De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 99 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Focus Fitness Row 3 Roeitrainer - Inklapbaar - 16 Weerstandsniveaus - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Goede stille stabiele roeitrainer. Wordt veel gebruikt door mij. Diverse trainingsprogramma's en instellingsmogelijkheden (zoals : tijd, maximale hartslag, aantal roeislagen) zorgen voor veel variatie en trainingsmogelijkheden.
Enige nadeel vond ik dat de display bediening niet heel intuitief is. Maar als je er na een paar keer gebruiken aan gewend bent, is dit verder geen groot probleem.
Dit is een roeitrainer voor iemand die er veel gebruik van gaat maken en die een stil exemplaar zoekt.
Prima apparaat. Makkelijk in elkaar te zetten en op te bergen. De programma's zelf kun je ook aanpassen dus je kunt eindeloos variëren. Wel lastig dat een programma maar 11 minuten duurt, maar dan doe je er gewoon een paar achter elkaar als je langer wilt.
Heel fijn roeitoestel, gemakkelijk in mekaar te zetten , voor de computer mocht er wat meer Nederlands talige uitleg zijn we zijn tenslotte geen Engelsman, ne aanrader!
Beginner, heel leuk toestel, echt iets voor de hele gezin, mijn dochters gebruiken het evenveel als ik. Gemakkelijk in elkaar steken, gemakkelijk verplaatsen, prijs kwaliteit ben ik zeer content, een echte aanrader.
Degelijke roeitrainer, roeit soepel.
Gebruiksaanwijzing om in elkaar te zetten is ok als je een beetje handig bent. Menu van de roeitrainer is wat lastig. Duurt even voordat je die door hebt. Al met al is het een goede trainer.
Fijne roeitrainer, makkelijk in elkaar te zetten.
In de gebruiksaanwijzing is maar een heel summiere beschrijving van het display opgenomen.
Dit mag echt wel meer en duidelijker!
Werkt goed. Voelt stabiel tijdens het roeien en heeft veel opties. Je kan er ook heel zwaar op trainen en dat vind ik echt fijn. Zitten leuke programma’s op.
Tot nu toe levert de trainer me alleen ergernis op. Het instellen op een roeiprogramma lukt niet. Waar dit apparaat erg goed in is is piepjes laten horen.
De roeitrainer is een heerlijk apparaat. Zeker met de voor ingestelde programma's ben je zo aan het roeien.
Lekker geluidsarm en een goede work out. Na een kwartier roeien heb ik een programma afgewerkt, maar je kan natuurlijk altijd voor een tweede ronde gaan.
Dikke aanrader voor mensen die toch iets willen doen, maar niet te lang. Gewoon na het werk en voor het eten, even roeien en je kan er weer tegenaan.
Het is een zeer geruisloze fijne roeitrainer.
Mijn vrouw en ik gebruiken hem allebei gemiddeld 3x per week.
De manier om de instellingen te regelen is zeker niet intuïtief, maar als je het door hebt gaat het oke.
Perfect prijs kwaliteit verhouding, gemakkelijk instelbare programma's maar je moet steeds van vooraf aan beginnen enteren om aan te geven welke gebruiker gaat roeien voor als er meerdere gebruikers zijn, irritant als er maar 1 gebruiker is.. doet niet af aan het feit dat het een goed toestel is voor die prijs!
De prijs kwaliteit verhouding is prima.
In begin wankelde de roeier bij het aantrekken van het koord maar dat is verholpen door de trainer te stabiliseren.
Fijn product met leuke maar ook zware programma's. Steeds een uitdaging om het programma 1 stapje te verzwaren wat gelukkig heel makkelijk in te stellen is.
Door het gebruik van de trainer kan ik weer moeiteloos trappen lopen en mijn conditie is weer top. Aanrader!
Zeker een aanrader. Veel kwaliteit voor zijn prijs.
Ik was op zoek naar een kwalitatief goede roeitrainer als vervanging voor mijn versleten trainer. Via producttesten en reviews kwam ik uit bij Focus Fitness Row 3. Op de website is vermeld dat deze minder geschikt is voor langere personen. Dit deed mij twijfelen gezien mijn lengte. Telefonisch overleg met medewerker Beter Sport leerde mij dat mocht hij inderdaad te kort zijn ik deze zonder kosten mocht retourneren. Roeitrainer besteld en de lengte van de rail bleek zelfs 13 cm langer te zijn dan mijn vorige trainer en voor mij meer dan voldoende. (Waarom deze vermelding op de website is mij een raadsel)
Inmiddels gebruik ik deze roeitrainer 4 maanden en ik ben er zeer tevreden over. Hele fijne trainer met gemakkelijk te bedienen programma's. Als ik een verbeterpunt mag noemen zijn het de voetsteunen. Deze zijn vlak en met name de hak van de schoen verschuift hierop gemakkelijk. Nu heb ik 2 aluminium plaatjes aan de binnenzijde van beide steunen ter hoogte van de hak aangebracht en is dit probleem opgelost.
De focus fitnes row3 voldoet aan mijn verwachting, ik had de nodige informatie ingewonnen, ben toen naar Beter Sport gereden, hem uitgeprobeerd, gekocht meegenomen, hem meteen in elkaar gezet ( was een fluitje ven een cent ) en toen hem thuis uit geprobeerd en hij bevalt uitstekend, een echte aanrader.
De Focus Fitness Row 3 bevalt prima. Hij was eenvoudig te monteren (zelfs met mijn 2 linker handjes) en is makkelijk in het gebruik. Gebruiksvriendelijk dus! Super, kan ik eindelijk weer eens aan mijn conditie gaan werken.
Bevalt goed, voor matig intensief gebruik, prima machine
Een degelijke roeimachine met voldoende trainingsprogramma's. Hij wordt gebruikt in een klein sportcentrum door zowel vrouwen als mannen. Ook als je iets zwaarder bent, kun je deze roeimachine prima gebruiken.
1 minpuntje: de voetensteun heeft een kort keerpunt voor de hakken en de bevestiging over de voeten heen is met klittenband en niet heel erg stevig.