Huawei P30 Lite 6.15" Smartphone - 128GB - Pearl White - Smartphones
De prijs-kwaliteit verhouding komt helemaal ten orde
Ik was zeer tevreden met mijn vorige telefoon (P20 lite) En heb mijzelf een upgrade gegund.
Ik ben zeer blij dat ik dit gedaan heb.
Weer een verbetering op alle vlakken; camera, batterij duur. Allemaal super!
Pluspunten
- Camera
- Accuduur
Minpunten
- Software mag wat wat meer stock zijn
Hoge kwaliteit
De telefoon is top snelle processor en door de 4 gb werkgeheugen kun je alles tegelijk doen. De camera maakt adembenemende mooie foto's en de face-id werkt optimaal. Kortom echt een aanrader
Pluspunten
- Goede camera
- Snelle processor
- Makkelijk in besturing
- Goede schermkwaliteit
- Lange accuduur
Minpunten
- Nog niet gevonden
Mooie foto's
Mooie telefoon die hele goede foto's maakt. De buitenkant is ook nog eens flitsend... Ik ben er erg blij mee☺️
accu duur is geniaal en maakt fantastische foto's
Het is een mooi toestel met veel opties voor niet al te veel geld. Hij maakt fantastische foto's, accu gaat lang mee en hij is zeer gebruiksvriendelijk.
Pluspunten
- Snelheid
- Accu duur
- Grote van het scherm
- Fantastische camera
- Gebruiksvriendelijk
Minpunten
- Opslag
Mooi scherm en leuke slimme functies op de telefoon
Ik was op zoek naar een mooi goed toestel voor een niet al te dure prijs, na een tijdje zoeken kwam ik uit op de p30 lite en heb deze ook gekocht. Kreeg het toestel de volgende dag al binnen en heb hem nu een week in gebruik. Het is een erg fijn toestel die snel werkt. Ook zitten er hele leuke kleine functies op de telefoon die fijn werken. De camera is goed, maar mijn verwachtingen van de kwaliteit waren iets hoger. De kleuren zijn matig maar je kan dat bij verzadiging ook wel weer snel bijwerken. De camera heeft wel veel verschillende functies. Games starten snel op en alles werkt vlekkeloos. Dus voor een prijs van rond de 300€ is dit zeker een prachtig toestel.
Pluspunten
- Snelheid
- Prijs
Minpunten
- Camera kwaliteit wat hopenlijk nog wordt geupdated
Prettig en goed werkend toestel voor een leuke prijs
Sinds een paar weken in mijn bezit en ben er absoluut over te spreken. Sowieso bevalt het merk Huawei goed. Echter heb ik de lite wat je met name merkt in de camera die 's avonds/bij minder licht wel minder presteert. Daarnaast heb ik kleine handen en is het toestel dan vrij groot. Toch een aanrader: makkelijke besturing, snelle werking, mooie kleuren en naar mijn mening voldoende opslagruimte. Voor deze prijs ook zeker goed te doen.
Pluspunten
- Mooie kleuren
- Snelle werking
- Vrij lange accuduur
Minpunten
- Vrij groot
- Bij weinig licht, camera iets minder optimaal
Goede accuduur, mooi groot scherm
Ik heb altijd de lite serie van Huawei omdat het een goede toestellen zijn voor een leuke prijs. Zo ook weer de Huawei P30 lite. Het scherm is groter dan de p10 lite (dit was de vorige) de accuduur is ook zeer goed. Ik doe twee dagen met normaal gebruik met de accu.
Pluspunten
- Accuduur
- Scherm
Minpunten
- Audioinput zit aan de onderkant
heel scherpe camera kan ver inzoomen en reageert heel snel
ik kon dit product kiezen bij een t-mobile account.
Hij heeft een scherpe camera en je kan er ook ver mee inzoomen wat ik erg prettig vind.
Ik vind hem heel snel reageren en hij heeft veel opslagruimte.
Het grote scherm is ook heel fijn want ik kan alles zo gemakkelijk aanklikken.
Hij heeft trouwens ook een erg lange batterijduur wat heel fijn is
Pluspunten
- Camera
- Opslagruimte
- groot scherm
- batterijduur is lang
snel, mooi scherm en laad snel op
Na de S7, ben ik overgestapt naar de P30 lite. Dit in eerste instantie om prijs technische redenen. ik ben echter zeer tevreden met dit toestel. Ondanks de 'lite' in de benaming, merk ik daar in het gebruik weinig van. De foto's zijn redelijk tot goed. De accu gaat lang mee en is snel weer opgeladen. Tot slot ben ik zeer tevreden met de 128Gb aan intern opslag geheugen.
Pluspunten
- lange accuduur
- snel opgeladen accu
- groot scherm
- dual sim mogelijkheid
Minpunten
- geen equalizer mogelijkheden voor de speaker
- navigatie balk onderin soms te gevoelig
Ligt goed in de hand, Goed geluid, fijne telefoon, top fotos
Had hier voor een p 10 lite. Daar was de batterij helaas van overleden. Door dat ongeluk kwam ik bij een winkel terecht die vele nieuwe modellen telefoons in de aanbieding had. Aangezien ik dik tevreden was over mijn oude Huawei ben ik nu naar de Huawei p30 lite gegaan. Weer een enorme vooruitgang. Ook al had ik voor de p30 pro kunnen gaan die nog meer kan (vooral camera technisch) ben ik echt dik tevreden met de p30 lite. Het geluid tijdens bellen is veel beter. De camera heeft zeker een upgrade gekregen. Het beeldscherm is zeker een stuk helderder geworden. Voor de rest is hij natuurlijk ook geupgrade. Maar voor iemand zoals mij die hem heeft voor normaal gebruik en niet als notebook en computer is dit ding perfect. Misschien ook voor al dat andere maar daar kan ik helaas niks over vertellen. Wel dat hij een stuk sneller is geworden en wat zwaardere spelletjes aan kan. Voor de rest ben ik echt dik tevreden en blij met deze telefoon. Zeker een aanrader.
Pluspunten
- Goede camera's
- Goed geluid tijdens bellen
Minpunten
- Gevoelig aan de zijkant van scherm met aanraken
Fijn toestel, mega goede camera, veel geheugen!
Tikje groter weer dan de P Smart, maar zoveel sneller en de opslagruimte, 128 GB, hoe fijn! Op de P smart had je perfecte selfie stand direct aan, nu even puzzelen hoe ik dat aan moest zetten. Schoonheidsniveau heet het. Ook goed :-) Nee, blij mee, het is echt een upgrade weer en prachtig scherpe foto's, accu gaat lekker lang mee.
Pluspunten
- Geheugen
- Camera's
- Accu
- Snelheid telefoon
Minpunten
- Slag groter weer dan de P Smart
Fijne betaalbare smartphone
Groot en scherp scherm, goede camera en accuduur. Goede extra functies, Android-ondersteuning meer dan goed. Voor deze prijs een prima smartphone.
Pluspunten
- Scherp beeld
- Camera
- Accuduur
Wat een GE-WEL-DIG toestel!
Wat een geweldig toestel!
Door alle berichten was ik niet zo happig op een Huawei maar door de mensen om me heen ben ik gaan twijfelen. Had hem veel eerder moeten nemen!
Pluspunten
- Triple camera
- Batterijvermogen
Erg fijne telefoon!
Na lang twijfelen en vergelijken tussen deze telefoon (huawei p39lite) en de vergelijkbare telefoon van samsung (a50) toch voor deze gekozen! Tot nu toe nog geen spijt gehad! Ik ben dan tot nu toe ook nog geen min ounten tegengekomen en deze verwacht ik ook niet te vinden. Het eenige nadeel is msichien dat het geen amoled scherm heeft en hierdoor ene iets lichter beeld heeft.
Pluspunten
- Goede camera
- Snel opstarten
- Snel opladen
- Makkelijk in te stellen
Minpunten
- Geen super amoled scherm
Zeer goede accuduur, werkt soepel en snel. Mooie camera
Ik heb de p30 lite gekozen wegens het prijsverschil met de p30 pro. Ondanks het prijsverschil merk ik weinig verschil tussen de p30 pro en de p30 lite. De p30 lite heeft een zeer goede camera, scherp beeld (alhoewel jammer dat het niet 4k is, maar full hd), alles werkt soepel en zoals het hoort. De Prijs-kwaliteit ratio is geweldig!. Ik zou deze mobiel zeker aanraden.
Pluspunten
- Accuduur
- Camera
- Werkt soepel
- Mooi scherm
Minpunten
- Scherm is 1080p (full hd) en niet 4k
- Camera steekt uit, dus kan niet plat op tafel
Van Apple naar Huawei
De Huawei P30 Lite is zeker een aanrader. Het is even wennen om van apple naar android te gaan maar zelf vind ik android veel overzichtelijker en fijner om mee te werken zodra je het eenmaal kent. Gegevens overzetten van iPhone naar het nieuwe apparaat gaat moeiteloos met behulp van de apps. De installatie zelf gaat enorm snel. De camera's vind ik prima. Ik kan niet zeggen dat ik omvergeblazen werd door de kwaliteit maar ik heb dan ook de P30 Lite en aan de prijs-kwaliteit valt er niets aan te merken en de foto's zijn zeker van betere kwaliteit dan andere smartphones in dezelfde prijsklasse. Ook heeft deze Huawei 'quick charge' waarbij je telefoon in nog geen 40 minuten van 0 tot 100 is. De batterij kwaliteit is fantastisch. Telefoon gaat een hele dag mee, misschien nog zelfs twee. Er is momenteel een actie waarbij je gratis freebuds krijgt, super fijn!
Pluspunten
- Mooie prijs voor het toestel
- Camera kwaliteit uitstekend voor deze prijs
- Quick charge
- Overzichterlijker
Minpunten
- Geen draadloos opladen
P30 lite
Fijne telefoon. Je kunt er lekker op Netflixen en YouTuben vanwege groot helder scherm. Batterij gaat best lang mee. Goede camera erop. Overstap van IOS naar Android was heel stressvol, maar ben er nu blij mee
Pluspunten
- Groot helder scherm
- Goede accu
- Goede camera
Minpunten
- bij bellen is de luidspreker onduidelijk
- Switch naar Android is moeizaam
Makkelijk
Erg makkelijk alles over kunnen zetten.
Duidelijk, makkelijk en logisch in zijn gebruik.
Mooie foto's! Had nooit gedacht over te gaan op een ander merk en ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
- Alle knoppen aan de zijkant.
Mooi scherm. Werkt snel. Goeie prijs kwaliteit
Ik vind dit de beste mobiel die ik heb gehad voor deze prijs klasse. Je kan er alles mee doen wat je wil. Het enige nadeel is dat niet elke foto perfect is maar. De Camera is wel ruim voldoende
Pluspunten
- Scherm
- Snelheid
Minpunten
- Camera
Super kwaliteit, groot scherm, reageerd snel, goede camera,
Ik heb dit product gekocht voor mijn vrouw omdat ik zelf ook een huawai heb en zeer tevreden ben over zijn prestaties, mogelijkheden. Een scherp display. Scherpe foto's reageerd snel. En heel veel mogelijkheden.
Pluspunten
- Zeer scherpe prijs, vele mohelijkheden
- Goed toestel, werkt perfect mooi model
- Zeer goede camera, s reageerd super snel
Ligt goed in de hand
Prima camera, eenvoudige bediening en betaalbaar. Ligt goed in de hand,
Niet te ingewikkeld voor iemand die niet met Mobiel gebruik is opgegroeid.
Pluspunten
- Camera
Minpunten
- Zoeken naar gebruik geluid
Mooi design, goede prijs/kwaliteitverhouding
De P30 Lite heeft een mooi design, slechts een kleine zwarte rand om het scherm. De accuduur is goed, gaat ongeveer 2 dagen mee bij normaal gebruik en bij intensief gebruik redt het toestel zeker een dag. Ruime opslag met 128 GB en het toestel is snel.
Pluspunten
- Mooi design
- Goede accuduur
- Ruime opslagruimte
- Is snel
veel voor weinig
Zoals mijn titel al aangeeft , veel voor weinig. Doet niet onder voor zijn duurdere broer de P30.
Mooi design en uitermate mooi beeld. Ook de batterijduur is zeer goed. Veel mogelijkheden qua foto's maken . Je zal ze waarschijnlijk niet allemaal gebruiken maar het is mooi dat het er op zit.
De bediening vind ik sowieso altijd zeer prettig van de Huawei.
Pluspunten
- design
- batterijduur
- prijs
Geweldige accu, groot scherm, prima foto's.
Heb dit toestel gekocht als vervanging van mijn Huawei P10 lite. Hierover was ik zeer tevreden zodoende ben ik trouw gebleven aan dit merk. Na wat kleine opstartprobleempjes (Lag aan mezelf.) heb ik nu een prachtig toestel waar ik met plezier mee werk. Geweldige camera die prachtige foto's aflevert en een lekker groot scherm met mooie kleuren. Goed geluid qua telefonie en film/social media. Lekker licht in gewicht voor zo'n groot toestel. Al met al ben ik zeer tevreden. Dit is een aankoop voor een prijs die betaalbaar is en daarvoor heel veel kwaliteiten levert.
Pluspunten
- Scherm
- Camera
- Geluid
- Accuduur
- Ligt lekker in de hand
Minpunten
- Nog niet ontdekt
Gemakkelijk in het gebruik.
De prijs kwaliteit verhouding van de Huawei P30 lite is uitstekend. De telefoon maakt kwalitatief goede foto's.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik.