia 5 ook nog een beter dan het huidige het topmodel van Sony... Xperia 5 heeft Eye AF, een ook die werkt uitstekend! Altijd de juiste focus. Nee, er is werkelijk niets negatiefs aan deze telefoon. Waarom dit niet het topmodel is weet ik niet.
Pluspunten
  • Eye-AF en uitstekende camera
  • Werkt heel prettig en snel
Minpunten
  • Middenklasser, zou topmodel moeten zijn
Bas03-02-2020

Sony Xperia 5

Zeer mooie telefoon. De iets langere en smallere vormgeving is geweldig, ligt goed in de hand en is makkelijk te bedienen met één hand. Zonder hoesje kan de telefoon vrij glad zijn. De locatie van de vingerafdrukscanner is prima maar de herkenning is nog niet optimaal. De camera's maken mooie foto's en de fysieke camera knop is een goeie toevoeging.
Pluspunten
  • Vormgeving
  • OLED 21:9 scherm
  • Android 10 update
  • Cinema pro app
  • Fysieke camera knop
Minpunten
  • Vingerherkenning
  • Vrij glad zonder hoesje
Marc02-02-2020

Alleen pluspunten

Groot scherm en scherp beeld. Reageert snel en fijn en goed geluid. Ook de camera is zeer goed! Alleen pluspunten!
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Goede camera
  • Groot geheugen
  • is snel
Vicky02-02-2020

Prachtig scherm, mooie foto's en super snel

Ik vind het een zeer prettig werkende telefoon. Het lange scherm is eigenlijk heel fijn. Het toestel maakt prachtige foto's. Het enige minpunt is het ontgrendelen van de telefoon met je vingerafdruk op de zijkant. Dit werkt niet goed.
Pluspunten
  • Kwaliteit camera
  • Scherm
  • Lang beeldscherm
Minpunten
  • Ontgrendelen met vingerafdruk
Sam Frijhoff02-02-2020

Fijn scherm,goede accu, goed formaat

De telefoon bevalt mij erg goed. Fijne en snelle installatie. Camera is van goede kwaliteit en maakt heldere foto's. Geluidskwaliteit is top (zoals je van Sony kan verwachten). Heel veel opslagruimte was voor mij belangrijk.
Pluspunten
  • Goed scherm
  • Goede accu
  • Fijne indeling
  • Makkelijk overzetten van bestanden
  • Goede camera
Minpunten
  • Vingerherkenning (ligt wellicht aan het hoesje)
  • Kwaliteit oordopjes mag beter