Bosch GlassVAC Ruitenreiniger - Draadloos - Zwart, Rood, Zilver

Bosch GlassVAC Ruitenreiniger - Draadloos - Zwart, Rood, Zilver

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 65,62Bekijk alle aanbieders
Opperheks180924-07-2018

Een handige hulpmiddel in het huishouden

Via Testpanel.nl heb ik deze Bosch GlassVac mogen testen en het apparaat is mij goed bevallen. De eerste keer dient de accu goed opgeladen te worden, maar dan kunnen er echt veel ramen mee gedaan worden. De handleiding is duidelijk, waardoor mensen er gelijk mee aan de slag kunnen. De sproeier van het apparaat was niet helemaal mijn favoriet, omdat er net als bij een plantenspuit geknepen moet worden om het water met schoonmaakmiddel eruit te krijgen. Tevens is het doekje dat erbij geleverd is redelijk omslachtig, want als er bijvoorbeeld zand op het raam zit moet men uitkijken dat er geen strepen op het raam komen en deze komt lastig in de hoekjes. Het apparaat zelf zorgt ervoor dat de ramen streeploos schoon worden zonder al te veel moeite, het apparaat kan gedraaid worden om ook in de hoekjes te kunnen komen. Het grootste voordeel is dat men niet bedraad hoeft te werken doordat er een accu in zit en het apparaat is vooral niet zwaar. Met name voor mensen die problemen met de handen hebben is dit apparaat een aanrader, er hoeft geen zeem meer uitgewrongen te worden, waardoor de handen gespaard worden. Tevens laat de trekker zich goed uitspoelen onder de kraan en het apparaat kan leeggemaakt worden door een knop te draaien. Kortom: een grote aanrader!
Pluspunten
  • geen zemen uitwringen
  • grote oppervlakten zijn snel schoon
  • streeploos
  • gemakkelijk om mee te werken
  • gemakkelijk schoon te maken
Minpunten
  • de 'plantenspuit' werkte voor mij minder