Huawei P30 Lite 6.15" Smartphone - 128GB - Pearl White - Smartphones

Huawei P30 Lite 6.15" Smartphone - 128GB - Pearl White
Huawei P30 Lite 6.15" Smartphone - 128GB - Pearl White
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 154,94 Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 836 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P30 Lite 6.15" Smartphone - 128GB - Pearl White op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Mick06-08-2019

Fijne telefoon

Super fijne telefoon. Prijs kwaliteit echt super camera is haar scherp. Heerlijk groot scherm en super snel. Zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Goed gewicht
  • Mooi formaat scherm
  • Super camera
Lisa06-08-2019

Fijne telefoon, mooi design en gemakkelijk in gebruik

Dit is tot nu toe mijn 3e Huawei en wederom tevreden met mijn keuze. Mooie telefoon, groot scherm, mooi design, accu gaat voldoende lang mee, systeem werkt snel/veel opslag.
Pluspunten
  • Groot doorlopend scherm
  • Veel opslagruimte
  • Goede foto's
Mees06-08-2019

Huawei p30 lite! Erg goed

Erg fijne telefoon! Batterij duur is prima! Snelle oplader. Ook is het officiële hoesje van Huawei erg fijn bij deze telefoon, ook goed te betalen (14 euro).
Pluspunten
  • Laad erg snel op
  • Mooi toestel
Minpunten
  • Nog niks!
E. C. Boekhout van den Ham06-08-2019

Mooi toestel

Ik heb al jaren Huawei en kan dit iedereen aanbevelen, duidelijk toestel, ligt lekker in de hand en makkelijk in het gebruik
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Makkelijk bedienbaar
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Ycm06-08-2019

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Goed scherm geleverd met scherm protectie, gratis buds (actie), goede camera (helaas geen Leica), handige functies.
Pluspunten
  • Goed formaat
  • Camera
  • Goede buds
  • SD uitbreiding mogelijk
  • Dual sim
Minpunten
  • Camera geen Leica
Mariël06-08-2019

Groot scherm, perfecte camera.

Ik had al een P20 lite, 2 jaar gehad, beviel me uitstekend. Nu de P30 lite en weer erg tevreden! Fijn in gebruik, lichte telefoon, genoeg geheugen en goede camera! Perfecte prijs/kwaliteit verhouding!
Pluspunten
  • Camera
  • Groot scherm
  • Licht
G06-08-2019

Heel erg tevreden met de foto's, slow-motion ,accuduur

Ik vind dit toestel geweldig en heb het gekocht vanwege de mooie foto's die ik er mee kan maken. Tot nu ben ik er hartstikke tevreden over met de foto's en filmpjes. Ik heb de 30 lite gekocht vanwege mijn budget. En het toestel is de prijs meer dan waard en ben blij met de besteding die ik gedaan heb.
Pluspunten
  • Slow motion optie
  • Accu
  • Geheugen
Alma06-08-2019

Prijs kwaliteit dik in orde!

Ik zocht een telefoon met genoeg geheugen, goede kwaliteit camera en een redelijke prijsklasse. Daar voldoet de huawei p30 lite aan. Het is een fijne mobiel met alle mogelijk functies die ik zocht. Ik zelf kom van een concurrent af. Ik hoorde dat het overstappen van een concurrent moeilijk is omdat je veel van je contacten, agenda etc. niet over kan nemen. Nou, naar een huawei zeker niet! Tijdens het installeren van de huawei vroeg de huawei p30 lite welke telefoon ik hiervoor had gehad en of ik dingen over wilde zetten. Ik gaf aan dat ik een ..concurrent had gehad. Via een app van Huawei heb ik alles makkelijk over kunnen zetten. Contacten, agenda, foto's, video's etc.. helemaal top!
Pluspunten
  • prijs kwaliteit
  • gegevens overzetten van vorige telefoon
  • camera
  • Mooi disign
  • Lange batterijduur
Minpunten
  • redelijk groot
harmke06-08-2019

fijne snelle telefoon

Ik had snel een nieuwe telefoon nodig en deze werd me aangeraden, voor een goede prijs een mooi en goed product. Camera is heel goed, werkt snel, zeer groot scherm, zeer veel opslag. minpunten zijn dat de vingerafdruk opening op de achterkant zit, wat onhandig is met een hoesje (zit wel een gat in het hoesje maar dat werkt niet) batterij is redelijk snel leeg bij intensief gebruik (ook heel snel weer vol)
Pluspunten
  • goede camera
  • groot scherm
  • veel opslag
Minpunten
  • vingerafdruk opening zit op de achterkant
  • bij intensief gebruik snel accu leeg
Susanne05-08-2019

Hele goede prijs/kwaliteit verhouding

Een hele mooie telefoon voor weinig geld. Ziet er net zo mooi uit als de veel duurdere Samsung en iPhone en ook in het gebruik doet hij naar mijn mening niet onder aan de anderen.
Pluspunten
  • Goedkoop
  • Goede camera
  • Mooi groot beeldscherm
Minpunten
  • Evt. Software updates in de toekomst onzeker
Angelique05-08-2019

Heerlijke telefoon, met fijne camera en goede accu duur

Ik kom vande Huawei mate 10 lite. Ikben erg te spreken overde overstap naar de p30 lite. Heb div. Afwegingen genomen. De camera voldoet in zijn prijs klasse, de telefoon ligt slank in de hand. Heerlijk geheugen. De accuduur is prima voor elkaar. De telefoon reageert lekker vlot. Ik ben er superblij mee!
Minpunten
  • Speaker mocht misschien wat beter
Gukakuitert05-08-2019

Prima

Voor de prijs is de Huawei p30 lite perfect. Geen ander telefoon is beter voor dezelfde prijs. Vingerafdruk knop aan de achterkant is erg handig en de OS is makkelijk te gebruiken. Camera is niet zo goed als verwacht en op snapchat gewoon lelijk. Dit is natuurlijk geen probleem tegenover de goeie kanten maar mag wel genoemd worden.
Kimmie05-08-2019

Super fijn toestel

Ik vind het een super fijn toetsel. Hiervoor had ik de Huawei p20 Lite en die beviel mij al heel goed. Iets groter schem en echt een super scherpe camera. De batterij gaat erg lang mee en alles functies werken gewoon goed!! Super tevreden weer.
Pluspunten
  • Grootte
  • Camera
  • Batterijduur
  • Functies
Paula05-08-2019

Helder beeld, mooi toestel

Mooie smartphone. Goede camera met haarscherp beeld. Scherm niet te groot en niet te klein. Ligt lekker in de hand.
Pluspunten
  • Camera
  • Helder beeld
  • Veel mogelijkheden
Erna05-08-2019

Scherpe schermresolutie, gave kwaliteit foto's

Het toestel maak prachtige foto's. Is geschikt voor Dual-SIM gebruik, wat erg fijn werkt. Het formaat is niet te groot en niet te klein. Al met al een toptoestel voor een mooie prijs!
Pluspunten
  • Schermresolutie
  • Dual-SIM
  • Prachtige foto's
Esli05-08-2019

Goede telefoon

Veel goedkoper dan samsung of iphone en werkt misschien zelfs beter. Accu houdt lang vol en laadt snel op. Camera gebruik ik nauwelijks maar is ook goed.
ad wijnbelt05-08-2019

scherm,foto,s gebruik,vergroten ,en accu perfect

was nieuwsgierig voldeed aan de verwachtingen en ben er erg blij mee met de vele mogenlijkheden.en een supercamera bij uitvergroten van foto,s kraakhelder
Pluspunten
  • camera
  • gebruiksvriendelijk
  • nog niet gevonden
MB05-08-2019

Betaalbare Huawei p30 lite

Een goedkope toetsel met een hoge kwaliteit en een hij heeft oomlk een prachtige design. Ruim voldoende geheugen.
Pluspunten
  • Betaalbaar
Minpunten
  • Een Langer batterij duur
Thomas05-08-2019

Een erg handzame telefoon voor de prijs

Ik ben overgestapt van een iphone 6s, deze werd al wat ouder en de accu was goed versleten. Na het toestel een paar dagen in gebruik te hebben ben ik aangenaam verrast (zelfs al is wennen aan android wel even lastig). Er zit een best prima camera in en mooi scherm om naar te lijken. Plus het kopen van een telefoon met een 3,5mm aansluiting was ook wel erg prettig.
Pluspunten
  • accuduur
  • vormgeving
  • snel
Minpunten
  • gesture navigatie is niet zo prettig als op IOS
Ellen04-08-2019

Groot scherm, snel, goede camera en fijn besturingssysteem

Ik heb voor Huawei gekozen omdat dit merk bekend staat om goede telefoons. Ik heb nog even getwijfeld vanwege wat er in het nieuws is geweest. Ik was op zoek naar een telefoon voor ongeveer 300 euro met een goede camera. De verkopers van mediamarkt hebben mij goed geadviseerd en heb uiteindelijk voor de Huawei p30 lite gekozen. Ben er erg blij mee
Pluspunten
  • Camera
  • Groot scherm
  • Besturingssysteem
huawei gebruiker03-08-2019

Een waanzinnig goede camera, goede prijs kwaliteit telefoon.

Deze telefoon heb ik gekocht te vervanging van de Huawei p8 lite. De telefoon bevalt erg goed, heeft een groot scherm, en de camera's maken scherpe foto's. Nadeel is dat de telefoon niet altijd even snel werkt, vooral bij zware app's of groten bestanden openen en verzenden loopt de telefoon soms vast. Voor deze prijs krijg je een prima telefoon met veel opslagruimte, goede accu, groot scherm, en goede camera.
Pluspunten
  • groot scherm
  • goede camera
  • genoeg opslagruimte
  • goede accu
Minpunten
  • traag bij openen van grote app's
  • speaker niet op de juiste plek
John02-08-2019

Snelle processor

Toestel is verrassend snel. Schakelen tussen verschillende apps met minimaal lag. De interface is goed voor het prijs.
Pluspunten
  • Scherp fotos
  • Scherm is helder en scherp
  • betaalbare
Minpunten
  • Huawei problemen met Google
john gyenes02-08-2019

prachtig scherm , en zeer vlot te opladen !

mijn vorig toestel huawei 9 was ik al zeer tevreden mee , maar deze overtrefd mijn verwachtingen 1 mooie scherm langere accuduur +opladen zeer vlot , 128 gb. opslag en de 4 gb geheugen prachtig ! ben zeer tevreden mee !
Pluspunten
  • opslag
  • geheugen , foto,s
MK02-08-2019

Vlaggenschip voor weinig

OLED beeldscherm geeft erg mooie plaatjes en filmpjes, camera kan tot zeker 12 x scherp inzoemen. Voor de prijs krijg je de beste specs van alle telefoons in de prijsklasse.
Pluspunten
  • Camera
  • Beelscherm
  • Prijs kwaliteit verhouding
Minpunten
  • Vingerafdrukscanner kan beter
Ruben02-08-2019

Prima aankoop

Een perfecte prijs/ kwaliteit verhouding. We zochten een toestel waar je in principe alles mee kan. En graag voor een normale prijs. En hopla, de Huawei p30 lite is dik in orde.
Pluspunten
  • Normale prijs
  • Voor alle dagelijkse dingen te gebruiken
  • Accuduur