Sony Xperia 5 128 GB / grijs / (dualsim) - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 140 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Xperia 5 128 GB / grijs / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J**r@g**l.com 15-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stop telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Top telefoon, batterij doet het lang bij regelmatig gebruik. De camera is goed en geeft heel veel mogelijkheden die ik nog goed moet onderzoeken. Geen haperingen en kwam vorm ligt hij heel goed in de hand. Top apparaat, maar begrijp dat veel mensen het te veel geld vinden voor een telefoon. Klein minpuntje naast de prijs is dat hij niet draadloos opgeladen kan worden...maar ja een stekker heb je ook nodig voor een laadstation..

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Maakt mooie foto's
  • Lange batterijduur
  • Snelle processor
  • Plug voor koptelefoon

Minpunten

  • Prijs
  • Niet draadloos oplaadbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.J. 20-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

120hz scherm, mooi formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen met 1 hand. Smal en genoeg beeldscherm om media te consumeren. 120hz scherm is echt fijn. Ik ga nooit meer terug naar 60hz. 5G ondersteuning dus klaar voor de toekomst. Batterij gaat lang mee. Deze telefoon is echt een aanrader voor als je een high end telefoon wilt die inmiddels is gezakt in prijs.

Pluspunten

  • 120hz beeldscherm
  • Fijne formaat voor single hand use
  • High end specs
  • Prijs
  • Batterij gaat lang mee

Minpunten

  • Geen fast charger inbegrepen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 19-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Sony

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk toestel! Snel in reactie, mooie beelden, wit is wit en ligt lekker in de hand met zijn relatief compacte uitstraling. Telefoon is mooi in ontwerp en heeft een mooie blauwe kleur maar is wel mega glad en glijd overal uit of vanaf. Hoesje eromheen dus wel een aanrader zodat hij niet uit je broekzak glijd als je zit. Audio ook prima en hij maakt schitterende filmpjes en video's. Ik ben er erg blij mee. Echt een aanrader deze telefoon.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Kwaliteit beeld

Minpunten

  • Mega glad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 15-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Snelle telefoon
Makkelijke bediening ook met een hand
Goede camera met veelzijdige opties
Goed geluid
Door het grote scherm goed om films/series onderweg mee te kijken
Super scherp beeld

Pluspunten

  • Beeldscherm
  • Accuduur
  • Geluid
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcin 25-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Recommending

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
this phone meets my expectations in relation price price, water resistance plus a great display, the battery lasts for 2 days of use, I highly recommend this phone

Pluspunten

  • Battery
  • Display
  • Simplicity

Minpunten

  • No QC included

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Herman 20-05-2020
  • Product gekocht

H. Bruggink

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima toestel, doet wat het doen moet!
Is wat smaller dan een gebruikelijk toestel maar dat went snel. Ligt fijn on de hand en is snel. Maakt prachtige foto's en video!
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YZ 28-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed uitzien. Maten geschikt voor kleine hand.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik moet zeggen het is prachtig te gebruik. Het uitzien is zo bijzonder. (Vind ik) doordat mijn hand is niet zo heel groot dus dat meest nieuwe mobiele past me niet zo lekker. Maar Xperia 5 niet. Het is lekker verfijn en lang ook het scherm heeft een prachtig resolutie. Het camera is ook prachtig te gebruiken. En de laatste point dat ik Sony Xperia gekozen is vertrouw op het merk en de aftersales.

Pluspunten

  • Zeer goed camera
  • Mooi uitzicht en sterk processor

Minpunten

  • Een klein batterij
  • Bederfelijke achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan71 26-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wederom overtreft mijn nieuwe Sony Xperia. Gebruiksvriendelijkheid, slimme functies en de ligging in de hand van dit toestel is ruim voldoende geslaagd.
Het toestel trekt je aandacht en is onderscheidend met haar prachtige design.

Pluspunten

  • Onderscheidend
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William Romeyn 23-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super scherpe foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Sony Xperia 5 maakt super scherpe foto's. Al jaren Sony toestellen gehad maar het wordt alleen maar beter. Fijn menu en overzichtelijk om alles te vinden. Dit toestel is lekker smal en ligt goed in de hand. Door de 3 camara's kan je widescreen foto's maken, leuk om uit te proberen. Echt mijn complimenten over deze telefoon!!

Pluspunten

  • Zeer goede scherpe camera
  • Overzichtelijk menu
  • Licht goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C Silver 20-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

battery life, design, one hand friendly, sharp camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Great battery life, slide sense technology, amazing one hand friendly, well balanced design, sharp screen, highly responsive and snappy

Pluspunten

  • One hand use
  • Camera
  • Battery life
  • Super sharp screen
  • Dynamic vibration

Minpunten

  • A bit too tall, but getting used to it

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roy O 20-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hoge prijs/kwaliteit mobiel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De telefoon heeft een hoge prijs/kwaliteit door de OLED scherm, uitstekend geluid en de camera resolutie. De gedurfde 21:9 scherm pakt in de praktijk goed uit met het kijken van films maar ook met multitasken. Foto's maken i.c.m de "wide camera" optie en de fysieke camera knop bied meer mogelijkheden. Verder uitstekend te koppelen aan mijn Sony TV en headset.

Pluspunten

  • OLED Scherm
  • Hoge prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen Jackplug

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MG 20-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hiervoor had ik al een mobiele telefoon van Sony, dus de zoektocht was naar een nieuwe maar dan beter. Die heb ik gevonden, mooie beeldkwaliteit en een batterij die lang meegaat.

Pluspunten

  • batterijduur
  • beeldkwaliteit

Minpunten

  • aansluiting van koptelefoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

van Lieshout 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Xperia 5 iets groter dan gedacht. Maar wel heel fijn,

Algemene score

9,0
Ik ben al jaren fan van Sony Xperia. Het begon ooit bij de Xperia Mini pro. Omdat ik er toen nog van overtuigd was dat ik perse een fysiek toetsenbord nodig wilde ik geen andere telefoon meer dan een Sony. Na deze volgde nog verschillende Xperia's waaronder de Z1 compact en de XZ1. En nu dus de Xperia 5. En dat terwijl ik ondertussen al 60 ben, nu zo'n flashy nieuwe telefoon.

Eerste indruk van de Xperia 5, groot formaat. Ik nam de Sony Xperia altijd omdat het top model een kleiner broertje had. Hoop dat deze ondanks het formaat toch net zo goed gaat bevallen als de rest.

Mobiel ziet er goed uit, en ik ben vooral blij met de goede foto's die deze telefoon maakt.

Pluspunten

  • Goede Camera
  • Snel
  • Batterij

Minpunten

  • Formaat
  • Veel glas
  • Geen draadloos laden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Marcel 11-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig snel met een groot scherm en lange accuduur

Algemene score

10,0
Als je een echt androidtoestel wil kies dan een Sony Xperia. Updates worden lang uitgevoerd en de toestellen zijn prettiger in gebruik dan de concurrentie.

Pluspunten

  • Scherm is geweldig
  • Accuduur heel goed
  • Geluid heel goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie 11-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideaal voor Netflix

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon nog niet zo lang maar ik ben er nu al heel erg blij mee. Mijn vorige was steeds vol en traag, deze heeft 128 GB opslagruimte dus voorlopig heb ik weer voldoende ruimte. Daarnaast heeft hij door het extra lange scherm geen balken in beeld als je bijvoorbeeld een film kijkt op Netflix. daardoor ziet de film er net zo uit als in de bioscoop. Het scherm is ook prachtig, de kleuren spatten ervan af!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Veel opslag ruimte
  • Mooie kleuren
  • Snel
  • Maakte goede foto's

Minpunten

  • zijsensor snap ik nog niet
  • Soms is het formaat wat onhandig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.ekkel 10-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie en goede android telefoon voor weinig geld met en mooie vorm mooi helder beeld echt een super leuke telefoon echt een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 10-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een heerlijk toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een makkelijk, snel toestel. Doet wat je wilt en is voor alles in. Ook de foto;s zijn mooi. Muziek klinkt geweldig. Ik zou geen ander toestel willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Claudia257 08-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Telefoon ligt goed in de hand, super snel, lange batterijduur en zoals men van Sony gewend is, maakt die ook prima foto's en video's

Pluspunten

  • Snelheid
  • Camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aalberts JJ 03-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi afgewerkt toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wow wow wow, ik wilde eens voor wat anders proberen dan een Sony, maar na veel wikken en wegen toch weer mijn favoriete merk gekocht. Je weet gewoon wat je koopt en dat het altijd naar behoren functioneert. Lekker kale Android. En gelukkig is dit toestel niet meer zo vierkant. M'n 1e met Amoled, high-end, snapdragon 855, etc. En nu met cashback actie. Echt een hele goede koop!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Omar 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top toestel. Mooi beeld, snel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik koos voor dit toestel omdat ik opzoek was naar een toestel met goed beeld, een goede camera, een zakelijk uiterlijk en veel een groot geheugen.
Ik kan alleen maar zeggen dat de Xperia 5 daar precies aan voldoet.

Pluspunten

  • Snel
  • Lange batterij duur

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews