Dyson Big Ball Allergy 2

Priele van loon08-10-2018
2.0

Bigball allergy 2 geel

2.0
Vreselijke ding nadat de oude dyson van meer dan 10 jaar oud het had begeven deze aangeschaft . Tevreden over de oude.Maar deze is zo log ,de buizen van dik plastic,de oude dunne aluminium .Ik kan mijn hand niet met genoeg grip om de dikke buizen heen krijgen om hem enigszins te sturen.En omdat de zuigmond ook veel dikker en zwaarder is heeft hij deze sturing wel nodig.De zuigmond komt door de dikte ook niet meer onder de verwarmingsbuizen en de randen knap irritant. De container gaat niet zo makkelijk open en dicht zoals ze in de winkel demonstreerde ,de plastic sluitingen zijn heel fragiel ,breken zo af.Ook de aan knop en slang oprol knop heel fragiel breken zo af. Geluid is iets minder hoog maar nog steeds erg lawaaierig .De kattenharen op de mat en krabpaal gaan er niet af een ramp.Voor de rest tegelvloer mar door de logge zware Buitengewoon en zuigmond ben ik3 x zo lang bezig en kapot na afloop.Echt z,om spijt en dat voor ong 350 euro een miskoop .Nu zegt Dyson dat jemaar binnen een maand terug mag brengen als niet bevalt en ik heb in de denk 3 maanden 3 x heb gebruikt omdat ik mijn man heb laten zuigen.Je gaat z,on aanschaf niet zomaar even opnieuw doen. Echt nooit geen Dyson meer hoop dat hij gauw kapot gaat,kan ik een andere kopen.
Minpunten
  • Te log buizen en zuigmond
  • Zuigt geen haren op matten of stof