Philips 2000-serie

Philips 2000-serie

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 283,00Bekijk alle aanbieders
M***************@o**********27-11-2025

Handig apparaat!

Ik heb de Philips robotstofzuiger XU200 gekocht omdat ik een druk huishouden heb en graag een makkelijke oplossing wilde voor stofzuigen in combinatie met dweilen. Het design viel me meteen op. Hij is niet te groot, mooi vormgegeven en ook het laadstation neemt weinig ruimte in. Ik heb de witte versie en die staat echt strak in huis. De eerste paar dagen was het even wennen. Hij moet je vloer als het ware “leren” en bij mij had hij in het begin wat moeite met de kleine salontafeltjes. Zodra de plattegrond eenmaal gemaakt is kun je heel makkelijk zones instellen. Ik heb een gebied rondom de tafeltjes uitgezet en sindsdien loopt hij heel af en toe nog vast, maar dan verplaatst je hem even en gaat hij weer verder. Hij herkent ook het vloerkleed en de deurmat waardoor hij daar niet gaat dweilen maar wel extra goed stofzuigt. Dat vind ik echt ideaal. Ik ben positief verrast door de zuigkracht. Hij haalt zo veel op. Ik heb een hond en een kat, dus ik vul het waterreservoir ongeveer om de drie dagen bij en ik leeg elke dag het stofbakje. Dat is letterlijk een kwestie van tien seconden. Ik ben er super blij mee. Aanrader!
Geschreven voor: Philips XU2000/25
Pluspunten
  • Design
  • Zuigkracht
  • Dweilfunctie
  • Gebruiksvriendelijke app
Minpunten
  • Loopt soms vast
  • Eerste dagen even tijd nodig om juiste plattegrond te maken