Meest populaire keuze – Scherpste prijs!
Bekijk productPhilips 7000 series XW7264/11
Prima stofzuiger en dweil in 1!
Ik vind het een fijne stofzuiger en dweil in 1! Het bespaart me tijd, want met 2 honden en 2 kinderen wordt er flink geknoeid elke dag. Je kan de dweil en stofzuiger functie tegelijk gebruiken, maar ook de stofzuiger apart. In de stofzuiger zit een ledlamp voorop het mondstuk en dat is zo handig omdat je precies ziet wat er op de grond ligt en of je dan alles hebt opgezopen. Super fijne functie en nu wil ik nooit meer een stofzuiger zonder lampje!
Met een volle batterij kan ik onze keuken, woonkamer, wc en gang stofzuigen. Daarna wel helemaal leeg, maar dan is hij daarna met een paar uurtjes weer opgeladen, ik denk 4 uurtjes ongeveer.
Het geluid is prima te doen, ik kon nog een gesprek houden met m’n partner tijdens het stofzuigen. Met alleen de stofzuiger zonder dweilfunctie piept ie soms een beetje als je hem gebruikt maar niet heel storend verder.
Maakt vlekken goed schoon, mits je er langzaam en een paar x overheen gaat maar doet zijn werk heel goed. Accu is wel een beetje aan de zware kant. Al met al een prima ding!
Pluspunten
- Bespaart tijd
- Stofzuigt goed
Minpunten
- Zware accu
- Oplaadtijd is niet heel snel