Black & Decker BHSM1615DSG-QS

Black & Decker BHSM1615DSG-QS

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 156,00Bekijk alle aanbieders
Sander197325-03-2021

Maakt goed schoon

Ik heb deze Black+Decker stoomreiniger nu een tijdje kunnen proberen. Hij was eenvoudig in elkaar te zetten en werd geleverd met veel accessoires. Het was mij in het begin wel wat onduidelijk welke accessoires waar voor dienen. Dat had wel wat duidelijker in de handleiding gezet mogen worden. Mijn favoriete accessoire is de SteaMitt handschoen. Deze gebruik ik regelmatig voor een grondige schoonmaak. Onder andere kranen, wandtegels, gasfornuis en wastafels krijg ik hier makkelijk en erg goed mee schoon. Ook het reinigen van de vloeren gaat zeer goed, zowel bij tegels als vinyl. Je kunt de voet loskoppelen waardoor er een kleinere voet ontstaat waarmee je makkelijker in hoekjes kunt komen. Erg handig. Alles wordt erg goed schoon zonder gebruik van schoonmaakmiddelen. Dat hij (volgens opgave fabrikant) 99,9% van de bacteriën doodt geeft ook een fijn en schoon gevoel. Het snoer is lang zodat je een groot stuk kunt schoonmaken zonder van stopcontact te hoeven wisselen. De watertank is niet echt groot maar ondanks dat doe je er erg lang mee voordat deze leeg is. Kwalitatief voelt deze stoomreiniger degelijk aan dus dat geeft vertrouwen met betrekking tot de duurzaamheid. Al is dat natuurlijk afwachten. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.
Pluspunten
  • Maakt goed schoon
  • Accessoires
  • Lang snoer
Minpunten
  • Handleiding mag wat uitgebreider