k ben erg tevreden over deze stofzuiger. Het apparaat is licht van gewicht, wat het gebruik een stuk prettiger maakt. Hierdoor is hij niet alleen makkelijk te manoeuvreren door het huis, maar ook eenvoudig mee naar boven te nemen, bijvoorbeeld voor de trap.
Wat ik daarnaast erg handig vind, is de zuigborstel die op de kop zit. Deze is ideaal voor kleine hoekjes en lastig bereikbare plekken, waardoor je net wat grondiger kunt schoonmaken. Ook de voet van de stofzuiger werkt prettig; deze komt goed in hoeken en zorgt voor een efficiënte reiniging. De zuigkracht is bovendien zeer goed, en zelfs op kleden blijft deze goed te gebruiken zonder dat ze omhoog worden getrokken.
Er zijn wel een paar kleine verbeterpunten. Zo vind ik het snoer aan de korte kant, waardoor je iets vaker van stopcontact moet wisselen. Daarnaast zou een knop op de stang om de stofzuiger harder of zachter te zetten, of om hem direct uit te schakelen, een fijne toevoeging zijn.
Ondanks deze punten zou ik deze stofzuiger zeker aanraden. Het lichte ontwerp en het gebruiksgemak wegen ruimschoots op tegen de kleine nadelen.