Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 64 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Row 450 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 28-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
Prima roeitrainer. Simpel te monteren, stil en gemakkelijk te verplaatsen. Wat lastig zijn wel de voetsteunen die niet verstelbaar zijn aan de voetmaat.

Pluspunten

  • Vrij stil
  • Gemakkelijk verplaatsbaar
  • Voel stevig

Minpunten

  • Voetsteun niet verstelbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

p****@r****************** 28-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Voor andere zeker aan te bevelen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
Had deze aangeschaft voor mijn partner maar deze helaas terug moeten sturen omdat het stoeltje over de rail een schavend geluid maakt wat voor mijn partner heel hinderlijk is.
Pluspunten: Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en vrij eenvoudig in elkaar te zetten.
Minpunten: Maakt wat geluid zoals boven beschreven, had deze aangeschaft omdat in beschrijving stond zeer stil apparaat.
Voor de rest een degelijk apparaat, en voor andere klanten zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

GvP 26-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
Pluspunten: Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en vrij eenvoudig in elkaar te zetten.
Minpunten: Maakt klein beetje geluid (maar welke roeitrainer niet) en komt soms iets van zijn plaats af.
Voor de rest een degelijk apparaat, ben er zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rogier 25-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne roeitrainer voor thuisgebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

7,0
Fijne roeitrainer die ook geschikt is voor lange mensen. Het in elkaar zette is even een klusje: bij het volgen van de handleiding heb je ook wat logisch nadenken nodig. Daarna is het apparaat vrij stil en dat is fijn voor thuisgebruik, maar bij behoorlijk bewegen kan het wel voorkomen dat het apparaat bij elke haal de grond aantikt. Verder is het jammer dat de voetsteunen beperkt instelbaar zijn en dat de opstap vrij laag is.

Al met al wel een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Geschikt voor lange mensen
  • Compact
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • Montagehandleiding onduidelijk
  • Tikt bij intensieve beweging de vloer aan
  • Lage opstap
  • Voetsteunen beperkt instelbaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Inie 22-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
Heel blij met de Virtufit roeitrainer. Hij is eenvoudig in elkaar te zetten en te bedienen. Fijn ook dat hij gemakkelijk inklapbaar is, zodat hij niet zoveel ruimte inneemt

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mara 22-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Roei workout zoals in de sportschool met de Virtufit Row 450

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
Via Google kwam dit apparaat eruit rollen. Een geruisloze, opklapbare roeitrainer met voldoende instellingen om te werken aan spieren en conditie opbouwen. Deze voldoet hier ruimschoots aan! Zeer geruisloos. Fijne zithouding en goede zit waardoor je geen zere billen krijgt met daarnaast duidelijke programma’s. Geen tijd voor de sportschool dan is dit een aanrader. Je pakt alle spiergroepen. Elke ochtend en avond even workout en je voelt je herboren. Mijn conditie is echt al verbeterd in korte tijd. Snelle en keurige bezorging. Duidelijke instructie om in elkaar te zetten wat zo gebeurt is. Dus wil je werken aan je gezondheid en jezelf goed voelen dan zeg ik DOEN!

Pluspunten

  • Professionele uitstraling
  • Goede zithouding en zit
  • Geruisloos
  • Makkelijk te monteren
  • Opklapbaar

Minpunten

  • Geen licht op de computer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Tevreden klant 22-02-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
Zeer degelijk en gebruiksvriendelijk toestel! Makkelijk zelf te installeren. Al heel wat plezier aan beleefd.

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • Stevig toestel
  • Makkelijk aannte passen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C*******@g******** 22-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed en stil roeimachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

10,0
Erg goede roeimachine, stil en zeer eenvoudig en comfortabel in gebruik. Je kunt gemakkelijk de duur en intensiteit van je training bijhouden, en de machine wordt geleverd met een trainingshandleiding. Dit is zeer nuttig voor een beginner.

Pluspunten

  • stil
  • comfortabel in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wim, Westland 22-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fitwinkel, goede roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
k heb onlangs de Virtufit Row 450 roeitrainer aangeschaft via Fitwinkel en ik ben uitermate tevreden over mijn aankoop. De levering van Uitwinkel was verrassend snel, wat in deze tijden echt opvalt. Het in elkaar zetten van de roeitrainer was een fluitje van een cent, dankzij de duidelijke instructies. en het intuïtieve ontwerp. Dit was een grote opluchting, aangezien ik meestal opzie tegen het montageproces.

De kwaliteit van de Virtufit Row 450 heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het apparaat voelt stevig en duurzaam aan, wat vertrouwen geeft tijdens het trainen. De roeibeweging is soepel en realistisch, waardoor mijn workouts niet alleen effectief zijn, maar ook aangenaam. Het biedt een geweldige combinatie van kracht- en cardio-oefening, perfect voor mijn fitnessdoelen.

Wat betreft Fitwinkel, de website was gebruiksvriendelijk, en het bestelproces verliep zonder haperingen. Het is duidelijk dat ze waarde hechten aan klanttevredenheid, van bestelling tot levering.

Samenvattend kan ik de Virtufit Row 450 van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve roeitrainer. Gecombineerd met de service en snelle levering van Fittwinkel, is dit een aankoop waar je geen spijt van zult krijgen.

Pluspunten

  • snelle levering
  • Makkelijk in elkaar te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

e**********@g******** 22-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
Ik vind de prijs kwaliteitsverhouding heel goed. Ik dacht eerst dat je een professioneel duur apparaat moest kopen om de roei sensatie te beleven zonder krakkemikkige geluiden of oncomfortabel zitten, hoge belastbaarheid. Ik ben dus uitermate verrast met hoe lekker ik roei op dit apparaat.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Kan behoorlijk zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

r***********@g******** 21-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
Voor thuis fitness deze roeitrainer aangeschaft voor het op pijl houden van mijn conditie. Heb het apparaat gekocht omdat deze geschikt is voor langere mensen en het een goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft. Zelf ben ik 1.94m, waarbij ik geen problemen ondervind bij het maken van de roeislagen. Het is een stevig apparaat en verschuift niet tijdens het trainen. Er zijn in totaal 10 weerstandsniveaus, welke je makkelijk kan verstellen met een draaiknop. Voor de semi-professionele roeier is dat meer dan genoeg. Het display is goed af te lezen, al was het fijner geweest als deze ook verlicht kon worden. Verder maakt de roeier zeer weinig geluid, wat wel zo prettig is met (slapende) kinderen in huis. Kortom een zeer fijne roeier!

Reageer

l************@h********** 21-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
De roeitrainer is heel gemakkelijk inklapbaar, hiervoor heb ik thuis dus geen extra plaats nodig! De weerstand kan je kiezen hoe zwaar je het voor jezelf maakt en met het schermpje kan je exact zien hoe lang je traint, hoeveel slagen, etc… Ik ben alvast heel blij met het roeimachine en is exact wat ik ervan had gehoopt!

Reageer

d*************@o********** 21-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

10,0
De installatiehandleiding sprak voor zich en het product was dan ook in 20 minuten in elkaar gezet. Ik had voor Virtufit gekozen omdat we daar eerder al een crosstrainer van dit merk hadden gekocht en erg beviel.
De roeimachine is nagenoeg geruisloos en op verschillende standen te zetten. Met de tv ervoor kom je ongemerkt aan je minuten en heb je je beweging weer binnen. Ook handig dat deze recht op te zetten is, dus neemt niet veel ruimte in beslag. Aanrader!

Reageer

r**********@g******** 21-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
We waren op zoek naar een apparaat waarmee je heel veel spieren gebruikt en traint, maar wat ook betaalbaar is. We hebben deze roeitrainer nu ruim 4 weken en gebruiken m zo'n 2x per week om op te bouwen. In elkaar zetten ging prima, duidelijke gebruiksaanwijzing. Hij bevalt goed en zit prima. De bedoeling is om oa sterkere spieren te krijgen ivm oefenen voor de Vierdaagse, en conditie opbouwen.

Pluspunten

  • Fijne zit
  • Er zit op wat je nodig hebt.
  • Fijne zit
  • Er zit op wat je nodig hebt.

Minpunten

  • Schuift tijdens roeien naar voren
  • Schuift tijdens roeien naar voren
  • Bediening is niet zo duidelijk voor ons

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tom Mostrey 21-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
Het toestel werd zeer snel geleverd aan huis. Na een uurtje zat het toestel in elkaar dankzij een duidelijke montagehandleiding. Het toestel oogt mooi, maar doet vooral wat het moet doen en staat stabiel op de grond. Het roeien gaat vlot en vooral stil. Het is totaal niet storend voor anderen in de buurt.
Het zitvlak zit comfortabel en is stevig. Het zitje rijdt vlot langs de rail en maakt eigenlijk amper lawaai.
De bediening is zeer eenvoudig, maar dat wisten we bij de bestelling. Uiteindelijk weten we alles wat we moeten weten op het display. Dat er geen connectie is met bluetooth is voor mij geen probleem. Waarom moeten we die gegevens op onze gsm hebben ? om grafieken te maken ?
Je kan het toestel ook makkelijk verplaatsen met de voorziene wieltjes. Om die in te klappen moet je 2 schoefwielen los draaien. Het is niet iets dat je elke dag wilt doen.
Goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

  • stille werking
  • degelijk gemaakt
  • prijs/kwaliteit goed

Minpunten

  • bediening is basis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a********************@g******** 21-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
Nu enkele weken in mijn bezit.
Ideaal. Neemt weinig ruimte in wanneer opgeklapt.
Heerlijk even roeien wanneer het je uitkomt.
Weinig geluid dus de eventuele onderburen hebben weinig last van je. Makkelijk te monteren.
Mooi product

Reageer

e*************@g******** 21-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
Roeitrainer aangeschaft voor algehele conditie en trainen div.spiergroepen. Dat gaat met dit app. prima.
Simpele montage en in gebruik nemen. Fijne stille roeitrainer, voldoet aan verwachting. Zit inmiddels op 25 min per dag

Reageer

a*********@o********** 21-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
Eenvoudig in elkaar te steken.
Het was enkel even zoeken voorbode batterijen er in te krijgen.
Verder voldoet het aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • Eenvoudig te monteren
  • Geluidloos

Minpunten

  • Geen Bluetooth

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Karin 21-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Top ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
Makkelijk in elkaar te zetten en op te ruimen. Top apparaat voor thuis trainen! Roeit niet heel zwaar.

Pluspunten

  • Makkelijk in elkaar te zetten

Minpunten

  • Roeit niet heel zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Joris 21-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Weer een tevreden klant!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
Het product voldoet precies aan de verwachting en datgene dat in de specificaties van het product staat omschreven. Stil, soepel en makkelijk op te bergen

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk op te bergen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j*************@g******** 21-02-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
Goed roeitrainer, makkelijk te monteren, zeer stil, makkelijk in gebruik, simpel op te bergen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rem 21-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende roeitrainer voor thuisgebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
De VirtuFit Row 450 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve roeitrainer voor thuisgebruik. Met zijn stevige constructie, soepele roeibeweging en handige functies biedt deze roeitrainer een effectieve en plezierige trainingservaring.

Een van de meest opvallende kenmerken van de VirtuFit Row 450 is het comfortabele zitje en de ergonomische handgreep, die beide zorgen voor een natuurlijke en comfortabele roeibeweging. Dit maakt het mogelijk om langere sessies te doen zonder last te krijgen van vermoeidheid of ongemak.

Daarnaast beschikt de Row 450 over een gebruiksvriendelijk LCD-display dat alle belangrijke trainingsgegevens weergeeft, zoals tijd, afstand, calorieën en roeislagen. Dit maakt het gemakkelijk om je voortgang bij te houden en je trainingen te optimaliseren.

Een ander voordeel van de VirtuFit Row 450 is zijn compacte formaat en opvouwbare ontwerp, waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt wanneer hij niet in gebruik is. Dit maakt hem ideaal voor mensen met beperkte ruimte in huis.

Hoewel de VirtuFit Row 450 over het algemeen uitstekende prestaties levert, zijn er een paar kleine nadelen. Sommige gebruikers hebben bijvoorbeeld geklaagd over het geluidsniveau tijdens het gebruik, hoewel dit over het algemeen niet als storend wordt ervaren.

Al met al is de VirtuFit Row 450 een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige roeitrainer voor thuisgebruik. Met zijn stevige constructie, comfortabele ontwerp en handige functies biedt deze roeitrainer alles wat je nodig hebt voor een effectieve en plezierige workout. Ik geef hem dan ook een score van 8/10.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk LCD-display
  • compacte formaat en opvouwbare ontwerp
  • stevige constructie
  • comfortabele zitje

Minpunten

  • geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

N********@g******** 21-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
We wilde graag een roeitrainer voor op zolder wanneer de kinderen slapen. Belangrijke reden; kwalitatief, niet te duur en stil. Na het lezen van de review voldoet aan alle genoemde eisen.
Alleen de montage instructie was noet te begrijpen. Op internet een andere gevonden die verduidelijking gaf in stappen.

Reageer

t*******@h********** 21-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
Het in elkaar zetten was niet heel gemakkelijk, maar bij goed lezen wel te doen. Het is een heerlijk compact apparaat, soepel in het gebruik, gemakkelijk weg te zetten, een aanrader.

Pluspunten

  • Gebruik
  • Praktisch op ruimen

Minpunten

  • In elkaar zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 21-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooi solide apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
Solide apparaat tegen een reële prijs. Voldoet aan de verwachting, werkt goed en is makkelijk in elkaar te zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews