Bosch GlassVAC Ruitenreiniger - Draadloos - Zwart, Rood, Zilver

Bosch GlassVAC Ruitenreiniger - Draadloos - Zwart, Rood, Zilver

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 65,62Bekijk alle aanbieders
Linda25-07-2018

Heel fijn apparaat!!

Ik heb voor reshift dit product mogen testen. Had al wel wat ervaring met een andere elektrische ramenwisser, maar deze bosch scoort toch echt een heel stuk beter. Bij het uitpakken was ik al zeer verrast doordat je verschillende maten opzetstukken hebt, waardoor je ook de smallere raampjes gemakkelijk kunt zemen. Zo ook bij de sproeier, welke 2 verschillende maten opzetkoppen heeft. Heb mijn nieuwsgierigheid aan de kant gezet en heb de accu eerst, zoals behoort volledig opgeladen, wat overigens niet zo gek lang duurde. De sproeier Het gebruik van de sproeier is vooral voor ramen met vieze vingers of niet zo heel vuile ramen erg geschikt. Ook moeten ze niet al te groot zijn, anders knijp je je een ongeluk in de sproeier. Echter wanneer er wat meer vuil en zand aan te pas komt, is het gebruik van de sproeier toch wel wat omslachtig. Je moet continue dat doekje schoonmaken. Dus dan is een emmer met sop wel een aanrader. Opvallend is dat deze sproeier mooi stabiel staat, doordat hij breed is aan de onderkant en dus niet zo snel zal omvallen. De wisser Ook deze is net als de sproeier breed aan de onderkant en staat dus stabiel. Licht lekker in de hand en is niet te hoog, zodat je bij sommige kozijnen met vensterbank ook beter tot de onderkant kan doorzemen. Ook kan hij horizontaal gebruikt worden. De wisser gaat soepel over de ramen heen en neemt de hoekjes ook goed mee. De ramen zijn streeploos schoon. Wel neem ik voordat ik de ramen zeem, eerst de binnenkant van de kozijnen goed af, zodat daar geen druppels vanaf kunnen komen. In de badkamer heb ik ook nog even.gespeeld met dit apparaat. De douchedeuren zagen er weer streeploos uit, scheelde een hoop tijd (sta normaal altijd na het zemen toch nog de strepen met een theedoek uit te wrijven, wat nu niet nodig was). De betegelde muren en vloer heb ik ook onder handen genomen, ook deze waren goed droog, zonder druppels, ondanks dat er voegen tussen de tegels zitten. Dus voor gemorste drankjes, is deze ook goed te gebruiken. De autoramen nog even snel mee afgenomen voor we op vakantie gingen. Was ook heel goed te doen! Nu graag nog een oplossing met een verlenging, zodat ik de ramen boven ook goed kan doen!! Al met al, zeer tevreden met dit apparaat!
Pluspunten
  • Licht makkelijk in de hand
  • Valt niet snel om
  • Verwisselbare koppen
  • Glijdt soepel over de ramen
  • Trekt de ramen streeploos droog
Minpunten
  • Sproeier niet geschikt voor zeer vuil en ramen