ShopSupport

Vanuit de afdeling ShopSupport wordt er voor gezorgd dat een webshop aangesloten wordt bij Kieskeurig.nl. Ook is de afdeling ShopSupport verantwoordelijk voor de controle van de reviews op Kieskeurig.nl.

Aansluiten bij Kieskeurig.nl

Wij controleren of de webshop minimaal een jaar, onder dezelfde eigenaar, staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en een half jaar online actief is. De webshop moet verder voldoen aan alle wettelijke eisen. Deze informatie is te vinden bij Regels voor webwinkels op de site van ACM.
Daarnaast kunnen we een website daadwerkelijk aansluiten bij Kieskeurig.nl als de volgende informatie beschikbaar is bij de webshop:
  • Bezoekadres
  • KVK-nummer
  • E-mailadres of e-mail formulier
  • Telefoonnummer
  • Retourformulier
Klik hier voor meer informatie over aansluiten bij Kieskeurig.nl >>

Jouw winkelinformatiepagina

Op deze pagina op Kieskeurig.nl verschijnen o.a. de contactgegevens van jouw webshop, welke we na aanmelding van je ontvangen. Je kunt deze pagina aanvullen met extra informatie over jouw webshop door alle velden in het informatiedocument in te vullen. Dit document krijg je na jouw aanmelding toegestuurd. Dit kan informatie zijn over bijvoorbeeld keurmerken die je hebt, beschikbare betaalmethoden of op welke manier jij de producten kunt leveren en met welke vervoerder. Deze informatie is niet verplicht.

Reviews

De afdeling ShopSupport controleert onafhankelijk of de reviews voldoen aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl. Doen ze dit niet, dan wordt de reviewer verzocht de review aan te vullen, aan te passen of wordt de review verwijderd.
Iedere aangesloten webshop heeft de mogelijkheid om te reageren op vragen of reviews van consumenten. Hiervoor maakt de afdeling ShopSupport op verzoek een speciaal account voor de betreffende webshop aan. Op deze manier is voor iedereen duidelijk dat het om een officiële reactie van de webshop gaat.
Procedure reviewfraude
Algemene procedure fraude en misleiding

Vragen of opmerkingen?

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over het aansluiten van webshops of het wijzigen van bestaande informatie dan kun je contact opnemen met de afdeling Shopsupport via shopsupport@kieskeurig.nl.faq > shopsupport