Philips 2000 series Earth stofzuiger met zak 2000-serie

Philips 2000 series Earth stofzuiger met zak 2000-serie

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 99,99Bekijk alle aanbieders
f***********@g********10-07-2026

Super goede stofzuiger

Ik ben erg tevreden over de Philips Stofzuiger Compact XD1142/10. Wat mij direct opviel, is de sterke zuigkracht. Zelfs stof, kruimels en haren worden zonder moeite opgezogen. Ik hoef daardoor niet meerdere keren over dezelfde plek heen. Dat scheelt tijd en maakt het schoonmaken een stuk makkelijker. De stofzuiger is daarnaast lekker compact en niet te zwaar. Daardoor neem ik hem eenvoudig mee naar boven of de trap op. Het snoer is lang genoeg om een groot deel van de kamer te stofzuigen zonder steeds van stopcontact te wisselen. Ook de wielen rollen soepel mee, waardoor de stofzuiger prettig achter je aan rijdt. Het geluid vind ik ook prima. Hij maakt natuurlijk geluid, maar niet storend hard. De stofzuiger voelt stevig aan en is eenvoudig in gebruik. De stofzak vervangen gaat snel en zonder geknoei. Voor deze prijs krijg je echt een goede stofzuiger die doet wat hij moet doen. Vooral de krachtige zuigkracht heeft mij positief verrast. Ik ben onder de indruk van de prestaties en zou deze stofzuiger zeker aanraden aan mensen die een compacte maar krachtige stofzuiger zoeken.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Lang snoer